allt i ett

Dagen igår i skövde var awsome, sen direkt när jag kom hem drog jag mig till min kusin som fyllde 14 år i fredags. Grattis Oscar! Jag och min kusin jacob drog och träffade några kompisar till honom och sen bar det av ham till sängen. Imose drog jag mig mot fristad med goa brudar och vann med 5-3, bäst som vi lidköpingsbrudar är! Nu ska jag umgås med härliga tjejer.


live your life for who you are

/ therese


Härligt

Hemma från Fristad nu! Blev ännu en vinst, med 5-3. Härligt brudar!
Nu har jag satt mig i sängen och kollat lite på facebook om något kul händer ikväll, men verkar rätt dött.
Ska snart ta och skicka iväg ett sms till min älskling ;r Hoppas ni får en bra söndags kväll.





/ ellen

just a dream



/ e

Hang with me

And if you do me right
I'm gonna do right by you
And if you keep it tight
I'm gonna confide in you
I know what's on your mind
there will be time for that too
if you hang with me



/ ellen

tja huvudvärk

Nu drar jag mig snart till Skövde med mamma och pappa. Måste hitta ett par skor som jag vill ha, så får väl se om jag kommer hem med dem. Gårdagen blev inte som vi väntat, vi tänkte ju stanna hos therese och kolla på film men istället också vi och träffade några, kändes som vi åkte runt halva stan, men det var kul! Slutade med att vi satt hos Felix i hans säng. Ikväll ska jag bara va hemma och ta det lugnt, för i morgon åker vi till Fristad och spelar match. Hoppas ni får en fortsatt helg.


har städat rummet som ni kanske ser i bak ;)

/ ellen

fotbollsavslutning

Snart drar jag mig iväg på fotbollsavslutning och spelar laserdome, 5-kamp, bad och donken med goa brudar.

/ therese

NU KÖ VI




VAD GÖR VI? NU KÖR VI!!
(tids inställt inlägg)


nya äventyr





söta tjejor som nu darar ut på äventyr!

/ therese

baby



THINKING OF YOU

/ ellen

who says



john mayer

/ therese

eeeeyy lov

Håller på och redigerar lite bilder just nu och väntar på att mamma och pappa kommer hem så vi kan äta. Dunkar musik eftersom jag är hemma själv, wihoO! Ikväll ska jag va med min älskade therese, får se vad det blir för äventyr denna gång! KRAM

/ ellen

höstlov

Äntligen är det lov efter alla dessa hemska veckor i skolan, känns underbart! Nu väntar en hel vecka med lediga dagar, kan det bli bättre? Nepp, verkligen inte! Ska verkligen ta vara på tiden och njuta utav att ha lov. Ikväll blir det till att vara med världens bästa ellen.



snart halloween oxååååå!!

/ t

Movin on

Dreaming, hoping, for another try
I’ve been looking, searching, deeper down inside
I’m moving on and I’m gonna get stronger now
And nothing will break me down
Those days are gone, I can be who I wanna be
Start living my life for me


/ ellen

night lights

Tiden bara flyger iväg, idag fick vi en jävla massa info om gymnasieval. Ursh och fy, men riktar nog in mig mot samhäll. Tänk att det nästan bara är en termin kvar tills jag börjar gymnasiet.. Kollade iaf på paradise hotel förrut, underbart jp är ute så jävla gött. Nu ska jag dra mig, är trött så det bara skriker om det.



/ t

Musik

Sitter i soffan just nu och har fastnat för två underbara låtar som jag kommer tjata ut, jag lovar! Det är Pink - Raise you glass & Kesha - We R Who We R. Jag har faktiskt pluggat hela dagen idag, känner mig jätte duktig, men inte lika duktig som inte är klar än.. Sitter med min engelska som tydligen ska in i morgon, och jag vet inte vad jag ska skriva. Det går bra för mig, eller inte.. Nej får fortsätta i skolan i morgon, hoppas vi har lektionen på oss också.




/ ellen

Pink - Raise Your Glass



/ ellen

when everything falls apart



when everything falls apart..

/ ellen

heeeeeeelt död

Hemma från skolan och jag kan bara säga att sån här huvudvärk har jag aldrig haft förut! Jaag tror jag dör snart, helt seriöst asså, sen satt jag och gnällde hela matte lektionen för jag såg ingenting, allt vaar bara suddigt och vitt ;o Nu väntar jag bara på mat, sen ska jag plugg naturkunskap och engelska, sen ska jag bara dö i sängen, för är sjukt trött!



/ ellen

Honey, Honney



/ ellen

great

Idag började det med att jag åkte till stan med mamma. Fick med mig ett par jogging skor, riktigt snygga tycker jag faktiskt! Sen köpte jag en lång klänning, och en bh. Jag får tvinga med mig mamma till Skövde någon dag för jag behöver ett par skor. Efter stan drog jag på träning, alltid lika kul att träffa innebandy-brudarna, kärlek på er! Hade ju bestämt att jag skulle plugga efter träningen, men kom på det nu, och jag orkar verkligen inte, så blir inget med det. Pappa har även vart snäll och fixat så jag kan surfa på min mobil, tack pappa! Fick till ett litet inlägg iaf, wiho!


älskar dig lite för mkt bruden!

/ ellen

too late now

You were the one
Now I am stuck inside a memory
Boy, I need you here with me
We can't go on this way
I'm falling hard for you
What am I supposed to do when the best part of me was always you.



/ ellen

yours to take



grymt bra!

/ therese

2 days left

Precis tittat på två avsnitt av paradise hotel. Älskar't verkligen! Måste bara berätta för er om min hemska morgon, först började det med att jag sovit dåligt för jag inte kan sova på något av öronen för att det gör ont än och sn märkte jag att mina linser inte låg där dom brukade, jag vände mig om och märkte hur bra jag såg. Självklart satt linserna kvar i ögonen och ögonen var helt röda, shit vilken panik jag fick. Utveckligsamtalet idag gick helt okej och hann med träningen med brudarna. Nu ska jag strax dra och plugga hemkunskap sååååå grymt tråkigt. Men snart lov, ååååååh vad det är efterlängtat! =D



/ therese

Mot staden

Nu åker jag en sväng till stan med mamma, får se om jag får med mig något hem!



/ ellen

skoltrött

Skoltrött så det bara skriker om det. Har egentligen massor att göra, men orkar jag? NEJ. Nu ska jag äta massa kolor och vänta på att paradise hotel ska börja =D Godnatt!



bilden får mig på bra humör..

/ therese

hål i öronen



Efterblivnast i Sverige, men vad gör det? Äntligen är det gjort och det är jag glad för, har ont än menmen. Drar till träningen nu och hoppas värken går över. Sen blir det paradise när jag kommer hem =D

/ therese

Dagens låt



/ellen

IIIINEEEBANDYUYY

Hemma från stan för ett tag sen. Fick med mig ett par ljusa jeans leggings hem, från veromoda. Skulle kolla skor, men hitta inga som jag ville ha.. Senare så blir det träning med snygg brudsen.



/ ellen

sko




Vill ha den här skon ja, funderar på att beställa hem den (Y)

/ ellen

sverige under andra världskriget

Hääääääääy! Sitter i skolan och ska skriva om andra världskriget fast går inte så mycket frammåt men det gör inte mig så mycket. Ska skriva en fördjupning om sverige under andra världskriget och göra en powerpoint, awsome. Efter skolan åker jag och gör något som alla tjejer har utom jag, känner mig lite efterbliven, men känns helt okej fast är nervös. Efter det blir det innebandy träning med brudsen ;r



/ therese

4 days left



Jag och världens bästavän på bild, älskar tösa till tusen. Bättre bästis går inbte att få!

Kväll närmar sig och det innebär sovdax tycker alltid det är lika härligt att lägga sig i sängen och bara slappna av och leva för stunden. Dagen har vart som de flesta dagar brukar vara, helt otroligt vanliga. Skola, tv, sova, plugg, tv. Menmen, bara 4 dagar kvar i skolan sen är det äntligen höstlov. Det gillas otroligt mycket men jobbigt att det är sjukt mycket i skolan innan lovet.

/ therese

Läsa

Nu ska jag sätta mig och plugga all skit vi har så jag får det gjort!
Lov snart!



/ ellen

Halsduk

Mamma kom hem med en ny halsduk förut jag ville ha, jätte mysig!




/ ellen

Written in the stars



/ ellen

BRING ME TO LIFE



Wake me up inside
I can't wake up
Save me

Frozen inside without your touch
Without your love, darling
Only you are the life among the dead


/ ellen

höst

Eftersom det är fint väder ute och att jag var hemma idag så passade jag på att gå ut och ta några bilder.








/ ellen

abc 123

Ligger i sängen och kollar på något program, såklart fastnade jag för det så måste kolla klart. Stannar hemma i morgon för mår inte så bra.. Kanske ska in till stan och köpa en halsduk jag vill ha, men bara om jag orkar. Godnatt snyggingar!




I just want you here..
/e

20.54

God afton alla kära läsare. Hahahah, ursh vad jag är seg idag. Verkligen inte gjort ett piss idag, men det kan ju oxå kännas skönt ibland. Skulle få gjort min spanska skit men har inte fått det än, bra therese, skit bra verkligen.. Hoppas ni har en bra söndag kväll för imorgon väntas ännu en skolvecka med massa läxor och prov.

/ t


lillasyster






Bilder från dagen fotografering med lillasyster.

/ therese

sommaren 2010



















bilder från en underbar sommar med dom bästa!

/ therese


farmor & farfar

Åkte till farmor och farfar idag runt 1. Där åt vi och fikade lite, mysigt.
Nu ligger jag i sängen (ovanligt), och bara hostar. Mina ögon är helt bläeä, och kommer få en riktigt förkyldning igen.
Tänkte kolla några avsnitt från ett grymt program nu, ha det bra.







snyggt..

/ e

god dag



Heeeej. Vaknade upp brevid världens bästa idag som nu är och spelar match. Sitter här och lyssnar på miike snow efter att ha suttit och stickat lite på min halsduk som jag vill bli klar med men precis har börjat på. Låter ju som en bra plan, men grym som jag är så är dte lugnt. Igentligen borde jag sitta och plugga nu, men det kommer. Ska göra lite spanska och matte. Inlämning och prov plus en annan inlämning, låter lite sisådär halv kul elr inte.

/ therese

Don't stop belivein

Nu går jag och lägger mig, godnatt!



/ ellen

stan

Var på stan med pappa imorse och fick med mig det här hem av min söta pappi.






Nu är världens bästa här, pusssssssssshejs.


/ therese


Gött

Idag när jag vakna var jag helt slut verkligen , jag gick upp 1 men kunde helt klart sova längre!
Maten stod på bordet när jag kom upp, så det var väl bara att äta.
Nu har jag tänkt att jag ska kika på Kungarna av Tylösand och Paradise Hotel avsnitten jag har missat.



/ ellen

nattinatti

Efter en mysigkväll med ellen och ett gal1 jobbigt träningspass så lägger jag mig i sängen med miike snow-burial i öronen och somnar gott. Imorgon är det lördag och helg! / therese

busig

Tjenare!
Sitter hos therese just nu och lyssnar på en sjukt bra kille som sjunger.. (y)
Therese är på toa just nu, och facebook är uppe ;r

/ ellenh'

wrong hole song



humor så det bara skriker om det, vilken eh man...

/ therese

innebandy brudarna

Har vart och tränat pump med innebandy brudarna nyss, snacka om att jag inte kommer kunna lyfta mina armar i morgon.. Håller på och fixar mig lite smått, sedan drar jag till Therese. Vi får se vad kvällen har att erbjuda! (Y) Ha en trevlig fredag!




/ ellen

pump

Gör mig klar sedan bär det av mot korpen för ett pump-pass med innebandybrudsen.

/ therese

stick stuck stuck



Sitter bid datan och ska snart äta för ska åka och träna med flickorna halv sex på korpen. Super tagg på den, och sen ska jag vara med ellen på kvällen. Måste även berätta för er att jag hittat min stora passion, STICKNING!! Hhahahaha, så sjukt kul är det... vet inte riktigt vad som hänt med mig menmen =D




tjingtjong!

/ teesss


jag lever min dröm


kärlek är när verkligheten är bättre en drömmarna

/ therese


dagens låt



sätter sig i mitt huvud och vill absolut inte bort därifrån!

/ therese

godnattt

Seröst vad är det med mig? Allt bara yrar omkring i mitt huvud, och vet inget längre.
Trodde jag hade bestämt mig helt klart, men vet faktiskt inte hur jag känner.
När jag ser dig vet jag inte vad jag ska göra, allt bara försvinner runt omkring och det är som bara du finns där.
Du är så underbar och jag kan inte släppa dig! Men samtidigt finns det massor med andra problem..


Nu ska jag lägga mig och sova. I morgon väntas skola 8-4, kul..
Efter det drar jag och mitt underbara lag och tränar senare ska jag va med min kära therese.

/ellen

Vad gör hon elle?

Vad i helvete? Vad gör hon? Frågan är ju den om lin verkligen valde rätt.. Så sjukt tveksam men vem vet, hon kanske valde rätt ändå? Paradise hotel är ju lite för bra <3 godnatt! / therese

kolor i stor lass

Hej alla sötisar! Känner att mitt liv är bra och att jag mår bra, livet rullar på och det gör skolan oxå. Inatt sov världens bästa här och sen drog vi till skolan, efter det drog jag hem och tog en tupplur i soffan för att sedan åka och sälja kolor/godis. Gick rätt bra för mig, ellen, becca och matilda. Matilda var ju världens charmknutte och vi fick sålt ca 23 burkar, inte dåligt brudar. Nu måste jag plugga men måste först kolla ett avsnitt av paradise hotel som jag spelat in. Imorgon blir det NO prov, super tagg på den ni!



/ therese

Torsdag



/ellen

bulle

Idag har jag hunnit med skolan, träning och plugg!
Och nu sitter jag i soffan helt död, och är väldigt sugen på en kanelbulle..
Så får gå och se vad jag hittar hej!!!!

/ ellen

Temadag



Snart drar jag mig mot skolan........

/ellen


you are cute boy

i hope you are the one i'm looking for!

/
ellen

You're my favorite





I WANT YOU !

/e

i n n e b a n d y

Nu inväntas träning!




/ellen

Hungrig

Kom hem från stan för en stund sen, gick runt lite med felix & hanna.
Har vart rätt gött i skolan idag, eftersom en lektion var inställd.
Nu sitter jag och väntar på mat, känner att jag äter för dåligt, bara massa godis..


jag & min underbara vän.

/ ellen

so

Tjingeling folket! Sitter i datasalen i skolan och ska skriva om Sverige under 2vk, lite halv kul sisådär. Elr inte............. Kan ju säga att det är fb som gäller för hela slanten!! =D


söta brudar

/ therese


facelook for school

Drar mig mot skolan om cirka en kvart, rätt taggad på elevrådsmöte, elr inte. Men har bara 4 lektioner och en och en halv går bort så hoppas jag klarar mig igenom skoldagen.




tjingeling!

/ therese

Förkyld

Vaknade med en rejäl förkyldning.. igen.
Jag orkar inte med det mer, mina ögon bara rinner, det är jätte jobbigt.
Så idag åker jag bil till skolan, snäll mamma jag har!




/ellen

tv



Sätter mig framför tven och äter medans jag inväntar paradise hotel som börjar halv åtta på kanal sex.

/ therese

kika in hos sarah tjulander

http://sarahtjulander.blogg.se/



Ta en titt på hennes blogg.
En tjej från Stockholm som är 95a, ibland förfyller hon verkligen min dag.

/ t


music of the day



/ therese

Argumentation

Äntligen klar med min svenska läxa, har redovisning i morgon eftersom jag inte hade det i fredags. Men det går nog bra!



/ ellen

I fredags........







/ ellen

MP1B





/ ellen

only girl

Måndag och det innebär ny skol vecka och nya händelser. Skolan idag var både seg och snabb, låter rätt knasigt. Men är jämnt så trött i skolan och vet inte vad jag ska göra åt det? Nu har jag duschat och ska plugga senare innan paradise hotel börjar och efter det blir det top model som jag då spelat in ;r

 

/ t

maaaaaaaat

Nu ställer jag mig i köket och gör lite mat till mig, duktig som jag är!




/ ellen

Monday Morning

Ska snart ta min cykel till skolan, börjar 12 ungefär.
Idag så har jag inget planerat, slutar skolan 4 och sen ska jag väl hem och plugga lite så jag får det gjort.





/ ellen

j s

Jersey Shore! (y)



/ ellen

22.11

Nu lägger jag mig i sängen och sover efter en toppen helg. Helgen har gått skit fort men har även varit skit roligt. Nu väntar en hel lång vecka med skola, träning och plugg, mindre kul men sånt är livet! Nattinatti ;* / therese

Engel



/ e

THAILAND



Jag längar sjukt mkt, och det är inte långt kvar nu!
3 & en halv vecka i Thailand tackar man inte nej till.
Vill dit nu !

/ ellen

i like it

My heart stops, when you look at me.
Just one touch, now baby I believe.
This is real!



/ ellen

idh



Drar till idh, pusssssssssshejs

/ therese

Innebandy matcher

Vaknade tidigt idag för att spela match med ibk lidköpings underbara brudar!
Matchen gick bra och vi vann med 7-1. Nu sitter jag hemma och inte gör något, väntar på att jag och mamma cyklar och hämtar therese och sedan iväg till idrottenshus. Först ska vi kolla på damerna och sen pöjkarna.
Efter det drar jag och therese och tjockar oss med pizza. Skriver senare ikväll igen.




/ ellen

ännu en vinst för wildcats

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeees! Lidköpingsbrudarna gör det igen, vinst med 7-1 mot stöpen. Kan det bli bättre? Och stort gratis till ellen som blev matchens lirare fast hon sätter bollarna i idrottenshus tak så är det helt okej. Hahaha, vid fem elr något åker jag och ellen tillbaka dit och ska kolla på killarna när dom spelar och ikväll blir det pizza! Nu ska jag bjussa er på lite bilder från tisdagsträningen, puusssss!










VÄRLDENS BÄSTA TJEJER!

/ therese

Lördag

Vaknade brevid en tös med namn therese i morse. Vi gick upp och sen åkte vi till idrottenshus.
Vi skulle kolla basket men matchen var ju inställd så drog till donken istället.
Nu sitter jag hemma & ikväll så ska jag åka till therese och kolla på film och tjocka oss med godis! (y)



/ ellen

basket




Hahahahh, vaknade för en liten stund sen och har precis ätit frukost. Måste säga att kvällen igår var grymt bra. Nu ska vi dra ner till idh och kolla på basket. Ha en trevlig lördag gott folk!

/ therese & ellen

happy moment





VAD HÄNDER!??!? Nu drar jag och ellen ut för nu väntar kvällens äventyr!

/ therese


freak it

Eftersom jag redan är klar & sitter jag och väntar på att therese också blir klar.
Det kan ju ta sin tid, haha. Men iallafall inget bestämt vart vi ska ikväll så får väl se.



/ ellen

THEEEEERRRRESEEEEEE <3

Sitter i skolan och lyssnar på musik. Vi har medieproduktion men jag har redan klippt klart min film så har inte så mycket att göra. Det är iallafall fredag idag och jag ska va med min underbara vän!
Vi får väl se vad vi hittar på, man vet aldrig med oss! Hoppas ni får en rolig fredag!'

/ ellen

HELG!





Godmorgon, hoppas det är bra med er! Jag mår iaf toppen, och är väldigt glad på något sätt.. hm? Som vanligt så är jag redan klar och jag ska cykla om ungefär en tjugo min eller något. Idag har vi svenska redovisning i skolan, och jag gjorde klart den igår vid halv 12 ungefär. Det kommer inte går bra, för tror jag har skrivit helt fel!Skriver när jag kommer hem igen, eller i skolan.
Ha det bra.

/ ellen

Pusss

Nu blir det nog sängen för min del, börjar bli lite smått trött.
Börjar tio över tio i morgon istället för klockan 8, riktigt gött!
Godnatt, sov gott.

/ ellen

go away

Can it be easier?
Can I just change my life?
cause it just seems to go bad everytime
Gotta pick myself up where do I start?
cause I can't turn to you, when it all falls apart.




/ ellen

kenza och tyra show

Klockan 21.00 sätter jag mig framför tven igen för att kolla på kenza och tyra show, kenza skrev även i sin blogg att det skulle bli ett roligt avsnitt så hoppas avsnittet lever upp till mina förväntningar.

grymt snygg bild på tjejerna

/ therese


paradise hotel

PARADISE HOTEL NU!!!!!!!!!! =D

/ therese

19.18


Hej alla sötisar! Dagen idag var lång och seg, var skit trött i skolan. Lämnade in två arbeten idag oxå, får väl hoppas på det bästa. Efter skolan somnade jag i ett par timmar, kändes skönt. Nu har jag precis ätit och efter det ska jag säta mig och kolla på paradise hotel, tjingtjing folket!

/ therese


boy, I need you here with me



You see me standing there,
And act like you don't know me
But last night you were calling me, saying you want me
Oh, why you always make me feel like I'm the one that's crazy
You got my heart racin', my-my heart racin'

Boy, I need you here with me
We can't go on this way
I'm falling hard for you
All I can say

We're going round and round
We're never gonna stop going round and round
We'll never get where we're going (round and round)
Well you're gonna miss me
'Cause I'm getting dizzy
Going round and round

You try to pull me close, and whisper in my ear
You always told me lies, I've cried out all my tears
I pushed my feelings to the side and then you bring 'em back
B-bring 'em back
Now you got me singing

Boy, I need you here with me
We can't go on this way
I'm falling hard for you
All I can say

We're going round and round
We're never gonna stop going round and round
We'll never get where we're going (round and round)
Well you're gonna miss me
'Cause I'm getting dizzy
Going round and round

Love me or love me not
I'm staring at the clock
I take them flower pedals off
And then I watch them drop
Love me or love me not
I'm staring at the clock
I take them flower pedals off
And them I watch them drop

Boy, I need you here with me
We can't go on this way
I'm falling hard for you
All I can say

We're going round and round
We're never gonna stop going round and round
We'll never get where we're going (round and round)
Well you're gonna miss me
'Cause I'm getting dizzy
Going round and round


Happy



Everyting is so good when i think of you.

/ ellen

ssssssss

Halli Hallå.
Idag har jag varit i skolan sen 4, känner att man inte gör så mycket i skolan längre, det ända vi har är rast.
Men det är ju inget att klaga på precis, är så himla skoltrött!
Sen efter det åkte jag till stan med familjen hade ingen lust till de faktiskt, men det fick bli så..
Jag var faktiskt nära på att svimma på stan också. Benen skakade (kunde nästan inte stå), jag var yr, blev jätte varm och all skit, så fick köpa något att äta. Bara så alla vet, för det var ju jätte intressant att veta.



/ ellen

hk

hemkunskap, kuuuuuuuuul

/ t

drar till skolan

Nu sitter jag i köket och funderar på vilken jacka jag ska ta till skolan. -.-
Men jag tror det blir min svarta everest jacka, för den har jag inte använt än.
Jag vill bara slänga mig i sängen och sova igen men nej, skola till 4!





/ ellen

onsdag 22.58

Ligger i sängen nu efter en lång dag i skolan. Efter skolan åkte jag direkt till innebandy träningen sen efter drog vi till världens bästa ställe, donken. Och juste, vi? Självklart med världens bästa ellen, vem annars? Sen blev det plugg om andra världskriget, knepig historia igentligen. Och så skrev jag på hemkunskapen som ska in imorgon. Efter det blev det paradise hotel som jag spelat in för att kunna njuta av i ensamhet. Och nu precis har jag pratat i telefon i en halvtimme med en gulleunge. Godnatt alla sötsaker och sov sött! / therese

heeeeeelg



Vill ha helg så alla veeeeeet!

/ ellen

These Four walls



/ ellen

donken

Idag har jag hunnit med skola, träna & donken med den bästa.
Nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik eftersom jag inte har något bättre för mig. Har inget mer att skriva heller så ha det bra!

/ ellen

godnatt

Ligger i sängen och ska sova, men först vill jag önska alla som är uppe än med en riktig godnatt kram! Det där med kram lät så mysig iaf, och ni kan ju iaf önska att jag ger er en godnatt kram :D / therese

bästis <3

Nu har jag varit duktig och skrivit lite svenska läxa så jag får det gjort.
I morgon börjar jag 8 så ska väl gå mot sängen snart.
I morgon blir det träning sen va med min underbara vän Therese Svensson!



/ ellen

futboll



Kom precis hem från träningen. Nu ska jag översätta lite spanska, sen ska jag sätta mig och äta samtidigt som jag ska kolla på fotbollen. Have a nice kväll!

/ therese

låten som gör min dag



/ therese

Så äre

Åkte till stan en sväng efter skolan och skulle kolla skor, men hittade såklart inga som passade mig.
Usch jag sitter och hostar så mycket så jag får ont i magen, det är inte bra!
Det är bara att tagga innebandy träning nästa!

/ ellen

skoolaN

Sitter i skolan nu brevid hanna och klipper film!
Vi slutar om tio min och då ska jag till stan.






/ ellen

facelook for school



Drar till något så roligt som skolan nu, känner att det här kommer bli en jobbig dag i skolan, det är inte okej. Men det ära bara att ta tummen ur röven och göra sitt bästa!

/ therese


ssiiister



snyggaaa ;r

/ ellen

i love lich



Drar mig sakta men säkert mot sängen, godnatt!

/ t

paradise hotel

Sitter och kollar på paradise hotel, med en kopp varm oboy. Lovely! Senare blir det plugg, ursh och fy men måste göra det. Nu ska jag kolla vidare. Hoppas ni har en toppen kväll! / therese

kak bak

Har bråttom måste baka till skolan imorgon, smart therese! Sov ute på kållandsö inatt också kom mamma och hämtade mig vid femtiden. Blev även en go vonst igår med 8-0, alltid lika kul med brudarna. Nu måste jag dra, pussss!

/ therese

e.svensson



it was awesome, but we lost it.


Before the storm

Har suttit och läst en engelsk bok hela dagen idag, så en bit har jag ju kommit ändå.
Nu väntar jag på mat och resten av kvällen ska spenderas framför tv:n.



man lär sig av sina misstag..

/ellen

sdfghjklöä'

Morning Morning!
Vaknade för någon timma sen. Är fortfarande trött..
Idag funderar jag på att gå ut och springa faktiskt, fast kommer inte bli så.
Får se vad jag hittar på. Ligger i sängen och kikar tv nu iaf.

/ ellen

Godnatt

Godnatt kära bloggen, nu ska jag sova!



/ e l l e n

Det tar ett tag för mig
jag kanske glömmer hur man gör.
Men jag ska sluta säga nej
nu ska jag göra vad jag kan för dej.
Jag ska riva mina murar
tills vi ser varann.

Jag vet vem jag är
när jag är hos dig
Jag lovar ingenting
jag säger bara förlåt.
Vi ska vara dom vi vill vara
hellre nu än efteråt.

Du är i mitt huvud, du är i mitt hjärta.
Det spelar ingen roll vart vi är.
Det kommer blir bra, även om vi är mil ifrån varandra.
Du vet hur livet kan vara
det kan ändra sig över en natt
men det är okej.

Ta min hand och gå med mig
låt mig visa dig hur jag känner, vad jag känner inom mig
Vet du inte att du har ändrat mig?
Vet du inte att du gör mig lycklig?
Du är min ängel, nu vill jag visa samma för dig.

Det är som att fånga blixten, chanserna att hitta någon som du.
Det är en på miljonen, att känna så som vi gör.
Vad vi har är värt att kämpa för

Just här, just nu så är ingenting omöjligt




/e

Moviee

Nu är jag riktigt trött, funderar på att sätta på en film nu och lägga mig i sängen.
Vill bara sluta tänka på allt annat, för det bara yrar i mitt huvud just nu..
Jag kanske skriver något inlägg sen igen när jag lägger mig.

Puss / ellen

Goodbye

There's never a right time to say goodbye
But I gotta make the first move
'Cause if I don't you gonna start hating me
Cause I really don't feel the way I once felt about you
Boy it's not you, it's me
I kinda gotta figure out what I need
There's never a right time to say goodbye
But we know that we gotta go our separate ways
And I know it's hard but I gotta do it, and it's killing me.
Cause there's never a right time, right time to say goodbye.




/ ellen

Only Girl



/ ellen

Remember



I can honestly say you've been on my mind
Since I woke up today, up today
I look at your photograph all the time
These memories come back to life
And I don't mind

I remember when we kissed
I still feel it on my lips
I remember the simple things
I remember til I cry
But the one thing I wish I'd forget
The memory I wanna forget
Is goodbye



/ ellen

<3




Vart iväg och spelat innebandy hela dagen.
Helt underbart kul att se alla så glada! Det blev vinst iallafall med 8-0.
Vi börjar bra, bara att tagga nästa helg också, så tar vi dom!
Nu sitter jag i soffan och har nyss käkat kebabrulle, tjockat mig lite.
Blir nog film ikväll.. Hoppas ni får en bra lördags kväll!

/ ellen

seriepremiär



En otroligt glad therese drar iväg till Svenljunga för seriepremiär.

/ therese


Löööördag

Vaknade för en stund sen och kunde inte somna om, så lika bra att va vaken.
Idag så drar jag och mitt underbara lag till svenljunga för att spela match.
Första seriematchen och hoppas på vinst! Får väl se hur det går.
Hoppas ni får en bra lördag kram!

/ ellen

freeeeedag och helg

Gjort det jag ska nu så drar ut, caaaaio



hahaha, fjortisposerna försvinner aldrig

/ therese


take it or live it

man lever bara en gång, och den gången är nu

/ t

Grattiis

Åker strax iväg på kalas!




/ ellen

miss you



I know you're in a better place
But I wish that I could see your face
I know you're where you need to be
Even though it's not here with me

I miss you, I miss your smile

And I still shed a tear every once in a while
And even though it's different now
Your still here somehow
My heart won't let you go
And I need you to know
I miss you



/ ellen

Heaven

Ligger i sängen.. fortfarande. Men funderar på att gå upp och göra mat, för börjar bli hungrig.
Vilket onödigt inlägg , har inget att skriva.. Skriver senare puss!



/ ellen

sjuuk

Idag blev det stanna hemma för min del.
Ush mår inte bra.. Har ju första seriematchen i morgon och då vill jag vara frisk!
Men får se hur det blir med det.

/ ellen

ett liv i en svartvit värld

vi lever ett liv som ingen annan gör,
i min värld är det du och jag och ingen annan




/ t


världens bästa katt





helt klart världens bästa!

/ therese


siiiick

Ligger och dör i sängen, jag mår inte alls bra..
Mitt huvud sprängs när som helst, och jag är sjukt förkyld.
Tror till och med att jag hade feber i skolan.



/ ellen

plugg plugg och åter plugg

Sitter hemma helt död efter en jobbig och tråkig skoldag. Måste bara säga att hemkunskap inte är min grej, men kände hoppet om ett högre betyg. Fast ne, inte längre, hahahah. Har en hel hög med saker jag borde göra som jag ligger efter med, men orkar verkligen inte. Är så förbannat skoltrött så det finns inte, men om några veckor är det lov. Efterlängtat måste jag ju meddela!



/ t

a loss of what you love

döden är inte den största förlusten i livet, den största förlusten är när saker dör inom oss medans vi lever

/ therese

usch fy blä

Jag känner mig verkligen sjuk, och jag fattar inte varför jag går till skolan?
Jaja, ska snart cykla iallafall, sen är det bara tagga matte prov..



/ ellen

he he he

Sitter och kollar igenom matten, eftersom vi har prov i morgon.
Och mitt huvud sprängs snart, jag vill verkligen inte bli sjuk!
aja, ska krypa ner i min säng nu och sova länge, för i morgon börjar jag 10.10!



Godnatt / ellen

god mat lagad av therese

Drar och äter maten jag lagat efter en och en halvtimmes innebandy, sen åker jag och ellen och kollar på innebandy.

/ therese


orientering



Drar upp till råda och orienterar en stund, lycka till therese!

/ t

love





Every night in my dreams
I see you. I feel you.
That is how I know you go on.

Love can touch us one time
And last for a lifetime
And never go till we're one

Love was when I loved you
One true time I hold to
In my life we'll always go on

There is some love that will not
go away

/ ellen

ett gott skratt förlänger livet

Shiiiiiiiiiit vilka underbara skratt jag har fått mig idag, för er som oxå vill få ett. Kika in på min facebook och kolla albumet "ett skratt förlänger livet, ni förlänger mitt". Vilka underbara vänner jag har som är så otroligt söta och roliga. Nu ska jag dra mig i säng snart, imorgon väntar orientering i råda. TAGGA!!

bjussar på en gammal bild på mig och vilmis med våra blåa tungor!


/ therese

TRÄNING



dRAR oCH tRÄNAR iNNEBANDY, wOHO!!!!

/ tHERESE

You're my favorite song



And when I here you on the radio
I'd never wanna change a single note
It's what I tried to say all along
You're my favorite song

/ t

tillsammans

Efter skolan drog jag en sväng till stan. Köpte lite smink och gick och lånade en bok. Boken som jag lånade heter tillsammans - tredje boken, av författaren Denise Rudberg. Är du i tonårsåldern och behöver läsa i skolan rekomenderar jag tillsammans serien starkt. En bok som väcker starka känslor hos mig. Ikväll blir det innebandyträning med goa brudar. Förresten så har pappa inhandlat en systemkamera, lovely dady!

/ therese


07.44


Drar till skolan nu, som tur är det en kort dag i skolan och det gillas kan jag ju lova er!

/ therese


PLEEAAASSSE

I thought you were special!
Someone who was not like any other.
But after what happened so I understand.
I should have known it from the beginning.
Stay out of my life please.

/ ellen

just the way you are



/ ellen

pluggg

gick till stan efter skolan för att vänta på mamma.
Sen åkte vi och köpte en sallad till mig som jag sitter och äter nu.



Snart ska jag skriva klart min saga som ska in i morgon, kul.
Ha det gött!

/ ellen

medieproduktion

sitter i skolan just nu och har medieproduktion.
Vi har vart ute och filmat & nu ska vi klippa ihop allt.
Jag har fortfarande världens huvudvärk, usch!





/ ellen

skola

Godmorgon!
varför lyckas jag alltid bli klar så tidigt? och jag lär mig ju inte precis att gå upp senare heller..
ligger i sängen nu iaf, och ska bara fixa håret lite. Har så himla ont i huvudet och lite halvförkyld.
Känns nästan som om jag kommer bli sjuk snart, och det vill jag ju inte!
Idag blir det en kort skoldag iaf så jag överlever nog.




/ ellen

dröm

kan inte släppa dig - det enda som jag tänker är att
En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm



/ ellen

godnatt snyggingar

Nu lägger jag mig i sängen så får jag se när jag somnar, är faktiskt väldigt trött!
Men börjar 12 i morgon så får lite sovmorgon ändå.




/ ellen

happy



you make me smile babe!

/ ellen

bff

Innebandy från 12-17.40 sen hälsa på mitt nya kusinbarn alma och sen hem till ellen, inte så dåligt dag. Nu ska jag dra mig i säng! Jag har en bästis som heter ellen, och jag älskar henne. Älskade tvillingsyster! / therese

pusss

Kom ut ur duschen och såg att vi hade fått besök, den andra familjen svensson alltså.
jag är svin hungrig och det finn verkligen ingenting att äta här hemma ;o
vet inte vad jag ska ta mig till! jaja, sitter och väntar tills det börjar ett bra program på tv nu.



/ ellen

cooooola brudar


snyggt

the hills



Hemma från idrottenshus, tyvärr så förlorade killarna, men bra spelat ändå!
Nu sitter jag i sängen och kikar på The Hills.

/ ellen

Innebandy

Kom hem från idrottenshus för ett tag sen. Har kollat när min syster spelat match, det blev vinst så grattis!
Har precis ätit donken, tjockat mig lite. Och senare åker vi till idh igen och kollar när killarna spelar.
Ha en bra dag! Puss

/ ellen

innebandy

Klaaaaar, nu drar jag. Känner verkligen inte för att spela innebandy idag, menmen.

/ therese


music that makes me happy



ordinary girl, yeees

/ t

västgöta

Håller på och göra mig iordning för snart drar jag iväg till grästorp, känner att jag har liiite bråttom men ändå sitter jag här? Aja, nu ska jag kila.

/ ts

gräs torp

Ligger här och halvsover, inte okej. Får ta och somna ordentligt för imorgon är det västgötaträning med tjejerna uppe i grästorp. Hur ska jag orka det? Aja, får väl se om jag överlever. Godnatt sötisar! / therese

IBK LIDKÖPING









/ ellen

mums

Nu har mamma stått och gjort fruktsallad som vi ska äta, gott!

/e

troja


Köööööööss, drar ut och äter på troja med mamma, pappa, faster och hennes man.

/ ts


chiiill

Har precis skrivit min saga på datorn så jag har det gjort!
Nu sitter jag och lyssnar på musik & ikväll blir det väl bara film & godis.



/e.s

Happy Ending



He was everything, everything, that I wanted.
We were meant to be, supposed to be, but we lost it.
All my memories so close to me… Just fade away.
All this time you were pretending…
So much for my happy ending.

/ ellen

You're so fabulous

You make me so hot
Make me wanna drop
You're so ridiculous
I can barely stop
I can hardly breathe
You make me wanna scream
You're so fabulous
You're so good to me Baby, Baby
You're so good to me Baby, Baby



/ ellen

8_8

Drog till stan med pappa och systrarna som sagt och fick med mig dom här två tröjorna hem. Nu ska jag sätta mig och kolla på tv, puuuuuuss

/ ts


When i look at you

vaknade för en halvtimma sen, men är fortfarande jätte trött.
Igår kom jag i säng halv 5 ungefär, efter att ha vart i Mariestad med härligt folk.
Idag ska jag bara ta det lugnt, så får jag se vad kvällen har att erbjuda.

/ ellen

Stan

På väg till stan nu med pappa, sofie och angelica. / therese

toppen kväll






Toppen kväll med dessa brudar, + mathilde det klart. Men någon har visst tagit bort lite bilder!?!?! Menmen, tjejer asså. Nu ska jag dra mig i säng med en proppmätt mage och ett leende på läpparna, för så mycket som vi skrattat det var länge sen. Looooooooove you girlssss <3

/ ts


facelook for tonight



Nu drar jag och efterrätten till mathilde och tillbringar kvällen där!

/ therese

ingen är bättre än någon annan

ingen är bättre än någon annan, INTE ENS DU

/ t

music of the day



/ therese

kladdkaka

¨

Håller på och gör iordning mig, kladdkakan är klar och jag oxå snart.

/ ts


schooool


Drar till skolan snart och har spanska och drar smartdrag sen drar vi och badar och sen tre lektioner. Längtar till ikväll, alltid lika kul att träffa brudsen =D

/ ts


RSS 2.0