you are everything I need



Hemma från skolan, två prov kvar denna veckan. Och nu ska jag äta och öva lite på engelskan, och om cirkus 45 minuter bär det av mot stöpen för spel mot dom. Ha en bra dag! pusss

/ therese


SM-slutspel i futsal






Bilder från helgens SM-slutspel i futsal,
Lidköpings IF F96 blev trea, inte så pjåkigt ändå.

/ therese


I skolan

Sitter i skolan nu och har en tråkig lång rast. Började med datorkunskap men jag var klar med allt så kollade på oc. Snart så har vi en tre och en halv timmars lektion, jag kommer somna.. Idag slutar jag 4 och då kommer pappa och hämtar mig, och sen runt 5 så drar vi oss mot skövde för att spela match. Måste hinna plugga idag också eftersom jag har redovisning imorgon, men vet inte när jag får tid till det.



/e

IBK Lidköpings brudar



Ni är underbara brudar, glöm inte det ♥

/e

Musik

 

/e


Vi ha sommar nu!

Härlig outfit till sommaren!



/e

Dag 30 - Det här åt jag idag

Dag 30 - Det här åt jag idag

Jadu har väl inte ätit något speciellt idag. Började med att jag vaknade tidigt och då var jag inte alls sugen på frukost men fick i med en smörgås ändå. Sen runt 11 så var jag tvungen att äta lite sallad innan matchen. Sen när jag kom hem åt jag tacos! Roligt inlägg..

/e

Klar med pluggandet

Känns riktigt gött att jag är klar med datorkunskaps uppgiften som ska in i morgon och att jag har skrivit klar om min "hjälte" som ska in på tisdag. Ska strax följa med pappa in till ica och handla lite, tänkte köpa något gott jag kan äta ikväll för då ska jag se på film med pappa! Hoppas ni har haft en bra söndag, för det har faktiskt jag haft!



/E

Innebandy!!

Hemma nu efter en underbart rolig match! Vi spelade seriefinal mot Borås och vi vann med 7-2, så himla gött!! Har match i morgon igen borta i skövde, får se till att vinna den också. Nu har jag precis ätit lite tacos och tänkte börja plugga lite.



/e

Mot borås!

Åker snart och hämtar upp några goa brudar sen drar vi oss för att spela match. Vi ska möta borås och vinner vi matchen har vi stor chans att vinna serien, så vi får väl hoppas! Kommer hem ikväll någon gång, skriver då! Puss



/e

Rolig kväll

Har verkligen varit kass på att skriva idag. Men min kväll har inte vart något speciellt rolig. Först satt jag och kikade på oc, ovanligt.. Senare så åkte jag, mamma och ida och köpte pizza så vi har ätit framför melodifestivalen, inget kul egentligen men hade inget bättre för oss. Strax ska jag hoppa in i duschen!



/e

göteborg

Tänkte uppdatera er lite om hur det är i underbara göteborg. Tjejerna har vunnit två av tre matcher och är nu i semifinal, bland dom fyra bästa i sverige alltså. Varit på stan från tio till halv fem. Shoppat en del, men jag har blivit lurad på pengar två gånger och även glömt en kasse med kläder i. Shit så kul, men nu ska vi dra ut på stan och äta för andra kvällen i rad. Mysigt värre! Ha en trevlig kväll gott folk, puss / therese

Har tråkigt.

Är du singel? Ja

Är du kär i någon? Nope

Lyssnar du på låtar som får dig att tänka på gammal kärlek? Ja ibland gör jag det.

Föredrar du "mjuka" eller "tuffa" killar? ”Mjuka” helst.

Föredrar du blonda killar eller brunhåriga? Spelar ingen roll

Saknar du en kille just nu? Yess

Saknar du en tjej just nu ? Ja mina kära sysslingar!

Vad är ditt favoritnummer? Mitt favorit nummer är 8, i innebandyn iallafall.

Favoritfärg/färger? Har ingen favoritfärg precis, gillar det flesta färgerna.

Är du nöjd med ditt liv just nu? Ja men kan väl ändra så det blir bättre..

Vart önskar du att du var nu? I något varmt land, långt härifrån!

Vad borde du göra just nu? Sätta igång med pluggandet.

Vad drack du senast? Cola, mums

Vem pratade du senast i telefon med? Mamma

Är du glad? Just nu är jag varken glad eller ledsen, men mest glad!

Är du piercad någonstans? Bara i öronen

Vad har du för planer för ikväll? Har inte planerat kvällen än.

Hatar du folk som ljuger? ja det kan man säga..

Har du gjort något som du inte kommer kunna förlåta dig själv för? Ja det har jag.

Har du någonsin velat ha något som du vetat att du aldrig kan få? Jajamen

Hur är det mellan dig och dina föräldrar? Brabra!

Tycker du om ditt liv? Finns en del saker jag älskar med mitt liv och en del saker jag hatar.

Vad tycker du mest om i ditt utseende? Mina ögon skulle jag tro.

Förlåter du eller glömmer du? Förlåter.

Har du mest tjejkompisar eller killkompisar? Har nog mer tjejkompisar.

Har någon försvunnit ur ditt liv? yäs.

Har du någonsin haft någon på hjärnan som du bara inte kan släppa? Hela tiden..

Önskar du att du var en av motsatt kön? Nej

När grät du senast? Tisdags

 

 

/e


Dag 29 - Något jag skulle vilja göra

Dag 29 - Något jag skulle vilja göra

Satt och funderade och vill verkligen fylla 18 nu. Något jag skulle vilja göra är att ta med Therese och åka till något varmt land och bara ta det lugnt. Bara umgås med min bästavän i någon vecka utan allt runt omkring. Jag hoppas också att det kommer hända, man vet aldrig med töserna svensson! Men det är något jag verkligen vill!!




/e

Godmorgon

Godmorgon! Följde aldrig med till tidaholm, orkade inte. Idag vaknade jag runt 9, sen försökte jag somna om men hade en katt som sprang runt i mitt rum som en galning så gick ju inte jätte bra. Jag gick upp runt halv 11 och åt frukost, och nu sitter jag i soffan och kikar lite på datorn. Jag har inga planer idag heller så får väl se vad som händer. I morgon så ska vi spela seriefinal, vi måste vinna!!



/e

Film film

Nu tänkte jag gå ut och sätta på en film eller något med mamma! I morgon följer jag med och kollar på min syster som spelar match i Tidaholm.



/e

around



I can’t sleep at night without holding you tight
each time I try I just break down and cry
Pain in my head oh I’d rather be dead
Spinnin’ around and around


/e

Dagens köp




Från åhléns 199:-

/e

Lookbook





/e

Fredag & Helg

Hejsan!! Har inte kunnat skriva något idag. Men jag började skolan klockan 8 och slutade tjugo i 4. Har gått och haft ont i magen precis hela dagen, i hela magen också! Nej usch vad ont det gjorde. Efter skolan gick jag en sväng på stan för att vänta på mamma, fick med mig en söt tröja hem. Nu sitter jag i min säng och äter lite! Vi hörs sen igen.


/e

do it on my own



/ t


walking on a dream

Experience is how life catches up with us and teaches us to love and forgive each other.

/ therese


what difference does it make

Dag efter dag går, känner bara att jag vill ha sommarlov. Allt tjat om alla prov och nationella gör mig trött. Hade gärna gått i skolan och lärt mig lite om det inte skulle vara så förbannat jobbigt hela jävla tiden. Imorgon far jag tillgötet with my family för att kolla på lillasyster som är i SM slutspel. Blir även lite shopping på lördag för på söndag åker vi till borås och lirar innebandy. Nu sätter jag mig och pluggar lite till til provet imorgon, caaio


två solbända töser i thailand, sweet
/ therese





/e

And I'm fallen, So now you know.

I'm not falling for that game
Boys like you never change
You made me feel I wasn't enough
Wasn't enough for your love


/e

Right here, right now.

Har fått i mig lite mat nu, och tänkte snart gå upp ur sängen. När jag kommer ut i vardagsrummet så står det fyra stora kartonger där och våra soffor är borta, så nu har jag och mamma något att göra hela dagen. Hoppas allt är bra med er, jag hoppas jag blir frisk tills i morgon iaf.



/e

Dag 28 - Något jag behöver ändra på

Dag 28 - Något jag behöver ändra på

Jag måste försöka förbättra mitt självförtroende, bli en starkare människa som vågar stå upp för det jag gör. Ska heller inte lyssna för mycket på vad alla runt omkring säger till mig att göra, säga och allt det. Lyssna mer på mig själv, och följa mitt hjärta.


/e

Sjuk

Vaknade för en stund sen, och idag mår jag sämre än vad jag trodde jag skulle göra. Finns inget att äta heller, ingen är hemma.. Har inte så mycket att skriva, men får se hur jag mår senare, puss.


random bild


/e

feber på g

Känner mig helt hänging just nu, trött och ja ni fattar.. I morgon så stannar jag hemma från skolan, känner inte alls för att gå halvsjuk precis. Istället ska jag hjälpa mamma och pappa med att göra om vardagsrummet och så.. Nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova godnatt!


/e

you are beautiful

Sitter här och pluggar för fullt, usch, fy och blä. Hade engelska prov idag, so imorgon, spanska på fredag, musik på måndag och matte på tisdag. Kuuuuul, dom plågar en i skolan. Kan även meddela att vi fått upp våran tv, den lär jag änga ett bra antal timmar framför. Nu ska jag dra mig i säng, pusss


känner mig rätt så sugen på att åka tillbaka nu efter allt pluggande, thai ♥

/ therese


Louder

 

/e


Love

love is not right
love is not fear
i really love you
but you don't care.



/e

Dag 27 - Min favoritplats

Dag 27 - Min favoritplats

Har väl egentligen ingen favorit plats. Finns många platser som jag gillar, utomlands? hemma? Att bara sitta hemma i soffan är något jag älskar, bara ta det lugnt, sitta och tänka, slappa.. Helt underbart. Har min favorit plats också hos therese, som man kan säga är mitt andra hem haha, där är jag lite då och då! Älskar att vara på idrottenshus, gillar att sporta, spela innebandy så varför inte? Öland, eller utomlands komma iväg lite är ju inte heller fel!



/e

innebandy

Hemma från träning nu! Fick även med andra säsongen med oc av therese snäll som hon är. Så nu ska jag sätta mig och kika samtidigt som jag tänkte äta lite. Hörs sen igen! Puss



/e

Outfit




/e

Dag 26 - Mitt favoritminne

Dag 26 - Mitt favoritminne

Favorit minnet är absolut när jag åkte till Thailand. Så många minnen därifrån så det är sjukt. Så mycket man fick se & göra, allt som man inte brukar var så underbart. Att komma till ett varmt land, ligga i solstolen från morgon till kväll, hoppa i och bada, allting var så sjukt kul! När man åkte därifrån var det som att lämna något som man verkligen hade lärt känna. All personal som jobbade där, alla underbara människor som var så snälla mot en. Det är absolut något som jag vill tillbaka till ännu en gång!



/e

You left me, i left you.

As time slows down
and everything is broken

/e

Shopping runda

Hemma från skolan och stan nu! Började med att jag, mamma och mina syskon gick och åt mat på stan, och efter det tog vi en sväng i lita affärer. Jag som är så snål hittade ett par svarta jeans och en tröja på rea som jag köpte! Jeansen kostade 99:- inne på lindex och tröjan 49:- på gina. Efter det så gick jag och ida och fikade lite. Nu sitter jag hemma i sängen och funderar på om jag ska plugga eller kolla på tv..



/e

Grattis!

Grattis syster, älskar dig! ♥




























/e

back in the days



Gick till skolan imorse och hade två lektioner sen åkte jag till tandis, gick förvånansvärt fort. Och nu är det bestämt att jag ska få tandställning, hehe. Så ska dit snart igen osv. Nu ska jag bege mig fram till stan för att åka till optiken, chaaao

/ therese


Skola.

Nu går jag strax till bussen. Idag slutar vi tjugo över 3 och då går jag direkt till stan, så skriver senare. Puss

/e

 


Tisdags outfit.

/e


Dag 25 - Bilder på något du vill göra igen

Dag 25 - Bilder på något du vill göra igen



Maskeraden

Thailand




























Finns så många saker jag skulle vilja göra igen så det är sjukt! Men det här är några av de sjukt roliga stunderna!

/ e

Ont i huvudet..

Har ont i huvudet som jar har haft resten av kvällen, det bara dunkar i hela huvudet! Känner för att sova, men först vill jag se ett till avsnitt på oc. I morgon är det en ganska kort dag med chill lektioner, rätt gött. Efter skolan så drar jag in mot stan och träffar mamma och syster. Godnatt!





























/ e

my birthday

Ligger i sängen nu efter en härlig födelsedag. Sweet sixteen, ohyäs! Är sjukt nöjd med presenterna från familjen, det gillas. Nu ska jag krypa ner i sängen för imorgon är det skola sen vid halv tolv eller något så bär det av till tandis och senare optikern. Hoppas ni haft en lika bra dag som jag har haft, puss / therese

tonight

Kom hem från idrottenshus för några timmar sedan efter ha tränat och varit på möte. Drog direkt hem efter det och då åt vi mat för evelina (min syster) fyller år i morgon så vi firade henne lite idag. Skulle egentligen pluggat lite idag också, men hann inte och nu orkar jag inte. Istället tänkte jag sätta på några avsnitt av oc för i morgon böjar jag runt 11.



/e

GRATTIS

Min underbara bästavän fyller 16 idag!! Hoppas du har haft och får en fortsatt bra dag! Du ska veta att jag älskar dig & kommer alltid göra det, jag lovar! ♥



/ Din Ellen

jofama by Kenza




Jofama by Kenza

Lär ju bo i denna underbaringen i vår, mums

/ therese


my super sweet sixteen

Efter att ha åkt lite ferrari med pappa och varit och shoppat galet hela dagen istället för att ha varit i skolan njuter jag av en tre våningars tårta, mums. Nu ska jag få fotmassage sen ska jag bada bubbelbad och dricka champange. Njuter av att fylla sexton! Men nej, inget är sant, tyvärr. Men önska kan man ju alltid, hahah. Men underbar födelsedag med massa underbara presenter. Visar er senare vad jag fått, puss



/ therese


Enkel outfit




Svarta jeanstights
T-shirt
Vita converse

/e

Måndag

Ny vecka och skolan börjar idag. Känner inte alls för att hoppa på bussen till skolan nu, men man måste ju.. Idag slutar jag 4 så kommer bli en seg dag. Vi hörs!



/e

4 minuter kvar

4 minuter kvar och alla presenter står i mitt rum på golvet och väntar på att bli öppnade, hihi. Ska sova nu, puss. / therese

Natti

Har vart väldigt dåligt med inlägg idagg tycker jag.. Men har kollat på film hela kvällen så har inte hunnit. Men ska bättra mig nu i veckan! I morgon är det skola igen som jag inte längtar till precis.. Efter skolan så åker jag direkt till träning, det var ett tag sen nu så det ska bli kul! Och efter träningen så är det spelarmöte så skriver nog inte förrän på kvällen! Godnatt.

/e

Hemma!

Nu är jag äntligen hemma, har vart i skövde och hos farmor och farfar. I skövde så var vi och kollade på soffor, vi ska nämligen köpa en ny och göra om i vårat vardagsrum lite. Så vi var i skövde och flängde mellan alla affärer. Sedan åkte vi på kalas, och nu är vi hemma igen!


/e

Skövde

Godmorgon! Vaknade för någon timme sen. Nu ska jag och min familj snart åka till skövde en sväng och kika lite. Runt 3 sen så ska jag på kalas hos farfar! Skriver senare när jag har tid, puss.


Dålig bild.

/e

QX Galan

Sitter och kollar på QX Galan, lite smått roande sisåhär på kvällskvisten. Hahhah, pusss

/ therese


Puss

 

saknar tösen lite för mycket nu!

 

/e


Glass i stora lass

Sitter just nu i mitt rum instängd med glass och kollar på melodifestivalen. Rolig lördag kan man väl säga! haha, nej verkligen inte, funderar på att sätta på oc istället, mycket roligare. Hoppas ni har en grymt rolig lördagskväll iallafall!


/e

white flag

 

/e


Jag minns..

Jag minns..
Hur varm jag blev när jag höll din hand, fast den var kall.
Hur jag smälte för dina mörka ögon, trots att det var livlösa.
Att jag ofta gav dig komplimanger, utan att få några tillbaka.
Att jag svor att aldrig ta dig tillbaka, men bröt mitt löfte.
Hur jag ville hata dig, fast jag inte kunde.
Hur du gick för att aldrig komma tillbaka.



/e

Enkelt och snyggt



/e

Mitt rum





/e

Ändrade planer

Nu har jag hunnit med att duscha, smörja in mig, ätit god mat med familjen och gjort om & städat mitt rum lite. Om ett tag ska jag följa med mamma och lämna min syster hos en kompis eftersom jag inte har något bättre för mig. Ikväll blir det nog melodifestivalen med mamma & pappa. Hörde att det skulle va rätt bra med ikväll, så varför inte?




Ny duschad och osminkad.

/e

fight for this love

Hellu! Sov borta inatt och imorses kom pappa och hämtade mig för att åka fram till stan. Världens bästa lördag, helt klart. Känner mig som ett litet barn på julafton. Har varit framme och köpt födelsedagspresenter till mig, hihi. Blev väl inte alls det jag hade önskat mig, men är nöjd som attans. På måndag får ni veta det bästa köpet, längtar efter att få använda den. Mums asså!

/ therese


Oc..

Har legat i sängen en stund nu och kikat på oc. Känner att jag ska hoppa in i duchen nu och sen städa i ordning mitt rum lite!



/e

Outfit


/e

Lördag

Hej! Gick upp runt nio idag, känner mig väldigt duktig. Åkte och kikade på min lillasyster som spelade match, blev tyvärr förlust. Nu sitter jag i sängen och ska kolla några avsnitt på oc och sedan hoppar jag in i ducshen. Berättar vad jag ska göra ikväll lite senare. PUSS



/e

If i was you

/e


Skinnjacka



Letar efter en brun skinnjacka, men hittar ingen! Någon som vet någon snygg? säg gärna det isf! Puss

/e

Hemma igen

Åkte en sväng till stan förut med Therese, kikade runt lite. Sen blev jag hämtad av mamma & pappa, vi åkte och handlade lite och sen till idrottenshus för att hämta min syster. I kväll ska jag bara ta det lugnt, finns inte så mycket att göra känner jag. I morgon ska jag tvinga med mamma till stan igen för att köpa lite saker. Ha en bra kväll, puss.



/e

half of my heart


Trotsade kylan idag och gick ut i skinnjacka trots att termometern visade minus. Men vad gjorde det mig? Hahha, inget. Men kallt vare iaf! Nu ska jag äta lite gott med tha familia sen ska jag packa ihop lite saker och sen åka och sova hos min goding. Ha en toppen kväll, puss

/ therese


redo för stan

Vet att jag är väldigt seg av mig, har nämligen inte kommit in till stan än. Men nu sitter jag och väntar på att mamma ska bli klar så skjutsar hon in mig, och där möter jag therese. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, inga planer alls.



/e

3 days left


Känner mig ganska så lycklig med tanke på att det är bara 3 dagar kvar tills my sweet sixteen!
LOVELY!!

/ en glad therese


sweet dream or a beutiful nightmare?



Drar la fram till stan nu då, får väl se om jag får med mig ellen fram eller inte.
Ha en bra dag, pussss

/ t


lidköpings slagerstjärna




Linda Sundblad - Lets dance

Lidköpings egna slagertjärna!
Imorgon är det melodifestivalen som bara blivit smre och sämre med åren.
Men imorgon ska Lidköpings tjejen Linda Sundblad vara med,
känner att man nästan är tvingad till att heja fram Lidköpings tjejen.
Vore ju grymt kul om det gick bra för henne.

/ therese


Fredag

Förlåt för dålig uppdatering. Igår hade jag fullt upp, runt halv 4 mötte jag några härliga tjejer så skulle vi gå och äta. Blev en smörgås på henry's, och där satt vi och snackade väldigt länge så tiden bara rann iväg. Men efter det så drog jag och Therese till badhuset och simmade lite, väldigt duktigt av oss. Efter att vi simmat så åkte vi hem till therese och satte på en film. Idag så var det meningen att jag skulle vakna tidigt så jag skulle åka en sväng till stan med therese, men klart jag vaknar nu. Nu ska jag iallafall gå upp och äta frukost. puss



/e

14.49


Thumbs up!
Nu blir det stan med brudsen, pusss

/ therese


It's a new day




Tudelo sötnosar! Vaknade imorses av några arbetare som ska göra ordning vårat badrum, så vaknade vid hlav åtta. Skit kul verkligen. Och nu har jag ont i huvudet av allt dånande. Men snart bär det av till stan för att käka med brudsen och sen lite träning. Pussss

/ t


vill sova

Godmorgon! Vaknade nu, vet inte vad det är med mig. Är fortfarande trött och vill sova mer. Vid 3 ska jag ut och äta med tjejerna, så får väl ta att gå upp snart. Igår spenderade jag och therese våran kväll först hos therese och kollade på skräckfilm. Sedan drog vi och träffade gabbe och linus och kikade film med dom. Somnade runt halv 3 inatt, det är därför jag är trött. Men ska gå upp och äta frukost nu!



/e

Snygga!



/ E

you can break my heart, but not today


Hej på er! Sitter här lika trött som jag var imorses. Vaknade tidigt utav matildas alarm och sen kunde jag inte somna om så gick upp och fixade lite och sen tillbaka ner och sov. Hahhaah, låg uppe till typ halv tre igår och tjötade. Sjukt mysigt var det. Nu ska jag snart hoppa in i duschen, pussss på er

/ t


pictures from yesterday






/ therese


Mot skara

Åker strax till Skara med familjen och ikväll ska jag va med therese! Så vi hörs när vi hörs, puss!



/e

a rollercoaster

Kom inte med blommor till min grav när jag dött, kom med dom när jag lever.
Spela inte min favoritlåt till minne av mig, spela den för mig så jag kan höra. Fäll inga tårar för att jag är borta, utan gläds med mig när jag ännu är här. Nej gör ingenting vid min grav, jag är ju ändå inte där.



/E

Dag 24 - Något jag ogillar

Dag 24 - Något jag ogillar

Det finns väldigt mycket som jag inte gillar. Om det handlar om någon person, så är det värsta när någon sviker en, ljuger för en eller snackar skit. Tänk på vad ni gör eller säger innan ni gör det, istället för att komma efteråt och säga förlåt och att det var fel. Att höra av någon annan person om saker som hänt, istället för att personen själv säger det är bara fegt, berätta det själv så är det mycket bättre. Väldigt kort, men ni fattar nog vad jag menar. Tänk på vad ni gör.

/e

Lookbook




/e

Tonight

 

/E


Igår.

Hejhej! Hade fullt upp i går kväll så hann inte skriva något. Men runt halv 6, följde jag med therese och hennes föräldrar för att kika på hus. Efter det åkte vi hem till therese, där satt vi vid datorn en liten stund innan Matilda och Nina kom. Då drog vi iväg på fest i ulriksdal, men känns som vi drog därifrån lika fort. Det var inte alls kul där så istället tog vi en promenad till therese, iskallt! I morse vaknade jag bredvid 3 underbara tjejer, fast det var bara therese som märkte när jag drog, de andra stensov. Nu ligger jag och kikar på oc, och senare så ska jag ut och äta med mina älskade vänner! Hörs senare.



/e

et

make a gif


baby, I'm excited

Hej på er! Känner att jag bara har slappat idag, vaknade vid halv tolv. Satt vid datan och myste med kissen. Nu har jag lagat mat och kikat på oc och sitter och äter semla med mamma och pappa, mysigt värre. Snart ska vi åka ut och åka lite bil för att sedan åka och kolla på nytt kakel till badrummet. Sen åker vi och hämtar ellen och kikar på ännu ett hus :) pussss



/ t


Sweet.

Hejsan. Vaknde runt halv 12 av att jag hade en katt som slickade mig i ansiktet. Svin trött var jag, men jag gick upp ändå. Har hunnit duscha och nu sitter jag och kollar på oc. Känner verkligen att jag börjar bli sjuk, men jag vill inte att det ska förstöra mitt lov.. Nu ska jag fortsätta kika, så vi hörs sen!



/E

a nightmare on elm street


Tänkte tipsa er om en skräckfilm vi kollade på igår. Passar utmärkt för en som gillar att skrämma upp sig själv genom skräckfilmer. Gissa om jag fick mycket sömn inatt efter ni har läst vad den handlar om..

Nancy lider av en fruktansvärd mardröm om en man i smutsig röd-grön-randig tröja, sliten hatt, sönderbränt ansikte och rakknivar på fingrarna som vill mörda henne. Märkligt nog upptäcker hennes nära vänner att de har drömt om exakt samma man. En efter en dödas Nancys vänner på märkliga sätt och hon börjar ana att om hon dödas av mannen i drömmen dör hon på riktigt. Nancy kämpar för att hålla sig vaken så länge hon kan, men hon vet att hon inte kan vara utan sömn hur länge som helst. Polisen är oförstående och de närastående ser på Nancy som att hon börjar bli galen och föräldrarna döljer och förnekar hemligheten bakom mannen i drömmen. Nancy bestämmer sig för att själv få tag på den riktige mördaren.

/ therese


music of the day



/ therese


oc

Lägger mig och kollar på oc, hörs i morgon. Godnatt!



/e

Filmkväll.

Har precis kollat på filmen i rymnden finns inga känslor. Vet inte riktigt vad jag har för humor men när man sitter bredvid Ida och Lina så blir det att man skrattar, haha! Funderar på att tvätta ansiktet och sen dra mig mot sängen. Fick låna oc av therese så tänkte börja kolla på det, låter mycket lockande iaf tycker jag! Hoppas ni har haft en bra dag!



/E



She will be loved.

/E

Dag 23 - Det här saknar jag

Dag 23 - Det här saknar jag

Saknar alla underbara stunder med innebandybrudarna. Vi hade så sjukt roligt tillsammans, allt festande, allt snack, allting. Väldigt synd att vi har splittrats så, vi umgås inte alls lika mycket längre. Tycker självklart vi ska ändra på det! Ni ska veta att ni betyder iallafall och jag älskar er! ♥





/e

Du är bäst!

Nu har jag precis städat hela huset, känner mig jätte duktig! För en liten stund sen så kom Therese hit med choklad till mig så underbar är hon, finns verkligen ingen bättre!! Så nu vet jag vad jag ska göra ikväll iallafall, mahaa. Sen så ska jag och ida ställa oss i köket och göra lite god mat, för hennes kompis kommer hit. Och ikväll så blir det bara mys! Fick lite att göra på alla hjärtans dag iaf! Sen vill jag bara säga att jag älskar alla mina underbara vänner där ute, tack för ni finns! ♥


"Du vet väl om att du är värdefull?"

/ E

alla hjärtans dag

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG ALLIHOPA!


ph: we♥it

/ ts


Snäll tjej

Uschuschusch. Känner verkligen hur förkyldningen börjar komma. Inte kul alls, men får skylla mig själv helt enkelt. Ikväll blir det mys framför tv med Ida och hennes kompis, trevligt! Mamma och pappa ska snart in till stan och då ska jag allt städa huset och göra mysigt så dom blir glada, gulligt av mig!



/e

du är så jävla bra bruden

DU VET VÄL OM ATT DU ÄR VÄRDEFULL?



 / therese


I can do it on my own

Hej på er! Har fart runt hela förmiddagen känns det som. Drog fram på stan vid elva elr något. Sen ringde pappa och frågade om jag ville hänga med och äta lunch. Så åkte till arenan och åt med pappi och soffi. Sen åkte vi och fixade med ett kylskåp och sen drog jag mig hemmåt. Tänkte åka iväg med sofie när hon är klar och sen kommer min goding. Ha en bra dag, pusssss

/ therese


Musik gör min dag!

Sitter i bilen och väntar på att min syster ska bli klar hos tandläkaren. Ca 20 min tar det, kul. Roar mig med musik så länge! Hoppas allt är bra med er! / ellen

Alla hjärtans dag

Hejsan! Vaknade och kollade på klockan i morse och då var den kvart i 10. Somnade om, sen vaknade jag igen då var den fortfarande kvart i 10? Insåg då att den hade stannat, så vaknade halv 1.. Och jag som bestämde att jag skulle gå upp tidigt idag. Har precis ätit mat och ska snart följa med mamma in till stan och köpa fika. Idag så ska jag inte göra något, alla har ju fullt upp. Så ikväll ska vi äta god mat som ida och hennes kompis ska göra antar jag. Får se om jag hittar på något annat.. Hoppas ni får en underbar dag iallafall! Puss & Kram.


Bjuder er på en gammal bild.

/ E

This is my time.



/E

Älskar lov!

Har precis kikat på Bring it on med min lillasyster. Klockan är ju bara 10 så funderar på att sätta på en till film eller något. I morgon är det en ny vecka och det är lov, så himla gött!


/e

Corazon - Prima J

/e


Don't want an ending



I don't wanna fall out, but we're all out of time.
(Is this over?)


Nu ska jag sätta igång en film och börja äta allt onyttigt!
/E

life is a rollercoaster

And I don't want the world to see me
Cuz I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am



/E

it's just ok

Legat i soffan hela dagen. Är helt slut sen igår, jävlar vad kul vi hade. Nu ska jag koka lite korv sen spenderar jag resten av kvällen framför tven. Ikväll blir det mys ute på landet med den bästa. Ha en bra kväll allihopa, för det ska jag ha. Pusss

/ therese

Vill ha pengar!





Kan någon var gullig att ge mig lite pengar kanske.. Shopping sugen kan man säga!

/e

Underbart

Har precis tryckt i mig massor med mat, känner direkt hur onödigt det var för min mage, usch! Dagen har bara runnit iväg känner jag, har inte gjort något vettigt alls. Tog en sväng till ica med pappa och syster, köpte lite onyttiga saker vi ska äta ikväll och då menar jag godis, glass, chips. Tänkte att jag skulle planera lite vad jag ska hitta på denna vecka nu när vi är lediga. Vill till skövde, göteborg, träffa alla underbara vänner man inte träffar så ofta ♥ Får se vad jag hittar på. Funderar starkt på att ta en lång promenad ute i kylan nu.


Oseriös bild, men ser ut som jag har bruna ögon, lovely!

/E

Bilder från igår.







En toppen kväll!

/E

Dag 22 - Min favoritserie

Dag 22 - Min favoritserie

Är lite dålig på att skriva den här 20 dagars listan, men nu har jag bara några dagar kvar.

Har egentligen ingen favoritserie, brukar inte kolla på serier så mycket även fast jag tycker det är kul att följa. Ett tag kollade jag bara på the hills, följde det både på mtv och köpte boxarna. Men nu har jag inte kollat på the hills på ett tag. Nu har jag även börjat kolla på Glee, det är en rolig serie eftersom jag gillar musik så är det kul. Glee har låtar med som man känner igen, vissa av låtarna är väldigt nya sådana som är populära nu, de sjunger även på riktigt och det gillar jag med glee! Vem vet kanske börjar följa någon annan serie snart!




/E

Snyggt!



Härliga outfits.

/E

Gårdagen.

Godmorgon, vaknade ovanligt tidigt för att ha vart på fest igår. Vet inte när jag kom hem men var väl runt två. Idag så vaknade jag klockan tio alldeles klarvaken, sjukt för att heta ellen svensson. Iallafall gårdagen var jätte rolig, träffa massor med roligt folk och vi dansade hela kvällen, tack för det! Nu ligger jag i sängen och känner verkligen hur ont jag har i min tå, tror seriöst jag har brutit den, haha. Idag blir det bara en lugn dag, orkar inte göra så mycket.


Bild från igår.

/ E

Party like it's the end of the world

Ska snart fråga pappa om han kan skjutsa mig till therese. Sedan drar vi på fest. Hoppas ni får en kanon kväll, det hoppas jag på!



Party




Kvällens outfit!

/E

LÖRDAG!

Det är lördag och jag har inget liv just nu, haha. Har lyssnat på musik hela dagen och sjung med min lillasyster så kan ju säga att i morgon är jag hes. Väntar på att maten ska bli klar nu och sedan hoppar jag in i duschen. Ikväll blir det party så dags att börja tagga ellen! Hoppas ni får en trevlig lördagskväll allihopa, lägger ut en outfit bild senare. Puss


Jag och min kära syster.

/ E

Don't want an ending.

 

/E


Godmorgon.

Godmorgon! Eller vaknade för ett tag sen. Ligger i sängen och har precis ätit frukost. Ska snart gå upp ur sängen och börja storstäda mitt rum, sen ska jag ta fram träningscykeln och träna lite tänkte jag. Hoppas allt är bra med er där ute. Vi hörs snart igen puss!



/E

<3


världs bäst!

/ therese


happiness


There is only one happiness in life, to love and to be loved.

/ t


favorit i repris ♥



/ therese


våga göra fel, för att sedan kunna göra rätt

Ligger nu hemma i sängen efter att ha spenderat kvällen i majåker. Ramlade 3 gånger på vägen hem, men envis som jag är fortsätter jag att cykla. Nu ska jag dra mig i säng och sova i ett par timmar. Lär ju behövas så, godnatt på er. Pussss <3 / therese

Fredags kväll.

Sitter i soffan just nu bredvid mina föräldrar och min lillasyster. Har precis kollat på någon film kommer ej ihåg vad den heter men den var bra!! Nu sitter vi och kikar på Glee. Ja såhär blev min fredagskväll, det blir utgång i morgon istället för idag var jag för trött för att göra något. Ska fortsätta kolla nu, så vi hörs! Ha en fortsatt trevlig fredag!



/ e

Friday.

FREDAG FREDAG FREDAG.
Och nej jag är inte alls taggad för något. Har varit jätte seg idag eftersom denna dagen har vart seg. Så nu sitter jag här väldigt trött, fryser och känner inte för att göra något. Mjukisbyxor och tjocktröja är på! Men ska snart ut och hjälpa mamma med maten, hörde att det blev något gott!




/ E

Lov!

Hemma från skolan nu, äntligen! Lov är det nu också vilket är väldigt skönt, inga läxor, och får sova hur länge jag vill! I skolan idag var det väldigt mycket drama, fick inget gjort så istället drog jag, annie, hanna, otto och felix in till stan, trevligt. Hatar att lovet börjar med en storm, iskallt ute. Ska ta mig något att äta nu och sen får jag se vad kvällen har att erbjuda.



Min söta kusin.

/ e

dance like two little princesses

Vill ni se något roligt? Kolla då in denna videon som är 3 år gammal. Dansar som två små prinssesor!



/ t


dance until the next day

 

God morgon på er! Vaknade för någon timma sen utav att telefonen ringde, typsikt. Men nu är jag iaf vaken och har ätit frulle osv. Och gårdagen var toppen, dansade som aldrig förr. Över har ni en bild från när vi dansade där inne, och andra bilden är på två lyckliga brudar. Måste bara säga att för två dagar sen kunde man se gräset här i lidköping, men nu? Total snöstorm, det var ju kul. Men nu har lovet börjat, illgött. Ha en toppen dag, pusss

/ therese


Smile baby



I love your wonderful smile ♥

/ E

Glad tjej.

Sitter i mitt rum och försöker plugga, men går verkligen inte frammåt när man har en syster som spelar hög musik för hela huset, och tyvärr så har jag rummet bredvid henne. Men ska allt jobba klart nu så jag kan kika på tv sen. I morgon har jag faktiskt sovmorgon till 09.25 vilket är bra för annars brukar jag börja 8. Sista dagen innan lovet börjar också mycket härligt! Ska sluta tjata om onödiga saker nu, ska forsätta med skrivandet istället.



/ ellen

Min kväll.


Tur att jag har någon som dig..

Har precis fått i mig lite mat, så nu sitter jag här väldigt mätt.. Kom på att jag inte är klar med medieproduktionen som ska in i morgon, så får väl sätta igång med den nu. Det känns som jag har en del saker att göra ikväll, eller som jag vill göra iallafall, men får se vad jag hinner med.

• Plugga, plugga..
• Duscha
• Måla naglarna
• Kika film!

/ E

smile baby, smile

Hej på er. Idag är jag lycklig som tusan. Svenska nationella är äntligen klart, efter att ha suttit i 3 timmar med en uppsats och godis. Dans ikväll nere i parken med alla 9:or, lediga imorgon för att vi har dans ikväll. Och klasströjan är äntligen kommen. OCH SPORTLOVET HAR BÖRJAT! Kan inte bli bättre än såhär. Nu ska jag snart hoppa in i duschen, pussss



/ t


I like it.



You are different, but I like it!

/e

rainbows are so gay




Äntligen har våran klasströja kommit, älskar den verkligen.
Första bilden är texten och bilden på framsidan och
andra bilden är skit dålig men är på baksidan av tröjan.

/ therese


Hjälp mig!

 

 

 


Boots från Skopunkten.com

 

Vill så gärna ha ett par bruna skor nu och till våren sen, men har ingen aning om vilka!

 

/ e


Me right now.

Sitter just nu i mitt rum och nästan fryser ihjäl! Mitt huvud snurrar, jätte yr är jag. Har inte ätit än heller eftersom vi inte har något här hemma.. Så fort jag kollar ut så blir jag på dåligt humör, vill inte ha mer snö det räcker! Slut på klagandet. Ska snart sätta mig och träna på engelska läxan tills i morgon. Sen måste jag verkligen fixa något att äta!



/e

What the hell



/ ellen

Dagens shopping




Tröja från gina 49,50:-
Örhängen från h&m 49:-

/ E

Laga mat

Hejsan! Kom hem från stan för en liten stund sedan. Slutade kvart över 12 och då gick jag in till stan, var inte meningen att jag skulle köpa någonting men så blev det iallafall. Fick med mig en tröja och örhängen hem, kan visa sen! Ska gå ut i köket nu och försöka laga något gott! Hör snart igen.



/ ellen

Torsdag

Godmorgon! Idag när jag vaknade tänkte jag att man kanske kunde börja ta skinnjacka på sig och något tjockare under. Så kollar jag ut så snöar det!! Jag blev riktigt sur iallafall, det ska bli vår nu inte mer snö! Ska strax fixa klart mig det sista nu sen drar jag mig mot bussen. Börjar ca 10 idag och slutar 12.15. Vi hörs senare, ha det bra så länge! Puss



/Ellen

Outfit




/ ellen

Film

Kryper ner i sängen och ser klar det sista på filmen nu, sen blir det sova som gäller! Godnatt snyggingar.



/e

Tummen upp

Sätter på en film och tar fram glass nu, toppen!




/ Ellen

föralltid ska det vara så



glad tjej,
ägde tjejerna
men älskar dom ändå
ni är så jävla bäst ska ni veta


/ therese


I will miss you tonight

Hej på er! Hoppas allt är bra med er. Själv sitter jag här och tänker på hur underbart det är att vi snart har lov. Skoldagen idag var chill, dansade från kvart i 9 till halv 12 och sen slutade jag. Illgött! Imorgon är det nationellt prov och dans nere på parketten, loovely. Måste säga att jag är överlycklig, våra klasströjor har kommit!! Pussss

/ therese


Happy times



/e

Tack för du finns.

Du är underbar vännen, glöm inte det!



/ Ellen

Sommar..

Känner mig väldigt duktig som står och lagar mat till mig och min syster nu. Kom hem från träning för en stund sedan, och ska snart plocka i ordning på alla kläder i mitt rum, och ta fram en film. I morgon är det ännu en kort och härlig dag så klaga ska man inte göra!



vill ha sommar nu tack..

/ ellen

you're my dream



/ therese


baby, you're amazing

Sätter mig och äter lite, är jätte hungrig efter allt dansande. TTL ♥

/ therese


Lookbook





/ ellen

Dag 21 - Favorit dagar på året

Dag 21 - Favorit dagar på året

Det finns många dagar på året som jag tycker om! Min födelsedag, bara vakna upp veta att man fyller år, hemma så handlar allt bara om mig, lite kul tkr jag haha! Man får ju inte glömma presenterna heller, nästan det bästa ju! Sen älskar jag julafton, tända ljus, julgodis, paket, julgran mysigaste dagen på året tycker jag! Gillar även nyår, parta loss med sina vänner hela natten. Känna att det gamla året är slut och att man har ett helt nytt framför sig. Sen älskar jag dagen då sommarlovet börjar! Vakna upp av att solen lyser in i fönstret och veta att man nästan har 10 veckors lov framför sig med bara sol, sol, sol (hoppas jag).



/ ellen

Be true to yourself

It doesn't matter what people say
And it doesn't matter how long it takes
Believe in yourself and you'll fly high
And it only matters how true you are
Be true to yourself and follow your heart




/e

Söt kisse 2




/ ellen

MP1B

Söta som bär.






/ ellen

Hej på er

Hejsan! Kom hem från skolan för en liten stund sen. Gick två timmar idag så tiden gick undan. Problemet med att man slutar tidigt är att man har inget att göra när man kommer hem? Men jag sätter mig och bloggar lite, ganska smart ja. Ska strax gå och fixa något att äta, börjar bli väldigt hungrig! Talk to you later!



/ ellen

En seg morgon

Godmorgon! Vaknade för en stund sedan, och nu väntar jag på att gå till bussen. Måste äta frukost också om man hitta något här hemma. Som sagt, en kort dag i dag vilket är väldig skönt för är jätte trött just nu. Ne nu ska jag kila vidare in i köket. Vi hörs senare!



/ ellen

Broken angel

Just gets weaker and weaker..

/ ellen

Apelsin

Var så nära på att ta fram chipspåsen, men istället blev den en skål med apelsinklyftor. Kände att det är lite nyttigare va.. Eftersom vi inte har några bra filmer här hemma så får jag väl leta rätt på något kul program på tv!

'
/ ellen

Söt kisse

Är äntligen klar med matten nu! Verkligen det tråkigaste änmet som finns! Iallafall så funderar jag på att sätta igång en film, känner att jag förtjänar det. I morgon är det en kort dag i skolan, 09.00-11.05, väldigt skönt måste jag säga! Efter skolan i morgon så blir det träning, längtar!



/e

Bara massor med plugg

Kul.. jag satt i soffan och frågade pappa om hjälp med en sak som jag håller på att plugga om.. Så sa han aa vänta kan kolla det på datorn. Och sen när jag kollar på honom så sten sover han. Typiskt min pappa. Fixade det iallafall själv och nu ska jag gå in i mitt rum och jobba ikapp matten jag missade idag. Hörs sen!



/ ellen

Vill ha nu



Galet snyggt!

Tufft



/e

En tisdag hemma

Denna dagen har vart väldigt lugn och skön måste jag säga! Har varit ute och tagit lite kort och fått frisk luft, känner mig fortfarande lite hängig men ska ta mig till skolan i morgon iallafall. Har fixat lite i bloggen också, lagt till lite ikoner och sånt. Väntar på mat nu som pappa står och lagar, sen så ska jag försöka göra klar lite plugg. Sen ikväll blir det nog tvn för min del.




/ ellen

Dagens låt



/ ellen

We were meant to be

You were everything, everything, that I wanted.
We were meant to be, supposed to be, but we lost it.
All the memories so close to me, just fade away…
All this time you were pretending…
All the things you hid from me…




/ ellen

begins with a smile

love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop

/ therese


I want more

Heeej. Måste berätta sjuka saken för er asså. Inatt drömde jag världens mardröm om att jag och victor mördade en lärare på skolan bara för att jag inte ville ha nationellt prov idag. Vaknade inatt och var helt chockad och rädd, fy asså. Imorses gick jag upp en halvtimme tidigare än vanligt för att äta en riktigt frulle, men fick bara i mig ett glas o'boy, gick till skolan tio minuter tidigare, satte mig i klassrummet och var skit nervös. Men insåg när jag fick häftet att det inte var så svårt. Så hoppas det gick bra. Nu är jag nyss hemkommen efter en liten sväng på stan med elsa. Ikväll blir det mys, pussss


söt bild på mig och min snygging

/ therese


Foton

Har precis varit ute och fotat lite, nu ska jag fortsätta med min läxa!







/ ellen

Dag 20 - Dina husdjur

Dag 20 - Dina husdjur

Just nu har jag två katter som heter Dorset Daisy, (som vi bara kallar Daisy) och Bianca. Vi har haft katter sen jag var liten skulle jag tro, vi fick tyvärr avliva våra förra katter som hette Delila och Praline för de var så sjuka, sen fick vi lämna bort en katt (Cortina) för hon bråkade med de andra. Men ny har vi två nya som är helt underbara. Vi väntar också på att få para våra katter, så vi frå några kattungar springades i huset för då kanske vi sparar en till katt också, får se lite. Våra katter har rasen helig birma, Bianca är lilamaskad och Daisy är chokladtabbymaskad. Daisy är en mer lugn katt som älskar att bli ompysslad, man ska alltid gosa med henne, det är vad hon vill. Bianca är en mer "galen" katt om man säger så, hon gillar mer att leka och springa runt i huset. Kika gärna in HÄR!


Daisy


Bianca


Cortina


Delila


Praline

/ ellen


Musik

/ E


Frukost

Vaknade för en liten stund sedan. Idag blev det ingen skola för min del, hade så ont i magen inatt så fick stanna hemma. Har precis ätit frukost och snart ska jag göra klart min svenska. Tänkte att jag kanske skulle gå ut och ta lite kort sen, får se lite om jag orkar. Ska försöka blogga så mycket jag kan idag! Kram




/ ellen

Godnatt sötnosar

Ligger i sängen just nu och har kramp i magen och mår illa, skit ont. Känner att jag börjar bli väldigt trött också, så ska väl stänga av datorn nu! Godnatt alla, skriver mer i morgon puss!




/ ellen

NP

Går och lägger mig nu. Imorgon blir det nationellt prov i svenska, tagga. Sov gott, pussss

/ therese


Registrera dig!

Om du vill få många läsare snabbt och enkelt, registrera dig då här helt gratis!

/ ellen

Vår



Vill ha vår!

/ ellen

No

I can't go on this way..

/E

Dag 19 - Bild på min bästa vän

Dag 19 - Bild på min bästa vän



älskar dig.

/ ellen

more



/ therese


Outfit


PARTY LIKE A ROCKSTAR




/ ellen

who own's my heart?



Helllu. Sitter här über trött och ska snart dra mig mot tven. Var helt död i skolan, likaså på träningen. Väntar på att top model ska börja så jag kan bänka mig framför tven med min b&j. Imogon är det nationellt prov i svenska, fy tusan säger jag bara. Aja, bara att hoppas att det går bra. Pusssss

/ t


Min måndag

Idag började jag skolan halv 1, riktigt skönt! Vaknade utav mig själv klockan 10 och då kände jag mig klar vaken, så gick upp. Sen vid halv 12 åkte jag in till stan med mamma och kikade lite fick inte med mig något speciellt hem. Mötte upp Hanna och sedan gick vi till skolan. En kort dag med en lektion på 3 timmar ungefär, man blir helt störd i huvudet av att sitta vid datorn hela tiden, seriöst asså. Överlevde den lektionen så drog direkt till innabandyträning, den gick helt okej! Nu sitter jag och redigerar lite bilder, skulle egentligen dra och kika innebandy med har ingen lust alls till det!




/ ELLEN

the mess I made



Snygga kläder, snygg modell, snygg hatt. Jappjapp!

/ therese


Fall

 

/eeee


Hjärtat

I mitt hjärta kommer du alltid att finnas. Jag kommer igj alltid att minnas.
Du sa tre sårbara ord, det var då jag förstod.
Våra stunder tillsammans är borta, mina andetag är snabba och korta.
Jag ligger och gråter, för jag vet att du kommer aldrig åter.
Det enda jag känner är smärta, för du har krossat mitt sårbara hjärta.
Jag saknar dej, vill ha dej här nu hos mej.
Skulle må mycket bättre då, och även om jag bara tillbaka dej kunde få.
En dröm som aldrig blir sann, men hos dej var det äkta kärlek jag fann!




/e

Problem

Ligger i sängen och kan inte sova.. Så jag lyssnar lite på musik så länge.





söt, ja.

/e

we all have our own life to pursue

You know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams.

/ therese


Nelly



Beställd!

/e

Langar gammal bild

I think I better leave right now
Before I fall any deeper
I think I better leave right now
Feeling weaker and weaker
Somebody better show me how
Before I fall any deeper
I think I better leave right now




/e

love the way you lie

kärlek till låten, den gör mig knäsvag ♥



/ therese


in a yellow world

Suttit och kikat lite i chic tidningen jag köpte med mig hem efter matchen. Kollat lite vad som är vår mode osv iår. Färgränder, trädgårdsromantik, tofsar, gult, mönster, frukt osv. Måste säga att vissa plagg är sjukt sjuka, hahahha. Vem sätter på sig gult från topp till tå? Visst det kan väl vara snyggt om man gör det rätt. Men tänk alla människor på stan gå runt i det? Diss till hel gul outfit iaf. Men fanns en sjukt snygg tröja inom "fruktstund" rubriken, as mysig för bara 2100 kr, det var ju inte så farligt, hehe.


snygg som tusan

/ therese


[email protected]

Juste, du som är engelsk och läser våran blogg och har försökt att höra av dig till oss via våra mobiler angående din hemsida osv. Hör av dig till våran e-mail, [email protected]


back 2 life

Halllu! Sitter nu här för första gången på hela helgen. Helgen har varit hel grym, kunde inte blivit bättre. Spinning, kronan, övernattning, myskväll, myskosamtal, match, donken. Vid halv tio tiden bar det iväg in till stan för samling för att åka till mariestad. Ett par taggade brudar ger sig ut på plan, men vad händer? Lockerud gör 1-0 lika fort 2-0. Happ, det var ju kul tänkte jag. Vad gör vi, vänder till 2-1 i andra halvlek, lika fort som vi gör 2-2. Spännande? Japp. Ingen visste hur det skulle sluta men en sak visste jag, lidköpingstjejorna ger aldrig upp och självklart vinst med 3-5 till oss. Lovely! Drar mig mot tven snart, helt slut verkligen. Pusss



/ therese


Kladdkaka

Nu har jag bestämt mig för att gå och baka en fet kladdkaka, känner att jag förtjänar det! Sen så ska jag plugga klart all skit så jag har det gjort! Puss



/ ellen

Dag 18 - Mina föräldrar

Dag 18 - Mina föräldrar

Ska försöka berätta lite om mina föräldrar nu, haha. Min mamma heter Jenny och är 41 år. Min pappa heter Håkan och är 42, han fyller faktiskt idag så GRATTIS pappa ♥ Jag har bra "kontakt" med både mamma och pappa. Eftersom jag går i innebandy och min pappa är tränare där så blir det att vi "umgås" väldigt mycket tillsammans genom det. Med min mamma kan jag berätta nästan allt för iallafall! Det blir oftast att jag och mamma spenderar våra tider tillsammans på stan, eftersom jag tvingar med henne, haha. Mina föräldrar bryr sig mycket om mig och mina syskon, dom kan bli väldigt oroliga för vad vi gör så man får väl allt passa sig lite. Annars är dom två underbara föräldrar som jag älskar! ♥



/ ellen

Dagens låt

Leave right now - Will Young

 

/ ellen


Rätt gött

Kom hem från Mariestad för en liten stund sedan. en väldigt spännande match var det, låg under med 2-0 men självklart deppa vi inte för det utan gav gärnet och matchen slutade med vinst med 5-3 tror jag. Riktigt gött! Denna veckan som kommer nu så har ni ett jätte chill schema, sovmorgon varje dag, så denna veckan är inget att klaga på! Snart lov också, ännu bättre.



Måndag: 12.30-16.00
Tisdag: 10.55-15.20
Onsdag: 09.00-11.05
Torsdag: 09.55-12.15
Fredag: 09.25-15.40


/ ellen

Godnatt

Ligger just nu och bränner en skiva tills i morgon. I morgon drar jag och mitt härliga innebandy gäng till mariestad för att spela match. Vi måste vinna för att kunna vinna serien så matcherna som är kvar blir spännande! Ska strax lägga mig och sova så jag orkar gå upp i morgon. Efter matchen i morgon ska jag spendera dagen med Therese, kanoners!



Take my hand
Take my whole life too
For I can't help falling in love with you


/ ellen

already gone



Remember all the things we wanted
Now all our memories, they're haunted
We were always meant to say goodbye
Looking at you makes it harder
But I know that you'll find another
Someone that you don't hurt

/e

Syskon kärlek






/ ellen

Vi har en kul lördagskväll

Jag och min syster sitter i hennes rum och har så kul. Har precis ätit och snart så blir det god efterrätt, mums. Vi taggar inför melodifestivalen! Har också hört att min lillasyster gillar Justin Bieber..

haha, skit i slutet.

 

/ Ellen


Lördag

Nu kom precis farmor och farfar hit, så vi ska strax börja äta någon god mat! Ikväll blir det chill framför tvn, med familjen och farmor och farfar! Hoppas ni får en bra lördags kväll.



/ellen

Inget fel alls




Har kikat lite på internet & funderar på att klicka hem något!

/ ellen

Nytt i bloggen

Har fått hjälp av min syster nu att göra om lite i bloggen. Just nu sitter jag och fixar lite smådetaljer så får se hur det blir sen. Måsta sätta igång och städa mitt rum nu, sen ska jag fixa mig lite. Ni får gärna säga vad ni tkr om den nya designen. Hör sen!



/ ellen

Designuppdatering

Bloggen är under uppbyggnad!
Titta in igen lite senare.
/e

Onnnt

Hejsaan! Kom ut från duschen för en liten stund sen. Idag har jag så ont i fötterna kan knappt gå, tog verkligen fel skor igår. Men kvällen var rolig, mycket rolig kväll och dans hela kvällen, det tackar jag för. Ska strax städa i ordning i mitt rum lite. Ikväll ska vi fira pappa som fyller år i morgon, så blir mycket god mat tillsammans med farmor och farfar. Får se om jag hittar på något annat också eller om jag stannar hemma.

'
vill ha sommar.

/e

cookies with a smile

God morgon på er förresten! Ellen åkte för någon timme sen och nu sitter jag här. Ska börja göra mig iordning för att åka ut till underbaringen min. Måste också tillägga att mina fötter är helt döda efter gårdagens dansande, men förjävla kul vare iaf. Ha en toppen dag!



/ therese


galen fredag

Tänkte börja att berätta om gårdagen. Världens stressigaste dag för mig. Skola från 8-15 sjukt segt och tråkig dag. Sen direkt efter skolan så åkte jag till optikern igen och fick mina nya linser som är av silikon, as nice! Efter det åkte jag hem igen och stress åt och sen åkte vi vidare till träning klockan 6 som var ett spinningpass. Där satt vi och taggade kronan. Sen hem och fixa sig, äta, välja kläder osv. Sen bar det av mot kronan och en toppenkväll blev det verkligen. Härligt folk och mycket dans.


ett galet härligt gäng med taggade spinningbrudar

/ therese


awsome kväll

Sitter i bilen på väg till vara. Ska bli så sjukt jävla kul, har verkligen sett fram emot det här så lär bli awsome! Måste tillägga att jag är helt död efter spinningpasset vi hade förrut. Men nu jävlar ska vi dansa röven av oss jag och ellen, lovely! / big hug från therese

Dag 17 - Något jag ser fram emot

Dag 17 - Något jag ser fram emot

Sommaren 2011. Jag längtar så otroligt mycket, ska bli så skönt att få sommarlov! Att gå runt i shorts & linne, bara ligga och sola, bada och allt som man brukar göra. Ska göra så mycket och inte bara låta tiden rinna iväg, utan jag ska göra lovet till något man kommer ihåg. Jag och therese har iaf bestämt att vi ska ut och åka runt lite eller hur? haha. Ne men åka och hälsa på lite kompisar hade vi tänkt. Funderar också på ska man jobba eller inte? Jag fick sån panik sist jag jobbade så slutade, haha. Sitter och tittar ut just nu, kan det inte bara bli vår nu, så det snabbt blir sommar? Jag ser verkligen fram emot sommarlovet iallafall!



/ellen

syster <3

Sitter i skolan nu och väntar på att helgen ska börja! Slutar om en timme och då går jag direkt till stan. Har precis gjort klart min lilla "reklamfilm" ska bara skriva lite sen klar med det arbetet, härligt!



/ellen

skola



Har väldigt mycket att göra idag så vet faktiskt inte om jag hinner blogga så mycket, kanske slänger in några inlägg i skolan sen. Idag så går jag i skolan till tjugo i 4, efter det drar jag och möter mamma på stan så ska vi kolla efter något till pappa som fyller år i helgen. Kanske får med mig något mer hem? får väl se. Vid 6 så drar jag och tränar på friskis & svettis med mitt underbara innebandy lag. Senare i kväll så blir det kronan! Hoppas ni får en bra dag. Nu ska jag dra till skolan, puss!

/e

text

Nothing you could do
There's no other way when it comes to the truth
So keep holding on



/ellen

ellen = lat

Tjeenare. Funderar på att dra fram träningscykeln och träna lite. Måste nästan tvinga mig själv för att göra det, får väl se hur det blir med det. Har precis kollat klart på första säsongen av glee, tyckte det var bra så kunde inte sluta kolla. Ne nu måste jag ta och röra på mig lite, ha det gött!



/ ellen

3OH!3

/ellen


Dag 16 - En bild på mig & 10 saker om mig

Dag 16 - En bild på mig & 10 saker om mig



• kan vara två helt olika personer
• är väldigt lat av mig
• bryr mig mycket om andra
• lyssnar mycket på vad andra säger
• innebandy är något av det roligaste
• älskar att bara sitta hemma & inte göra något
• vill flytta
• älskar överraskningar
• är en facebook nörd
• vill ha SOMMARLOV!

/E

River flows in you



When you are around, it feels like the whole world stops

/e

i want it all

Har kikat runt lite på internet och finns väldigt mycket jag vill ha just nu!



ska försöka få hem det här till min garderob!

/ ellen

hello

Hejsan! Dagen i skolan idag gick väldigt fort om man tänker efter. Slutade kvart över 12 och då tog jag bussen hem. Nu sitter jag och väntar på att pappa kommer hem med mat så jag kan äta lite. Idag får jag se vad som händer, ska nog få med mamma att åka och sola, sen tänkte jag plugga lite matte eftersom jag inte har haft orken på lektionerna.



/ ellen

go for it

Har precis ätit kebab, var sjukt hungrig när jag och pappa var påväg hem från träningen. Så klart vi åkte och köpte kebab, mums. Nu taggar jag jävel inför nästa träning, sitter här och nästan fryser ihjäl men nu kör vi bryyds. Puuusssss



/ therese


ännu mer träning

Kom hem från träning för en stund sen. Sitter och försöker tagga en träning till, men orkar ej och vill ej, men måste.. Vill ha mat också, är verkligen jätte hungrig! I morgon så börjar jag 8 så får gå upp tidigt men men det skiter jag i. Snart är det fredag och jag läängtar ;r Hinner nog inte skriva mer i dag. Så vi hörs när vi hörs!



/e

Träna träna

Hej på er! Sitter just nu på idrottenshus och väntar på att min träning ska börja, eller iallafall att några av mina vänner kommer. Hade bad idag i skola så vi simmade ganska mkt, nu väntas träning och efter det spela match med damerna. Mycket träning idag, känner att jag behöver det. Skriver senare igen. Puss

panncakes

Gjort illgoa pannkakisar till mig själv. Smakade underbart en dag som denna, hihi. Nu ska jag börja byta om, fast ne. Sitter nog här lite till och njuter. Ha en bra dag, pussss



/ therese


wishlist two thousand and eleven

Sitter och kikar runt lite på internet. Dags att börja skriva en önskelista snart ju. Frågan är ju baar vad jag ska önska mig? Lite sugen på alltmöjligt, men några saker är måsten. Smycken, pengar, kläder, värmeskydd. Men är även inne på att önska mig ett objektiv men vet inte om det känns sisådär nödvändigt just nu. Bara 19 dagar kvar, looovely ju :R

/ therese

heartbeat


vår känslan kommer fram

Helllu. Vaknade för någon minut sen. Är hemma från skolan idag för jag har ont i magen, men senare måste jag ner till idrottenshus för att röra på mig så mitt magont går bort. Först träning med tjejerna sen träningsmatch med damerna. Efter mitt val som jag gjorde i söndags läste jag idag att dlg gymnasiet har 664 platser och 665 har valt dlg som första handsval. Känns inte så kul. Men hoppas på det bästa, valde iaf samhäll som första val, just nu känns det bra, men vem vet? Pussss

/ therese


Natti

En helt vanlig dag..




Ligger i sängen just nu och känner att jag behöver sova. I morgon börjar jag klockan 9, har bad i skolan, efter skolan har jag träning, och sen senare på kvällen, en träningsmatch med a-laget. Får se hur jag kommer orka morgon dagen men får väl se. Godnatt iallafall!

/ ellen

Chris brown

lika bra varje gång!

 

/ ellen


Love me for me

I'm not the girl that you see in the magazine, perfect face and perfect body.
Never be anyone but the one I am, what I am.
Love me for me, and not for someone I would never be.
Or don't love me.



/ellen

jjjjapp

Sitter och funerar lite på allt möjligt känns det som. Jag vill så mycket men ser aldrig till att göra något av det. Jag har blivit så lat den sista tiden, vet inte vad det är med mig. Jag vill förbättra min träning speciellt, jag skulle kunna gå ut och springa men det är så fruktansvärt kallt ute så kommer frysa ihjäl. Sen har jag blivit så osocial den sista tiden känner jag, måste sätta fart på livet och göra det jag vill göra. Så ska försöka förbättra mig med allt, för just nu känner jag mig bara instäng, sittandes framför tvn och gör ingenting. GO FOR IT ELLEN!


/e

just like a fairytale



från lookbook.nu

/ ellen

I get lonley too

 

/ellen


Dag 15 - Ett land du gärna skulle vilja åka till

Dag 15 - Ett land du gärna skulle vilja åka till

För några år sedan så var det Thailand jag ville åka till, tyckte det verkade så underbart i Thailand och att så många pratade om det. Men nu eftersom jag har vart där två gånger tidigare så skulle jag vilja åka någon annan stans. Jag har kollat lite och det finns många ställen jag skulle vilja åka till men har ändå fastnat för Grekland. När man kollar runt på alla bilder så ser det så underbart ut! Kan inte någon bara ge mig pengar så jag kan åka dit? Vem vet, kanske blir en resa när jag blir äldre?





/e

grymma Outfits





/ellen

1 februari

 

Hejsan.  Idag har jag vart i skolan från 11- halv 4 ungefär. Efter det gick jag runt på stan lite och väntade på pappa som nästan var segast i Sverige. Sen har jag inte gjort så mycket mer, har inte haft orken till att göra något. alltid efter skolan är jag trött och seg så blir att jag lägger mig i sängen och kollar på tv. Så snart ska jag göra det lite mysigt i mitt rum, kanske leta efter något onyttigt i köket? vem vet. onödigt menmen.

/e


baby, you're a firework

Drar mig till skövde efter en kort och rätt slapp dag i skolan. Ska kolla på sofies balklänning och hon ska lägga upp den osv. Sen blir det till att kika lite i affärer, ha en bra dag. Puuuusss ♥



/ therese


nonstopp tävling i skolan

mia vs matilda



/ t


I only want to be with you





/ therese


i'll never love again

/e


dagens outfit




/ e

RSS 2.0