grattis mammi! ♥

Härlig födelsedagsmiddag med brudana igår, här kommer lite bilder från igår. Måste bara säga att Filippa du är en toppen tjej!







Lite bilder från igår som sagt, att ellen inte bjussat er på några. Dåligt av henne ;)
Imorse åkte jag pappa och soff till stan för att handla present till mamma, blev en rosa cd spelare/radio till henne. Sen somnade jag i soffan i tre timmar sen tjöta jag lite med filippa och matilda och sen gick hela familjen till Italia och åt. Ett stort gratis på födelsedagen mammi!

/ therese


i like it

åhåå vilken långsaam dag kan man säga!
har legat i sängen halva dagen och nu har vi främmat.
Fast jag sitter vid datorn istället, hihi busigt av mig.
har inte att skriva juu, hejj !

/ e

13.48



Drar mig mot stan i detta fina väder för att kika på presenter.
Ikväll smäller det ;r

/ t


love is on fire



Langar en gal1 bra låt som heter love is on fire med italobrothers.

/ therese

torsdag natt



Shit vad denna lilla busen har växt eller, helt sanslöst ju! Hemma efter två toppen dagar hos martin holmberg i borås, hoppas ni gillar bilden på honom i mitt förra inlägg! När jag kom hem kom ellen hit en stund och vi lirade fifa i två timmar, beroende som tusan ;r Jag är ju så galet bra på't oxå ;r Nu taggar vi inför imorgon, lär bli en awsome kväll =D

Goder natter, hoppas martin kollar i sitt ritblock. Så han inser vilken konstnär jag är.

/ therese

booooorås



Sitter hos denna pojk i Borås just nu, mycket trevligt måste jag ju säga. Igår var vi ute och åt på kina resturng och sen ägde jag honom på fifa. Och nu möter han någon annan eh, nilsson något. Ska möta honom sen och spöa skiten ur honom :D

/ t

döööööööööd typ

helt sjukt att man kan vara så här trött! Har inte gjort ettt pisss idag och det är jag glad över.
Eller jo jag har vart i skara och köpt en säng, så kommer förmodligen sova lääänge i morgon.
I morgon ska jag också ta det lugnt för i helgen blir det full fart igen!
På fredag ska jag jobba sen på kvällen åker jag och äter middag sen fest! På lördag blir det uddevalla och söndag träffa folk! Sen på måndag börjar träningarna inne , härligt!
fick till ett inlägg iallafall, hejsvejs!

/ ellen

partaj

Hemma efter en sjukt rolig kväll med en massa härligt folk!





/ therese


we love music

i går kväll så gick jag till therese och vi drog till donken. Efter det åkte vi och träffade lite folk hos viktor, trevligt.
Idag ska jag åka och köpa en ny säng så får snart gå in i mitt rum och städa skiten. Ikväll ska bli en rolig kväll, party!



/ ellleen


svartvitt

ett två tre, nu drar jag ut och möter ellZ0r........ =D





mohahahahhahahahhhhaah

/ thereseeeeeeee

you have been the one for me

goodbye my lover
goodbye my friend
you have been the one
you have been the one for me
 

/ t


dancing on my own

Har vart ute och sprungit, fy tusan vad grym jag är!

/ therese

eeeeeeeeehhhhhhhhh

känner mig väldigt dålig på att skriva inlägg nu för tiden.
Menmen, livet rullar på och igår åkte jag iväg till överby och shoppade kläder.
Blev tre linnen, en t-shirt, en kofta, ett halsband, och ett par skor. Faktiskt nöjd med mina köp!
Idag har jag vart och ätit mat hos farmor och farfar. Får se vad jag gör ikväll..

/ ellen

saknar det som var



Tänk på när man var liten vad lätt allting var då. En puss behövde inte betyda att man var kär. Pappa va den bästa killen i hela världen. Man bedrog inte varan gick inte bakom ryggen eller nått. Man lekte med dockor hade kanske ett litet kalas. Tänk nu ska allt vara stora vilda fester eller kanske ännu större evenemang. Ja tänk på när man va liten när ens trädgård var de största man visste. Inte visste man att de fanns länder och en hel värld där ute som väntade på en. Tänk när man var liten vad lätt allt va på den tiden. Man längtar nog tillbaka ibland lite också..

/ therese


22.32

Kvällen är inkommen tror jag går och sätter mig vid tven och drar några oc avsnittt, med en marabou stjärnvinst ;r mohahahahha, njuter av stunden måste jag ju säga.



/ t


14.25

Har vart en toppen vecka i göteborg måste jag ju säga.

blev en tripp till gothia discot och träffa härligt folk!



en massa hejade på lillasysters lag som kom till 8-delsfinal, i 8-delsfinalen blev det tyvärr en förlust för dom med 3-0 mot en gal1 bra hammaby.



följde även martin och hans elfsborg som åkte ut mot några engelskmän.



och även en massa shopping, god mat, och massor med trevligt folk.

Vi har verkligen haft det toppen i göteborg. Känner mig helt död efter den här veckan, vädret är fult och inte har vi några 30+ och sol inte. Får även ta tag i mitt "ut och springande" för snart börjar innebandysäsongen!

/ therese


göteborg

Har vart i göteborg sen i tisdags har hunnit med mycket. I tisdags började det med att jag gick på stan med min mamma & mina systrar hittade två klänningar och ett linne. På onsdagen åkte vi ut på sjön och solade, jätte mysigt! På kvällen åkte jag till therese, hennes mamma & pappa som bodde på hotell. Jag och Therese åkte på gothia discot, ska säga dig att folket var galet! Men vi överlevde, haha. Vi har även kollat på mycket fotboll och hejjat. Idag åkte vi hem och nu är jag helt slut. I morgon ska vi ner igen och kolla på finalerna. Ha det bra, puss!

/ ellen

gothia

Bion igår var sjukt bra, eclipse säger jag bara <3
Nu åker vi iväg till götet jag mamma och pappa och kollar på anki som spelar fotboll. Stannar tills på fredag ska bo på hotell så får se om det bilr något mobil bloggande kanske, vem vet. Ha en trevlig vecka om inte annat. Puss!

/ therese

coola brudar

Saknar redan folket i husaby, fast det bara var någon dag sen. Min kusin Elin och hennes kille var precis här och mitt kusin barn som ska bli en flicka beräknas komma den 16 september. Det ska bli så kul! Nu ska jag fortsätta packa iaf, imorgon drar jag mammi och pappi till göteborg där angelica spelar gothia. Och på onsdag elr torsdag kommer ellen och bor med oss, lovely. Då blir det busigt vill jag ju lova er.

tuffa brudar måste jag ju meddela er

/ therese


Partaj

Grymt kul helg, gårdagen var trevlig, träffade många härliga människor ! :) tack för att vi fick komma iallafall. Sov nästan inte ett piss inatt så är dötrött nu. Ligger och kollar på någon film på tvn, märker väl när ja somnar. Puss / Ellen

husaby




Bilder från gårdagen, titta och njut!

/ therese


dynamite - taio cruz



låten är lovely

Ikväll blir det fest!

/ therese

nutella



min stora kärlek, underbara nutella

Måste bara säga attt den som inte smakat på nutella borde sakna en del av sitt liv. Nutella är så underbart gott, smaken av jordnöttsmör. Mums!!
Aja, nog tjatat om min underbara nutella som jag ätit varje dag sen i söndags ungefär =D Var ute på öna igår och i förrgår. Det är underbart där ute, inte alls som i stan. Också åkte jag och jonas vattenskoter, så sjukt kul var det! Idag har jag vart ute och åkt bil med min kära syster och ikväll blir det partaj med ellen babe.

/ therese

Göteborg

Tillbringade onsdag och torsdag i Göteborg med min bästavän! Vi gick på Liseberg på onsdagen men vi ville även gå på torsdagen så det blev så. Vi sov hos mina älskade kusiner som jag nästan aldrig träffar så det var jätte kul! Vi kom hem med en stjärnvinst och en tom plånbok. Nästa vecka åker jag till Göteborg igen med mamma, syskonen och mormor & morfar. Vi ska bada, shoppa och Liseberg. Ska även på gothia med therese, så är borta från måndag till torsdag. Hoppas ni har det bra! Puss / Ellen

14-15 juli







2 underbara dagar på liseberg med en underbar brud, kan det bli bättre!?

/ therese

LISEBERG

Äntligen!! Tar 11.05 tåget ner till götet med Ellen älskling för att gå på liseberg hela dagen! Fy fan vad kul vi ska ha gumman för nu väntar liseberg, ciao



lovely

/ therese

ölands bilder









/ ellen

Hemma

Nu är jag hemme från öland!
helt sjukt vackert väder har vi haft, mycket skratt tillsammans med familjen & farmor och farfar.
Det har vart 25-30 grader och sol varje dag, så vi har hunnit med mycket.
Vi har nog mest cyklat, härligt. Sen har vi vart på stranden, åkt ut och åkt (tagit kort), Vart inne i staden, ätit ute & lite annat. I morgon, äntligen, ska jag få träffa min bästa therese svensson som jag har saknat mest av allt!
I morgon ska vi åka till Liseberg & ha kulkul!
Lägger in lite bilder i nästa inlägg. Hoppas ni har haft en underbar vecka, för det har jag iallafall!
Pusss & kram

/ e.s

biltur

Nu är vi på väg hem från öland. Snart är vi i jönköping och får ska vi stanna på ikea, får se om det blir något där. Skriver ingen när jag är hemma. Bilder kommer också. Puss / ellen

hannypapp

Idag får vi se vad hannypapp bjuder på, en resa till london? vattenkrig? ett poolparty? en tripp till henne? det återstår att se vad tösa bjuder på. Vet bara att det lär bli en toppen dag med bruden!



/ t-herese


ellen ♥

Ellen, med dig vill jag vara hela livet mitt,

för jag vill vinna hjärtat ditt.

Vill du följa med mej ut och plocka bär?

Kanske kan vi ta ett dopp i det blå,

eller springa i den varma sanden på tå?

Eller så kan vi ju bara sitta och titta för vad man än gör så kan man alltid din väskap hitta.

/ din bästis


387 dagar

saknar dom 387 dagarna med dig,
det är du som gör mina menningar i livet rätt.

/ t


Att vara stark är att leva livet som det är

Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta, att alltid kunna. Att vara stark är inte att alltid orka skratta, att hoppa högst eller vilja mest. Att vara stark är inte att lyfta tyngst, att alltid komma längst, eller att alltid lyckas. Att vara stark är att leva livet som det är, gå igenom svåra perioder, acceptera det, falla till botten, slå sig hårt men alltid komma igen.



Helgen har vart både toppen och botten, men mest toppen måste jag säga. I Lördags när vi åkte ut på sjön var det underbart väder, på Söndag morgon började det blåsa så vi skulle byta berg och sen kom ovädret. Alltid händer det något när familjen svensson är i farten. Klämde även mitt finger i båten som jag nu inte ens kan röra på, HAHAHA! Sen spillde jag varm soppa över mig, mindre kul =D Nu ska jag ut och sola, senare kunske jag åker iväg till öna. Ha en härlig och solig måndag!

/ therese


Mobil blogg - sjön

Sjön är underbart! Sitter på flybridgen med pappa på väg ut i skärgården med familjen. Vädret är fint och vattnet är svalkande. Det är underbart. Nu ska jag sola vidare här uppe. Hoppas ni får en rolig och solig dag. Puss! / Therese

fight for this love



Sjukt bra låt.
Nu ska jag sätta mig och kolla på oc.
Saknar ellen som tusan, KOM HEM!!!

/ therese

äntligen sol

Solen skiner och inga sura miner!
Ska ut och lägga mig i solen nu, får ju passa på medans vädret är bra.



bild från sommaren 08 på mig och vilmut

/ therese

det är inte lätt när det är svårt

det är inte lätt när det är svårt..



/ therese


New Moon





Hemma från Uddevalla nu. Har haft tre underbara dagar med bruden. Det har vart skönt att komma hemifrån, det behövdes. Nu ska jag sätta mig med lillasyster och kolla på new moon. Så som våran katt heter =D hahaha.

/ therese

i miss you

Sitter i soffan på öland och kollar på fotboll med familjen. Idag har vi varit på stranden, solat, bada och tagit det lugn. Imorgon blir det stranden igen. Hoppas ni har det bra där hemma. Jag saknar min älskade therese svensson <3 vi hörs någon mer gång i veckan, nu ska jag "låtsas" vara intresserad av fotbollen. Puss ellen

det är du som gör mina meningar i livet rätt

en person som du har en stor plats i mitt hjärta
men allt jag säger & gör innebär bara smärta
att glömma bara sådär är inte så lätt
att det bara ska gå till på ett sånt sätt
för när jag känner saknad efter dig börjar tårarna rinna
det är då jag vill bort och du bara vill att jag ska försvinna
för du är helt underbar på ett så speciellt sätt
det är du som gör mina meningar i livet rätt

jag saknar dig så det gör ont.

/ din therese.


mot uddevalla

Om någon timme drar jag mig mot resecentrum och sen vidare mot Uddevalla. Ha det toppen här hemma, får se om jag bloggar något hos Clara. Kommer hem på torsdag elr fredag, då lär ni få se en massa bilder. Ciao folket, nu är det sommarlov på riktigt!


goa personer

/ therese

uddevalla, here i come



Imorgon drar jag mig mot Uddevalla och Clara. Känns underbart, att få komma ifrån lidköping och glömma all skit. Och slippa allt skit snack i denna lilla stad. Nu väntar ett par underbara dagar med bruden!

/ therese

jag tänker på dig varje dag & varje minut

jag tänker på dig varje dag & varje minut,
jag hoppas denna saga kommer få ett lyckligt slut,
det gör ont i mitt hjärta att vara utan dig,
du var så jävla mycket du är allting för mig,
jag vill bara ha tillbaks tiden med dig


/ therese


skadevi 2010

Äntligen hemma, och tid för att blogga! Känns bra, i fredags åkte jag och fotbollsbrudarna till skövde för att spela skadevi. Blev två vinster och en lika match, mycket bra. Sen var vi och badade på skövdes nya bad. Lördagen blev det en vinst klockan 8 på morgonen senare en förlust. A-slutspel och kvartsfinal väntade oss. Eftersom jag och några andra i laget inte kunde spela kom en massa 96;er och ställde upp för oss och det blev dock en förlust mot Strömstad. Har vart en lyckad helg med många roliga skratt, det tackar jag för. I lördags sov jag och matilda och mia i skövde, det var busigt! Och igår kollade på slutspelen och på kvällen åkte vi till Götene och va med trevligt folk. Nu ska jag snart äta och göra mig iordning sen åker jag till kållandsö. Och ellen som åkte igår och ska vara borta en vecka på öland. Kommer sakna bruden något enormt mycket! Det var min helg, och i veckan drar jag mig mot Uddevalla och Clara.


magbild ;r
mia, frida, jag och emma

/ therese

öland

snart åker vi till öland, ska ha det riktigt gött bara sola & bada!
Hopas ni får det soligt och bra här hemma.
Puss
/ ellen

Cuz baby now I realize that I was wrong

jag känner att jag är ganska duktig på att blogga, jag kommer inte kunna blogga så mkt veckan som kommer för ska till öland och kommer hem tisdagen v.28. Och den veckan ska jag till liseberg med Therese, längtar redan!
Hoppas ni har det bra, det har jag det just nu framför datorn.
Pusss

/ellen

Myyyys

Har bara suttit och tagit det lugnt ikväll, och det ångrar jag inte!
åt jordgubbar nyss, mums!



/ellen

Bilder







haha fail bild!
/ellen


Byxdress

Vaknade inatt av att katten rev ner en kruka i mitt rum, blev ju livrädd!
Sen vaknade jag runt 8, och så skulle jag åka och jobba.
Idag var nog den jobbigaste dagen på länge, jaag är svintrött nu.
När jag kom hem hann jag inte med mer än att sätta mig ute i solen och kolla vilka som har kommit in i media.
Sen åkte jag med mamma och syster till stan, hittade en söt, blommig byxdress på vero moda jag bara var tvungen att köpa!



dålig bild kanske..
/ellen


;rrrrrrrrrrrr

Nu sitter  jag och therese hos henne & vi ska snart cykla ner till lockörn för hon ska träna.
Har vart en underbar dag ute i solen idag, & klart var det jag som ägde på kort!!
haha, snygga har jag hört! :D

 

/ ellen

All I see are visions of you

Nu drar jag ner och badar med ellen, senare blir det fotbollsträning och ikväll grilling med gott folk!


sötunge

Wherever the ocean meets the sky
there will be memories of you and I
When I look up at that sky so blue
All I see are visions of you

/ therese


staden

åkte till stan med mamma vid tio.
köpte denna tröja



snart ska jag lägga mig ute i solen och ligga där hela dagen!!
& ikväll blir det myspys.
/ellen


RSS 2.0