good girls are bad


Efter en härlig fredag ute i vinninga, så är jag back in town. Nu ska jag börja gör mig iordning för kvällens bravader, det är ju trots allt valborg. Hoppas ni får en härligt kväll, vädret är ju trots allt med oss för en gångs skull. Pusssis, therese


The lazy song

Haha mina syskon visade mig denna videon, har aldrig sett den bara hört låten! Lite rolig tycker jag!

 

 

/e


Solig lördag!

Hej på er! Vaknade halv 12 och då gick jag upp och åt frukost sen gick jag ut och solade med ida. Hon gick in för ca en halvtimma sen men jag sitter fortfarande ute. Jag har faktiskt fått lite färg, stolt! Ska nog snart gå in och duscha, kanske kolla ett avsnitt från big brother och sen får jag se. Ska slänga iväg ett sms till therese också. Hoppas nii får en härlig lördag!

/e

in our world

Man gör dagarna till vad man vill att dem ska vara, lev livet och våga ta en chans! / therese

Grym!

 

/ e


i wanted you


I wanted you to be there when I fall
I wanted you to see me through it all
I wanted you to be the one I loved
I wanted you, I wanted you
I wanted you to hold me in my sleep
I wanted you to show me what I need
I wanted you to know just how down deep
I wanted you, I wanted you


/ellen

Fredag 29 april

Äntligen fredag! Idag hade vi redovisning det gick väl helt okej faktiskt, vi som hade redovisat fick sluta tidigare. Slutade alltså 1 istället för tjugo i 4, rätt gött ändå. Efter stan gick jag, hanna och annie in till stan en sväng och kikade, efter det så mötte jag upp min mamma. Har letat efter en vit spetsklänning ett tag och äntligen hittade jag den! Tänkte att jag kunde ha denna klänningen i morgon eftersom det är valborg och fest då, den till ett par korallfärgade skor!


Ni får en bättre bild i morgon!

/e

2 cool 4 school


Drar mig till skolan snart i detta underbara väder och inviger att ha shorts till skolan. Najs, och prick åtta börjar nationella i spanska, here I go. Byeeeeee, pusss / therese


I'm missing you.





I am crying for so long, I can't breath without your love.
It's so wrong that I'm without you. I'm missing you.
I just need to be around you. I'm lost without you.

/ LN

liten uppdatering

Kom hem från ett möte nu för sommarjobb och nu ska jag börja städa mitt rum. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, plugga lite, film och så.. I morgon får jag se om det blir skola för min del. Puss



/e

glad chey


Redan torsdag och imorgon ärrrrrre fredag. Mycket glad chey! Fick reda på att jag fick ett starkt G på nationella i engelska, trodde jag skulle få IG. Men imorgon är det nationella i spanska, tagggggg. Nu ska jag kolla på BB, najs. Hejs, pussssssssis / t


*

snyggg!





Har precis kolla på ett avsnitt big brother och nu tänkte jag sova lite! Puss ;*

/e

life isn't always easy

Idag slutade jag kvart över 12 och då tog jag cykeln hem direkt. Gjorde i ordning lite mat och sen gick jag ut och solade, nu har jag legat ute sen 1 ungefär men kände att jag inte orkade mer eftersom jag är sjuk. Får se hur jag mår ikväll/natt och om jag ska till skolan i morgon eller inte. Nu ska jag iaf kika på ett big brother avsnitt.



/e

Sjuk tjej

Kom hem från skolan runt klockan 3, det var nästan så att jag inte klarade dagen. I natt kunde jag inte sova för mådde så dåligt, halsont, huvudvärk, frös.. När jag vaknade mådde jag precis lika dåligt men tog mig upp ur sängen och till skolan ändå. Nu har jag fått i mig lite mat, och ska börja plugga lite så jag får det gjort, efter det tänkte jag sätta på en film och sova.




/e

you shine like the sun


Slutat nu, usch vilken dag. Men nu är ännu ett prov gjort, gick helt okej. Och nationella är flyttat, wooho. Är även klar med mina egen sydda shorts, najs. Men nu måste jag skynda mig, ska iväg och möta en riktig goding. Ha en bra dag!
/ therese


tävling


17e bilden

17e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.





/e

Leving home.


du är långt ifrån bra i mina ögon..


/ Ellen

Riktigt snyggt!





Bilder tagna från fashioninfluence.blogg.se

/e

Tisdag

Första dagen i skolan är avklarat, är ganska seg efter lovet men det får funka. Kom hem från skolan/stan för en stund sedan, har bestämt att jag ska fram till stan i veckan igen och köpa lite smycket osv.. Har precis ätit lite mat och om en timme ska jag ut och springa med laget, känner att det behövs. Jag skriver lite mer när jag kommer hem igen.



/e

I need you

I need you, like a heart needs a beat..

/ therese


It's hard.




/e

So small

Hej alla söta läsare där ute. Idag gick jag upp runt halv 11 och då satte jag mig ute i solen i kanske 2 timmar. Runt 1 så åkte min familj till farmor och farfar och åt påskmat, kusinerna var även där och det var trevligt. Kom hem precis och nu så ska jag sätta mig och plugga lite och sedan tänkte jag ta en promenad i solen.



/e

toppen påskhelg



Två bilder jag knäppte ute i vårsolen nu när jag kom hem. Haft en superduper trevlig helg. Kbk i fredags, fest hos maja i lördags + middag i råda, grillning här hemma och övernattning i vinninga igår, och nu är jag hemma och ska plugga för i veckan väntas massa prov och redovisningar.  Hoppas ni har haft ett lika bra påsklov som mig, nu hoppas vi bara att vädret håller i sig, pusssis! / therese


time for a change


Trying to make it work but these times are hard.

/ellen

fiiiiilm

Har precis kollat på filmen Easy A, den var väl helt okej faktiskt! Kom på nu att jag måste göra en radio sak som vi har inlämning på i veckan och jag har inte börjat, usch vad stressad jag blev nu. I morgon så ska min familj iallafall till farmor och farfar och äta efter det får jag se vad jag hittar på.



/e

Shopping










/e


Elins esplanad.

Kom precis hem från Skövde, åkte till Elins Esplanad med mamma. Hittade faktiskt lite saker som jag tänkte visa sen. Nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på musik och väntar på att maten ska blir klar. Lite senare funderar jag på att ta en lång promenad. I veckan väntas skola, träning och jobb.. Det är även valborg på lördag!



/e

100% party

Hejsan! Igår kväll så åkte jag till therese för hon var hemma själv, efter tjugo min så blev vi bjudna på fest så det tackade vi inte nej till. Vi drog på fest och runt 1 kanske så cyklade vi hem igen. Idag gick jag upp och satte mig i solen direkt, har suttit där sen halv 12 kanske och nu ska jag ut igen. Lite senare så åker jag och mamma till skövde för att shoppa lite.





/e

17.26


Bild från en rolig kväll igår. Dansade som bara den med med massa goa människor. Idag vaknade jag och ellen vid ett sen har jag legat ute i solen med mamma och moster tills fyra. Nu ska måste jag skynda mig, klockan sex är vi bortbjudna och ska äta påskbord. Ha en trevlig kväll, ciao.
/ t


17.22

Internet här hemma funkar inte, eller bara en del sidor. Så jag tänkte slänga in ett inlägg innan allt slutar funka. Just nu sitter jag och kikar lite på matten eftersom jag kom på att vi har matteprov nästa vecka, hatar det. Idag så blir det nog en hemma kväll, orkar inte göra så mycket idag, kanske går ut en sväng senare får se. Hoppas ni får en bra kväll iallafall. puss



/e

Lördag

Idag vaknade jag bredvid min bästis festis. Igår så började dagen med att jag och therese gick på påskmarknaden, vi hann även se lite fotboll när min kusin spelade. Efter det så tog vi cyklarna hem till therese och lagade mat och satt ute lite. Igår var det kbk också, det var faktiskt riktigt kul ett tag iallafall, tiden gick så fort. Idag kom jag hem från therese runt 1 och då gick jag ut i solen och nu kom jag in precis, har också hunnit städa mitt rum lite.




/e

fett bra dag




Efter en fett bra dag så kör vi, parketten ikv!


GLAD PÅSK

Glad påsk, med detta videoinägg vill vi önska er en trevlig påsk.


16e bilden

16e bilden: En bild på dig själv.



/e

21 april

Har precis tryckt i mig lite yoghurt. Eftersom jag inte ätit på hela dagen så bestämde vi oss för att grilla ikväll, ska bli jätte gott. Idag har jag försökt bestämma mig vad jag ska ha på mig i morgon, hur jag ska ha håret osv.. Har även vart i stan två gånger, så nu sitter jag i min säng och är helt slut.



/e

the coffee's never strong enough


Det är torsdag och fortfarande lov, underbart. Halva lovet har gått och halva kvar. Imorgon kommer min storasyster hem från thai, kanske hon har med sig något roligt hem i resväskan? Imorgon ärre party nere i parken, najs. Njut av dagen, pussis therese


Taggad tjeeej

Kom precis hem från stan, känns som jag är där jämt men hittar ju adrig något. Skulle leta efter kläder jag kan ha i morgon men hittade ingenting bara en ring, alltid något. Ska snart gå och kolla i mitt rum om jag hittar något snyggt och sedan vet jag inte vad jag ska göra. I morgon så är det iallafall KBK och jag är sjukt taggad.



/e

ny favvis



Varje gång är som den första gång vi sågs, även om det är över nu.
Allting har förändrats, men du finns kvar.
Allt var svävande men nu så ser ja klart.



/e

For the first time

 

/e


Gårdagen i bilder








/e

Grattis!

Idag fyller min syster 18 år, grattis älskar dig! ♥



Idag vaknade jag runt 9 och då gjorde jag mig i ordning lite. Runt 11 så åkte jag, mamma och evelina in till stan och mötte upp ida. Vi kikade lite i affärer och jag försökte hitta något jag kan ha på mig på fredag men hittade verkligen ingenting. Efter en stund så gick vi och åt thaimat, riktigt mysigt. Nu sitter jag ute i solen och kikar lite på datorn, ska sitta ute ett tag till sen får jag se om jag hittar på något.

/e

it's summertime baby

Förtsätter la att njuta utav denna underbara värme och detta helt jävla azum lovet. Finns inget bättre än sånahär stunder på året. Grillade nere i småbåtshamnen med ett par illgoa brudar igår, ellen kommer lägga in bilder från går dagen så håll utkik! Och nu har jag legat ute i solen och chillat och lyssnat på musik med ett par brända ben. Simma lungt gott folk, puss therese



Älskar vädret!

Hejsan! Började dagen med att jag och therese satte oss ute i solen och lyssnade på musik och sjung, inga fel alls. Sedan kom pappa med donken mat till oss, snäll som han är. Efter att vi solat i ett par timmar så tänkte vi att vi kunde åka in till stan och äta glass men planerna blev ändrade. Istället så ska jag, therese, nina, becca och matilda ut och grilla ikväll, mysigt!



/E

life is good


40+ asså, nej men typ 20 eller nått i solen här. Ellen håller på att fixa sig, sen när hon är klara drar vi in till stan och käkar glass efter en super god donken frukost på ellans altan. Vi njuter som fan av livet, life is good that's it. Pussis therese


solsolsolsol


Sitter ute i solen och njuter utav det underbara vädret, kan inte bli bättre än såhär! Hälsningar två snygga tjejer

i våran värld




Tjjjue. Njuter utav vädret något otroligt. Vaknade imorses av mig själv vid kvart över åtta, sen drog jag och pappi till tandis vid kvart över tio. Sen har jag suttit ute med katten i solen, hann även få utslag som kliar som fasen. Nu kom jag precis hem från stan med sebbe som är här och hälsar på, men snart kommer ellen hit. Ha en trevlig kväll gott folk, pusshejs therese


Gal1

Sitter och väntar på att mamma ska bli klar så hon kan skjutsa in mig till therese. Ikväll får vi se vad vi hittar på, hittar ju alltid på något galet så får väl se, haha. Funderar på att måla naglarna innan jag åker också så får väl göra det nu! Puss



/e

Daisy





Min kissekatt ♥

/e

Outfit



/ Ellen

Like

Ännu en dag med sol, det gillas! Satt ute i kanske två timmar förut, fick faktiskt lite färg "stolt". Nu har jag gjort i ordning mig lite och väntar på segisarna som är min pappa och ida, vi ska åka in till stan och fixa våra id-kort igen. Efter det så kanske jag stannar kvar i stan och träffar therese eller om jag åker hem och äter emellan, jag får se lite.



/ Ellen

underbara vår


/ therese


natten är ännu ung


Årets första mjukglass är uppäten och har spenderat kvällen hemma med familjen. Men suttit i skype med ogge hela kvällen typ, myspys. Sen blir det mys framför tven och sen natten. Pussis therese


Faithless


I'm tired of being what you want me to be
Feeling so faithless, lost under the surface
Don't know what you're expecting of me
Put under the pressure of walking in your shoes




/e

Love



SNYGGGGTTTT!

/e

Champion

 

/ Ellen


Släktkalas

Vi har precis haft hela tjocka släkten här, nej men några av dem iallafall. Nu sitter jag och lyssnar på musik och bara njuter av att det är påsklov!





/e

tre favoriter


Tre favoriter från gårdagens shopping, är sjuk nöjd. Två linnen, en jumpsuit, ett par shorts, en tunika och trosor.
Pusssis therese


nobody is perfect




/e

Sweet

Det är så här kul vi har en lördagskväll!

Ni får faktiskt vrida huvudet..

 

 


under the bridge


Tjooeoe. Blev väckt på sms imorses och jag som tänkte sova länge och ha sovmorgon. Men nene, men sen drog jag med mammi och pappi på tipsis i Råda. Mysigt, vann två chokladkakor, wooho. Har även hunnit med att vara ute med kissen i solen. Måste även säga att jag skanar min syster en hel del. Pussis therese


Like a lady

Godmorgon! Vaknade för en liten stund sen och har precis ätit frukost. Igår så åkte jag till therese, där satt vi vid datorn, tog mongo bilder, åt pizza och sjung. Haha, vilken toppen tjej alltså! Idag så ska det bli släktkalas här hemma för ida som fyller 18 på onsdag.



/e

the way we are


Världens bästa vän.
Njuter utav att livet rullar på och allt är förträffligt just nu. Shoppat, kollat på SM-finalerna, även fast jag somnade, varit med världens bästa vän. Livet är underbart ibland. Imorgon är det söndag och sen väntas en veckas lov, lovely. Men nu ska jag dra mig i säng, klockan är trots allt 01.42. Och stort grattis till min syster som fyllde år för två timmar sen typ, 19 hela år! Pussshejs therese


Hey Yo



Your smile is like candy, so sweet and sincere.
Your style is so sexy, I love when your near.
Our vibe is like heaven, you and I are like wind.

/e

Gilla!



/e

Toppen!

Kom precis ut ur duschen, ska snart föna håret och så. Så skönt att se solen och blå himmel igen, har faktiskt inte suttit ute något idag men får hoppas det blir lika soligt i morgon igen!



/e

Saturday

Godmorgon! Vaknade precis och är fortfarande jättetrött. Om ca en timme så åker jag ner till stan en sväng med mamma så nu ska jag gå upp och äta frukost och fixa mig lite. Igår satt jag hemma och kollade på film med mamma och pappa, kände att det behövdes.



/ e

15e bilden

15e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.


Hanna kindberg ♥


/ ellen

The normal girl

Sitter och lyssnar på min extremt jobbiga syster just nu som sjunger åt extremt dålig musik.





Jag har så sjukt tråkigt iallafall så roar mig själv genom att ta lite snygga kort. Känner också doften av mat och det gör mig ännu hungrigare!

/e

the colour as you

Ska strax börja ta på mig och göra mig iordning och sen äta med familjen. Har stoppat i mig alvedon så värken är typ borta. Hoppas ni får en bra start på lovet gott folk, pussis therese


jag älskar dig oxå hörru du du..


Påsklov

Tjenixen!
Sitter här hemma och gör ingenting. Ska nog strax åka till ica och köpa lite gott. Äntligen helg och äntligen lov! Så skönt att bara inte göra någonting, ingen skola och bara sova länge på morgonen! Nej men får faktiskt se vad jag hittar på, kan ju faktiskt inte sitta hemma hela lovet och vill faktiskt inte börja med att sitta hemma idag, så får se om jag gör något!



/ E

baby, oh you are my baby


We can make it real for us.
Tjingeling hörre ni. Legat och sovit hela förmiddagen, har haft ont i örat hela natten men har stoppat i mig några alvedon och smärtan är typ som borta. It is gone lixom! Min syster skrev till mig på facebook tidigttidigt imorses och nu ska hon shoppa åt mig plus att hon har det toppen där borta. men snart är hon hemma, eller typ om en vecka men ändå lixom och imorgon fyller hon 19! Men ska gå upp och äta något nu, PLUS ATT DET ÄR LOV, UNDERBART!!! Pusssis therese

Listen to your heart

I have lost the will to live, simply nothing more to give.
There is nothing more for me, need the end to set me free.
Things not what they used to be, missing one inside of me.
This cant be real.





It must have been love, but It's over now.
It must have been good, but I lost it somehow.

/ Ellen

14 bilden


14e bilden: En bild från i somras.


Sommaren 2010

Hade helt glömt bor den här listan!

/ Ellen

time for a movie

Nu har jag gjort klart alla läxor som ska in, och ligger inte efter så det känns väldigt skönt. Det händer inget speciellt kul på datorn så vet inte vad jag ska hitta på. Är trött och seg så orkar inte dra ut heller, även fast solen har kommit fram. Jag tror jag sätter på en film! Pusss



/ e

Bikini




Vill ha en vit bikini till sommaren har jag bestämt mig för, men vet ej vart jag kan hitta någon snygg.

/e

be happy, and smile


Sista nationella i engelska är äntligen över! Så jävla underbart. Veckan efter lovet väntas ännu mer nationella, fast i spanska. Men det är bara att kämpa på, snart är det ju över så. Varit ute en liten stund med kissen, skulle egentligen vilja åka och träna men kan inte pga mina skoskav, plus att jag blivit förkyld nu. Men tänkte sätta mig och plugga, som behövs. Ha en toppen dag, pussssis theresesis


Torsdag





/ E

Give me everything





Den här söta burken fick jag av mormor när jag var där här om dagen. Tyckte det var lite smart att ha örhängen där i så det fick bli så! Tack mormor!

/e

14 april

Har precis ätit mat och kikat lite på datorn. Idag slutade jag lite över 12 och då tog jag faktiskt en promenad hem, kände att det behövdes. Senare vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, måste iaf spela in en sak vi har i datorkunskapen och sen får jag se. I morgon är det fredag och sista dagen innan lovet, det ska bli underbart med lov!



/e

let's go


I'm hearing them sayin' we're wrong for each other
I'm taking my chances for worse or for better
Why can't they see, some things are meant to be?




/e

som en fågel utan vingar

Tjabbbbba. Sitter här ännu en gång efter att ha varit med ellen hela eftermiddagen/kvällen. Skulle börja plugga när jag kom ut ur duschen, men när jag gick in till pappas kontor och skulle häfta ihop papprena så såg jag att datan var på så tog mig en liten titt genom facebook. Bra therese, jävligt bra. Tänkte gå upp och försöka plugga nu, imorogon äre nationella sista delen i engelska. Pussshejs therese

Vaniljbulle

Heeej! Idag slutade jag skolan runt 2 och då åkte jag hem. Cyklade in till stan lika snabbt igen för att gå på stan en sväng med Therese. Vi skulle fixa förköp och fikade lite och så.. Runt 5 så drog vi till aulan på de la gardie. Nu sitter jag i min säng med en vaniljbulle som mamma har bakat, mums! Ska trycka i mig den nu och sedan ska jag plugga!



/e

3 av 4


Hellu dudes. Gjorde mitt tredje nationella prov idag, bara ett kvar som jag ska ha imorgon. Sen väntas spanskan efter lovet. Men bara att bita ihop, snart är det över. Har haft prov varje dag denna vckan, men överlever trots allt. Nästa vecka vankas det lov iaf, fett najs. Kom precis hem, och ska snart dra och möta upp ellen på stan för en fika. Ha en trevlig dag, pusss therese


Not my lucky day

Godmorgon! Usch känner mig inte alls på humör idag, är trött och har ont i huvudet.. Ska snart göra i ordning mig och äta frukost, sen tar jag bussen till skolan om inte mamma är snäll och skjutsar mig. Vi får se om jag klarar av dagen, jag skriver när jag är hemma igen. PUSS



/ e

Cp internet!

Hej solstrålar! Har tyvärr inte kunnat bloggat något ikväll vilket jag tänkte att jag skulle göra. Internet har inte funkat här hemma sen klockan 6 eller något, så har inte haft något att göra.. Men tänkte bara slänga in ett inlägg från mobilen och säga det! Vi hörs i morgon om det funkar då, annars får vi lösa det på något annat sätt! Godnatt puss! /e

like a teardrop

Tudeloo allihopa. Hemma från skolan, var en kort dag i skolan idag, 8-13.20. Har installerat skype på den här datan nu, eftersom pappa är segast i svergie och inte fixat internet på den andra datan. Tänkte skypa med min älskade storasyster på lördag då det är hennes 19-årsdag och eftersom hon är kvar i thailand, även om jag skulle behöva gå upp klockan sex för hennes skull. Nu väntar jag på att mamma ska sluta så ska vi ta en sväng på stan, hörs senare. Pussshejs therese


Hot like wow

Hej! Kom precis hem från stan. Vaknade halv 10 så satte på datorn och kikade lite. Runt 12 så åkte jag, ida och mamma in till stan, jag och ida skulle fixa id-kort. Efter det åkte jag och mamma en sväng till mormor och morfar, fikade lite och pratade resor. Vi ska åka utomlands en vecka i sommar, vi pratade lite om vart vi skulle åka. Grekland, Spanien.. Nu ska jag iaf börja plugga så jag får det gjort, har matteprov och engelska redovisning i morgon!





/ Ellen

Älskar!





lookbook.nu

Blood, tears & gold

 

/ Ellen


Plugga, plugga..

Förlåt för dålig uppdatering! I morse och fram till 2 ungefär så satt jag ute i solen, riktigt gött väder. Efter 2 någon gång så cyklade jag och Ida in till stan för att köpa lite mat som vi ville ha, vi tog även en glass. Vi åkte hem och åt och jag satte mig ute i solen lite igen. Nu står ida och bakar jag skulle egentligen hjälpa henne men orkade inte! Så istället sitter jag i mitt rum och försöker plugga men gå icke så bra eftersom min syster spelar musik för hela våran gata! Jag ska iallafall plugga nu ikväll och hela dagen i morgon och det måste jag verkligen! Har engelska redovisning, matteprov, medieproduktion, naturkunskap, datorkunskap sen hoppas jag inte det är något mer. Så nu måste jag ta tag i det, vi hörs!!



/ e

kärlek till vädret



Underbara måndag. Saik, eller ne. Vädret är fortfarande på topp, så hilma underbart. Mår så sjukt bra utav att solen lyser och himlen är blå. Mindre kul är att vi hade nationella idag i engelska, gick åt skogen. Men nationella på onsdag igen, och torsdag så bara att tagga. Skulle vilja dra ut och springa, men får inte på mig skorna så hepp. Men ska la hoppa in i duschen sen, ha en bra dag. Pussis therese


Ledig

Godmorgon! Sitter just nu ute i solen, det är jätte varmt! Riktigt härligt attatt vara ledig idag, känner hur ont jag börjar få i halsen inte alls kul! Idag så ska jag plugga lite, va ute och sen får jag se om jag hittar på något. Skriver sen igen!

/ Ellen

please, come with me


I'm
still waiting for you to ask me..



/e

can i be the one

Kom hem nyss efter att ha vart en sväng på donken med therese. Vi åt glass och snackade lite om i fredags och så.. riktigt härlig den bruden! Nu sitter jag i mitt rum och borde egentligen göra lite läxor och så men är alldeles för trött så orkar inte. Som tur är så är jag ledig i morgon och på tisdag, så hoppas det blir fint väder för då ska jag sitta ute hela dagen!



/ Ellen

fyra favoriter





it's a beautiful day

Har varit ute och tagit lite kort precic, har också fått i mig mat. Nu ska jag slänga iväg ett sms till therese. Vi hör senare! ♥



/ Ellen

Varmt!

Kom precis hem från ett litet möte inför skogshyddan. För er som inte vet vad det är så är det ett café som jag ska jobba på i sommar. Det gick iaf jätte bra. Nu sitter jag ute i solen, jätte skönt är det! Väntar också på att pappa ska blii klar med maten börjar bli hungrig. Senare, vid två någon gång så ska jag och therese åka och ta en glass någonstans. PUss



/ Ellen

tillsammans kan vi gå den väg vi vill


Världens underbaraste på bild! God morning sunshines. Hoppas ni sovit gott inatt, för det har jag gjort. Suttit ute hela förmiddagen med mamma men för typ en halvtimme sen gick den i moln. Vid två någon gång ska jag ch ellen åka och äta glass, mums. Sen ikväll ska vi ut och äta med familjen! Vill även hälsa till min underbara storasyster att jag saknar dig soffi! pusshejs therese


solig söndag

Godmorgon, vaknade för en haltimme sen ungefär. Ser att det är sol ute så tänkte gå ut en sväng. Runt 1 så ska jag på ett möte, intervju eller vad det nu är sen får jag se vad dagen har att erbjuda! Hoppas ni får en härlig dag, pussss



/ Ellen

vårkänslor


Bjussar på ännu en underbar bild! Vackra färger och vårkänsla till tusen, kan inte bli bättre! Klockan är nästan kvart över sju och jag är nyvaken. Men ska snart gå upp och äta med mamma och pappa och huvudvärken. Senare tänkte jag ta med mig pappa till affären, kan inte gå i några skor på grund av skoskav. Ha en bra kväll, pusss therese


SOOL

Har precis suttit ute en stund, det brändes riktigt och det blåste ingenting så det var jätte varmt. Nu har jag gått in, och känner hur trött jag är haha. Kanske ska vila ett par timmar nu så får jag se om jag orkar göra något ikväll.



/ Ellen

Yesterday

Godmorgon. Kvällen igår var kul! Började med att vi var hos therese och sen drog vi vidare till parketten. Åkte hem runt halv 2, fick panik först för visste inte hur jag skulle komma hem, men det löste sig. Nu sitter jag vi datorn och kikar lite och snart tänkte jag göra i ordning mig lite sen åka och hämta mina saker hos therese.
/Ellen

what a night


Efter en grymt rolig kväll här hemma hos mig innan parketten är jag nöjd. Men även två roliga timmar på parketten, vad hände sen? Hahha, fick fetaste skoskaven kan knapt gå för att det gör så jävla ont. Så drog hem utan både jacka och skor, vilka kommer inte då om inte polisen? Men visst, lite skjuts hem skadar ju aldrig när man är full och har skoskav. Hahha, knepig kväll, men måste säga att jag har världens underbaraste vänner!
love t


TVÅ FETT TAGGADE BRUDAR





makes our history whole


I mitt liv ser jag bara oss. Om jag är stark eller om du är stark spelar
ingen roll, huvudsaken är att du och jag är starka tillsammans.
Tillsammans har vi det så mycket bättre än när vi är utan varandra,
vi hör ihop vi är som 1+1=2. Ett liv utan den man älskar mest klarar
ingen av att leva, varje dag behöver vi alla gläjde och kärlek för att
klara av dagen utan det går inte livet ihop. Precis som du och jag,
vi tillför kärlek och glädje till varandra.
therese


happy moment


Njuter utav stunden just nu när jag mår så jävla bra och är så jävla glad. Igår mådde jag piss, trivs inte lika bra i skolan längre som jag gjort tidigare. Men life is going on, typ 30 jävla äckliga skoldagar kvar bara. Sen börjar ett nytt liv och nya äventyr, love it. Suttit ute i solen hela morgonen med kissen, underbart att vara ledig (men tänker på alla er som gjort/gör nationellt prov idag, not!). Hahah, nu ska jag säda lite för ikväll kommer några godingar hit och fögyller kvällen innan vi drar ut. Ha en bra dag, hörs senare kanske. love t


Hanna i skolan.

Sitter i skolan just nu och har medieproduktion. Vi jobbar med olika medieområden och jag har tidning och ska skriva om det och sånt.. as tråkigt. Idag slutar jag tjugo i 4 och då ska jag gå in till stan en snabbis och köpa sturmpbyxor och sedan går jag till therese. Ikväll blir det 70/80-tals fest på parketten, hoppas att det ska bli roligt!



/ ellen

inför imorgon



Nyduschad, men allt för idas skull!
Är sjukt taggad nu, för imorgon smäller det!!!
pusss therese


Just trust me..


the only thing I want you to do, is to trust me.




/ Ellen



du är mitt förflutna


Kom precis ut ur duschen. Hade utveckligssamtal idag efter skolan, gick förvånansvärt bra och förvånansvärt fort. Sen åkte jag och mamma och tittade på saker tills imorgon, hunnit ändra mig 20 gånger, och lär la bli fler. Men är taggad till tusen, lär bli en awsome kväll med härligt folk. love t


Music

 

/ ellen


Träning

Känner mig rätt duktig som precis har varit ute och sprungit, tog en lång runda så försökte rensa tankarna samtidigt, gick väl inte så bra. Nu ska jag köra lite styrka och sen ska jag ta en lång och varm dusch och senare ska jag planera lite för i morgon.




jag och min feta katt

/ e

Fika på stan

Idag i skolan så var vi i arenan hela dagen och efter det så gick jag in till stan med Hanna. Vi letade efter strumpbyxor och tog en fika. Just nu sitter jag i mitt rum och har precis ätit, ska snart göra min idrottsläxa och sen tänkte jag gå ut och springa.



/ Ellen

Örhängen




Bättre sent än aldrig. Örhängerna jag köpte för ett tag sen.

/e

Hemma träning

Har precis gjort ett litet eget träningspass här hemma eftersom våran innebandyträning blev inställd. Jag kör på en sån här och emellanåt kör jag lite styrka.





Ska snart ta något att äta och senare ska jag lägga mig i sängen och sätta på en film eller något! Hoppas ni har det bra. Pusss

/ Ellen

it begins with a smile


love begins with a smile,
grows with a kiss and
ends with a teardrop

/t


i en värld ingen känner till




Hoppar la in i duschen efter en helt vanlig onsdag.
Sen blir det plugg och tv, niceeee.
pussss therese

Trouble for me


You know I can make your night
You wanna get it?
You got something that I like
But I might regret it




/ e

Top of the world

 

/ Ellen


blandade känslor


Finns så mycket blandade känslor inom mig just nu. Är det inte det ena så är det de andra. Känner mig glad, ledsen, arg, besviken. Men änså säger jag att jag mår bra och att allt är bra, är det verkliegn så? Men ena stunden har jag massa plugg som jag inte orkar göra eller så är det motsatsen att jag inte har någonting att göra. Hahaha, men inom mig bubblar känslor för någon där ute i världen. love t


Dagens




/ Ellen

Sol

Sitter ute just nu, solen kommer fram lite då och då, men varmt och skönt är det iallafall. Kikar runt lite på datorn, redigerar bilder, gör läxor och lite sånt. Senare blir det träning så får se när jag skriver igen.



/ Ellen

Huvudvärk

Kom hem från skolan för ett tag sen, slutade 11 idag vilket var riktigt gött. Hann även köpa förköp till mig och therese i skolan idag, så nu har jag det gjort. Har försökt att göra plugga lite matte nu men det har inte gått så bra eftersom jag har världens huvudvärk. Ska strax gå till köket och kolla om det finns något att äta och sen ska jag fortsätta göra lite läxor. Puss



Vill tillbaka!

/ Ellen

Home is wherever you are

Godmorgon! Vaknade för en stund sen så nu sitter jag i min säng helt klar. Har precis ätit frukost så ska bara borsta tänderna. Idag är det en kort dag i skolan med bara två lektioner, så jag överlever nog. Senare idag så har jag innebandyträning, sista träningen lite tråkigt tycker jag.



/ Ellen

I like that

 

I loved you so much that I thought someday that you could change
But all you brought me was a heart full of pain

 

/ ellen

 


Don't hold your breath


You played with my heart, tore me apart with all your lies and games.
It took all the strength I had, but I crawled up on my feet again.
Now you trying to lure me back, but those days are gone.

/Ellen

Tripp till Skövde

Hej! Idag slutade jag tjugo över 3 och då gick jag in till stan med hanna en sväng, kan ju säga att både jag och hon är sjukt trötta på alla affärer i Lidköping. Vid 4 hämtade pappa och Evelina upp mig och Ida så åkte vi till Skövde. Där hittade jag lite kläder tills 70/80-talsfesten på fredag, hittar dock inte mina rosa strumpbyxor här hemma.. Nu ska jag kolla lite på tv sen får jag se om jag gör något mer. Puss




Sommar skulle inte sitta fel nu.
/ellen

thaithai kära thai

Yoyoyooo alla godingar där ute! Hoppas ni har en bra dag, det har jag idag. Chillat lite i skolan, hjälpt syster att packa som åker till thai imorgon. Kul för henne, men hon lämnar sin garderob hemma, he he. Men hon åker ju till thai så det blir ju rättvist. Men nu ska jag snart dra mig upp och börja plugga, ciaaao. /therese


bild från thai på min syster som åker imorgon, ha det toppen!


love in america


sjukt härlig låt,
/ therese


in front of your lips


Sitter och kikar lite på tv med min lillasyster. Mamma byter bo, hahaah, shit asså. Men snart ska jag upp och göra mig iordning inför natten. Mysigt, imorgon väntar en ny dag och nya möjligheter. Pusss therese

IBK Lidköping



Galet härligt gäng brudar!

/Ellen

Till the world ends

 

/ellen


Härlig stil




/ Ellen


Sweeet



Hejsan alla snyggingar där ute! Idag gick jag i skolan till 4 och då gick jag in till stan för att möta upp therese. Vi tog en promenad till donken och köpte en paj och tjötade om allt möjligt, riktigt härligt. Nu är jag hemma och ska snart börja plugga lite, väntar också på mat som pappa står och lagar just nu!

/ ellen

the life is always complicated

Bara att ta en nytt steg frammåt, och ta nya tag igen.
Allt är komplicerat och kommer alltid att vara,
ta vara på dom härliga stunderna i livet.
Men glöm inte att alltid att fortsätta livet med ett leende på läpparna,
för där ute i världen någonstans finns det alltid någon,
som älskar dig för den du är.

/t


underbar helg










Underbar helg. Underbart folk. Underbart braiga IBK Lidköping F93. Underbar innebandyspel. Underbart bra underhållning. Ja, mer underbart än så kan man inte få det! / therese

Mot sängen

Känner att jag inte alls mår bra just nu. Är trött och hängig och har jätte ont i huvudet. Har verkligen inte kunnat sova något denna helgen, bara några timmar plus massor med innebandy. Känner verkligen för att va hemma i morgon för jag mår dåligt men vill inte eftersom jag inte var i skolan i fredags. Jag får se i morgon när jag vaknar hur jag mår! Nu ska jag iallafall lägga mig i sängen och sova, så godnatt!



Random bild.

/e

13e bilden

13e bilden: En person du kan berätta allt för.




/ellen

Hemma från cup

Hemma från varberg nu! Har spelat innebandy hela helgen och det har hänt många roliga saker. Det började med att vi spelade gruppspel och då blev det en vinst, en oavgjord och en förlust. Efter sista matchen så stannade vi kvar för att kolla på en annan match med lag som var med i våran grupp, ett lag (Vinberg) var tvugna att vinna mot pixbo för att vi skulle kunna gå vidare till a-slutspel, och så blev det! Vi taggade matchen dagen efter som vi skulle spela klockan 08:00. Den matchen vann vi också och gick då vidare till semifinal, men då förlorade vi. Har haft en underbart rolig helg med mitt underbara lag ♥

Vi har även gjort mycket andra roliga saker, det händer så mycket under en helg men orkar inte gå in på detaljer. Men har haft sjukt roligt iallafall! Köpte en ny innebandyklubba också, en double curve som var riktigt bra! Nu ska jag snart packa upp och sen ska jag sova, så lite sömn som jag har fått i helgen..



/ellen

mot varberg


Två enormt taggade töser. Nu ska vi packa det sista sen ska vi åka och äta och sen bär det av mot varberg för att spela innebandy med brudsen. Kommer bli en toppen helg, nu kör vi brudar!! pösss therese


one less lonley girl


/ therese


Floorball

Godmorgon! Har snart packat klart allting jag ska ha med mig, bara lite små saker kvar. Sitter taggad i mitt rum och lyssnar på musik, första matchen är redan ikväll mot Pixbo och vi vet att det laget är bra, men vi hoppas på vinst. Det kommer nog bli dåligt med uppdatering i helgen men vi får skriva mycket när vi kommer hem istället. Hoppas ni får en bra helg iallafall! Puss



/ellen

RSS 2.0