pengar

Får lite smått panik just nu, eftersom attt jag fyller år snart och jag vet verkligen inget jag kan önska mig! Alla andra år brukar vara jätte lätt för mig för då önskade jag mig verkligen allt. Jag slår vad om att det bara kommer bli pengar.



/ ellen

världens bästa ♥



VÄRLDENS BÄSTAVÄN! ♥

/ din bästis

en tripp till skövde

Direkt efter skolan åkte jag och farfar iväg till skövde och köpte ett par skor som jag ville ha till balen, är verkligen superduper nöjd nu! Sen efteråt åkte vi tillbaka till stan och köpte skridskor och ett par örhängen. Imorgon blir det skridskor med klassen, lovely! Nu börjar paradise hotel snart, pusss




/ therese


just me

Nu har mamma kommit hem, så nu kan jag äntligen äta ordentlig mat för idag. Snart blir det även paradise hotel och sen ska jag lägga mig tidigt!



/ ellen

dag 13

Dag 13 - Det här hade jag på mig idag

Såg att någon hade kommenterat att vi skulle lägga in mer outfits. Och visst är det klart att vi ska göra det då. Lite jobbigt bara när man börjar 8 varenda morgon, men allt går bara man vill! Plus att jag hade det med på min 30 dagars lista så här kommer dagens outfit/det här hade jag på mig idag.



Enkel outfit till skolan.
jeans tights - vero moda
linne - gina tricot
mag t-shirt - weekday
halsduk - lillasysters

/ therese

you are always with me



even though you're far away, you are always with me

/ellen

Inte på blogghumör



Idag är det en sån dag jag verkligen inte har lust att blogga, utan istället bara ligga i sängen och kolla på film. Men vad gör jag inte för er. Har precis ätit frukost.. Och tänkte snart hoppa in i duschen så jag vaknar till liv. I morgon måste jag iaf gå till skolan, känner att jag missar för mycket annars.

/ ellen

sjuk

stannade hemma idag, det är faktiskt värre idag usch vad dåligt jag mår. Mitt huvud gör jätte ont, jag har ont i ögat på något konstigt sätt, mår illa och min hals är cp. Ska bara ta det lugnt idag, nu ska jag iallafall fortsätta sova för det är vad jag behöver!

/ ellen

you will always be my hero



Godnatt


/ e

söta cheyer



Hahah, bilden förfyller min kväll. Så söta, och vart är drickan nu ellen? Insnöad, så jävla lyckade är vi ;r
Efter skolan blev det träning, var inte alls sugen på att träna. Sen spelade jag lite spel med mina söta systrar sen blev det paradise hotel och top model. Nu ska jag försöka plugga och se vart det leder. Pusss!

/ therese

sommar video

mongo video, men saknar sommaren med brudarna!



/ therese

dag 12

Dag 12 - Nämn dina 3 favorit färger

Mina tre favorit färger är röd, svart och lila. Tre helt underbara färger. Röd är en stark och kärleksfull färg med mycket värme i. Mitt rum är i rött och jag älskar att vara i mitt rum, det känns så mysigt där inne! Svart är en bra och neutral färg som passar till allt och alla. Lila har blivit en favorit hos mig för att det är en färg jag gärna klär mig i. Den är fin i både ljus och mörk ton, it lovely!

/ therese


still missing you

Idag har jag hunnit med stan & träning. Har även kollat på tv och bara tagit det lugnt och gjort läxa. Mamma var även väldigt gullig och köpte en mysig jacka/tröja (vet inte vad det är) till mig som jag kommer använda mycket hoppas jag. Just nu sitter jag och väntar på att paradise hotel ska börja, annars så har jag inga mer planer för kvällen.



/ ellen


Måndag

Har vart en sväng på stan förut, åt mat med syster och lite sånt. Sen har jag fastnat för en jacka inne på byoung, vill verkligen ha den men den är lite för dyr för mig tkr jag. Så får väl släpa med mamma dit senare. Nu tänkte jag att jag kunde läsa lite i min bok som vi har i svenska, så jag hinner läsa klart den! Kram

/ ellen

Outfit



Orkade inte ta på mig något speciellt idag. Så det blev en grå tjocktröja, grått linne, ett par jeanstights och en halsduk.

/e

Love the night

Åker strax till stan.. Ville bara sova ut idag men nejnej. Har ont i huvudet och ögonen vill bara slås igen.



/ ellen

lllallalaa

Även fast jag inte ska till skolan i morgon så måste jag göra lite saker på stan.. Så blir nog sängen för min del nu! Vi hörs i morgon.



/e

Dear John







Måste bara tipsa er om att se Dear John för er som inte sett den. Både bra, spännande och sorglig. Och älskar skådespelarna Amanda Seyfried och Channing Tatum. Så för er som inte har sett den, se den!

/ ellen


Film

Lägger mig i sängen och sätter på en film nu, känner att det behövs.



/ esvensson

Hua Hin

I morgon så är det bara två veckor kvar tills jag och min familj åker till Thailand. Längar typ ihjäl mig!





/ ellen

I know that's what I want



Sometimes I wish that everything is much easier
wish it was us, because I know that's what I want.

/ ellen

dag 11

Dag 11 - Din favoritlåt

Favorit låt, har jag någon sådan? Det veierar så sjukt mycket, kommer nya låtar hela tiden som jag tycker om. Men just nu har jag fastnat för en jul låt. Den som jag la upp tidigare idag. Den känns så perfekt, nu när det snart är jul. Den passar in så sjukt bra. Missade du att lyssna på låten, här kommer den igen.


just one wish - Hilda Stenmalm

/ therese


19.12



Sitter här och har precis gjort klart min teknik inlämning. Får väl hoppas att den blev bra, har jätte mycket i veckan. En inlämning, två redovisningar, ett prov, ursh. Men på tosdag är det julbalen, är så grymt taggad! Ska bli skit kul verkligen. Nu borde jag egentligen fortsäta med son, men orkar jag det? Nej.

/ therese

Pudding

nu har jag precis gjort chokladpudding till mig och nu ska jag sätta mig och fortsätta kolla på the hills!



/ ellen

Ensam hemma

Skulle egentligen åka och kolla på killarna spela match vid 5 men matchen blev inställd. Så istället ska jag sätta på en film, kanske baka något får se. Familjen åker till farmor & farfar snart men jag blir då ensam hemma eftersom jag inte mår så jätte bra.



/ ellen

The hills

Mina ögon bara svider, huvudet dunkar och jag fryyser. Vill inte bli sjuk bara, det är så jobbigt. Just nu ligger jag i sängen och kollar på några avsnitt av the hills!



/e

A drop in the ocean



/e

butterfly fly away




born to be who you really are

/e

MÅSTE KÖPA



/ ellen

just one wish



I want for christmas is a kiss
now here I am with just one wish
I hope it will come true
Let me spend my christmas here with you


/ therese

Hej & Hå

Hemma från att ha spelat match nu. Gick inget bra alls och är sur över det, så ingen ide att skriva om matchen. Nu ska jag hoppa in i duschen tänkte jag, och senare drar jag till idrottenshus för att kolla på match med therese!




/ ellen

harry potter och dödsrelikerna

Ligger i min säng nu efter en seg lördag. Spenderade hela dagen framför tven för att sedan dra på bio med ellen. Först åkte vi till donken och tjockade oss, och sedan vidare till bion. Lovely! Kollade på harry potter och dödsrelikerna, grymt bra måste jag ju säga. Längtar redan tills del 2 kommer! Imorgon är det samling 07.15 på idrottenshus för match mot borås. Men nu ska jag dra mig i säng så jag orkar imorgon, nattinatti ;*



/ therese

Åhléns

Hemma från stan. Fick med mig ett par vantar och en halsduk hem!





/ ellen

Staden

Nu har jag fixat mig lite, ska snart till åhlens och kolla lite får se om jag får hem något roligt!





/e

Rihanna



/ ellen

I tried so hard, and got so far




I tried so hard, and got so far

/e

.


dag 10

Dag 10 – Vad gör dig unik?

Jadu, det skulle väl bero på vem man skulle fråga. Om jag skulle fråga olika personer skulle jag få olika svar skulle jag gissa på. Men något som många säger att dom tycker om hos mig är min personlighet, och mitt beétende mot folk. Det tycker jag känns skönt att höra, för utseéndet är inte allt på en person, det är ju trotsallt insidan som räknas.


glöm aldrig att det är insidan som ränknas

/ therese

Morning

Nu är jag vaken och ska snart gå upp från sängen tänkte jag. Har ju en katt som går på mitt ansikte heeeela tiden, och det kan jag säga er är jobbigt. Börjar bli lite hungrig också, så får gå upp nu!


snygg therese.

/ ellen

what's my name?



/ t

look at you

I see forgiveness, I see the truth
You love me for who I am like the stars hold the moon
Right there where they belong
And I know I'm not alone



/ ellen

Chips

Går ut till mina föräldrar och är lite social istället för att dö framför datorn!



/ ellen

dag 9

Dag 9 - Ditt favorit tv program



Svårt val? Nix, verkligen inte. The OC såklart! Tröttnar aldrig på den tv serien. Tänkte börja kolla på avsnitten igen på jullovet när ellen åker bort och jag kan spendera en massa tid med min tv och oc. Hahahah. Men för er som inte sett oc så rekomenderar jag er att kolla på det för det är grymt bra!

/ therese


isbit






Känner mig som en frusen isbit, det är iskallt ute. Blåser typ halv storm där ute. Lär bli den kallaste vintern på länge känns det som. Nu ska jag dra mig upp och käka pizza, mums!

/ therese

En fredags kväll

Hemma från stan nu. Ha köpt tacos med mamma som vi ska äta ikväll. Har även köpt lite chips och choklad som jag ska äta ikväll framför en film eller något. Kvällen blev inte som planerat, istället blir det en chillkväll för mig själv.



/ ellen


In the end



Är klar med engelskan nu tror jag. Ska bara äta lite sen går jag och lägger mig!

/ ellen

all i want now



Take me around the planet,
take me through space and time
Paint me a perfect picture and
make shure you cross the line

/ellen

H&M






/ e

White Light moment





/ ellen

Engelska läxa

Sitter just nu med min engelska läxa och det går ju inte frammåt precis, inte alls aatt jag kollar på facebook inte.. Snart såblir det tvn iallafall så måste skriva klart nu!



/ ellen

hej

Hemma från skolan och stan! Kan ju säga att matteprovet gick skit. Fick med mig ett sovlinne hem från stan som jag kan visa senare. Nu ska jag bädda sängen, äta, duscha, tv och plugga. Så vi hörs sen!




/ ellen

maroon 5

Sitter i datasalen på engelskan för att göra ett projektarbete om en låt, jag och elsa valde "I will be loved" av maroon 5.



/ therese


de la gardie open

Hemma efter begravning i kyrkan av min älskade farmor! Sen åkte vi och åt på park hotel med släkten och alla som vart med i kyrkan. När det var slut drog jag och mammi till de la gardie open och kikade runt på olika program jag skulle kunna tänka mig att gå. Kollade på samhäll-media, ekonomi, handel och bf, men vetta sjutton asså. Tur att det är ett bra tag kvar tills jag ska välja, det käns bra iaf. Nu ska jag dra mig i säng. Pusss


/ therese

tränaaa

Äntligen så är jag hemma. Efter en slö träning & en tråkig dlg open så sitter jag i min säng med musik i högsta volym. Nu ska jag börja träna lite på matten också eftersom det är prov i morgon. Ska även kolla på paradise hotel avsnittet jag missade förut.



/ ellen

September




/ ellen

Onsdag

Har precis tryckt i mig en pizza som jag tkr var väldigt onödigt! Men ska snart åka och träna ändå, så det är lugnt de. Efter träningen åker jag dirket till de la gardie, för måste vara där på dlg open. Kom på att jag har matteprov i morgon också, och har inte tränat på det något, så kommer få göra det hela kvällen, kul.



innebandybrudar.

/ ellen

VILL HA



// Ellen

snö väder

Godmorgon! Vaknade för ungefär en timme sen av att katten var otroligt jobbig och kraffsade på idas dörr. Och såklart fick jag gå upp ett antal gånger och slänga iväg henne därifrån. Nu ligger jag i sängen, har inte gått upp än för det är sååå kallt. Jag är också väldigt hungrig, men det finns ju ingen mat i detta huset så vet inte vad jag ska ta mig till.



/ ellen

dag 8

Dag 8 - Mina syskon

Ett helt eget inlägg om mina syskon, det är inte dåligt. Jag har två systrar vid namn Sophie och Angelica. Sophie är 18 år gammal och sista och tredje året på de la gardie på vänerprogrammet. Sophie är min stora syster, jag är mellan syster och Angelica lillasyster. Angelica är 13 år och går på min skola, dalängskolan i 7A. Jag är väldigt tajt med mina systrar bland annat för att dom är tjejer och att åldersskillnaden inte är så stor mellan oss. Sophie är den retsamma systern och Angelica är den mer spralliga systern. Vi bråkar ganska så ofta, men så blir det ju när man är så tajta som vi är.
SYSKONKÄRLEK ♥







/ therese

tv spel :R

God morgon! Har precis spelat lite tv spel med lillasyster, är helt beroende av det :R Nu ska jag snart slänga mig in i duschen och sedan börja göra mig i ordning till begravningen. Hoppas alla har det trevligt i skolan, dom som är i skolan vill säga.. Hahahh, funderar även på om dom har de la gardie open idag elr om dom flyttar det? Nobody knows.



/ therese

Rose garden

And if this is what we’ve got, then what we’ve got is gold



/ ellen

godnatt

Ligger ner bäddad i sängen nu. Har lite smått börjat inse hur bortskämd jag har varit. Vart finns du nu när jag behöver dig som mest? När någon kommer springande till en i snöstrom och minus 20. Tänk att det finns så underbara människor ute i världen. Saknar att känslan utav att ha någon i närheten som kan göra så. Nu ska jag dra mig i säng, pussss

/ therese

LEDIG

Hemma från en trevlig kväll! Nu tänkte jag ta mig något att äta & sen hoppa in i duschen. Exta härligt att vara ledig i morgon måste jag säga!




ni får leva med två mongo bilder nu!

/ e

You

Har ätit och är klar nu, snart drar jag mig ut på äventyr.. till majåker alltså! Skriver när jag är hemma igen.



/ ellen

Mary-Kate & Ashley Olsen





/e

dag 7

Dag 5 - Vad är kärlek?

En mycket bra fråga, vad är kärlek? Kärlek kan vara så mycket olika saker. Kärlek kan till exempel vara, kärlek till en kille, kärlek till en artist, kärlek till sina närmsta, kärlek till en sak. Men när jag hör ordet kärlek är det första jag tänker på en kille. Kärlek kan ibland vara svårt, vad är riktig kärlek? Riktig kärlek för mig är när man träffar en kille man både kan ha som en bästis och som en kille. En som gör en knäsvag, en som man gör allt för. Kärlek är ingen lek, ta vara på att att älska någon. Någon som är speciell för just dig!



/ t

Fefe dobson - don't let it go to your head



/ ellen

lookbook





3 härliga outfits som jag fastnade för när jag kikade in på lookbook.nu.

/ ts

ännu en till snöstorm



Så här ser det ut utanför dörren just nu. Inte okej, det snöar och blåser samtidigt. Det funkar lixom inte att ha det så. Skulle egentligen farm till stan idag, men när jag kom hem insåg jag att jag varken kunde cykla eller gå fram till stan, så sket i det. Skulle kika på ett par örhängen, men det kommer fler dagar så överlever.

/ therese

godnatt

har precis målat naglarna, nu blir det tv och sen sova!



/E

dag 6

Dag 6 - Ditt mellannamn och vad du tycker om det

Mitt mellan namn är väldigt fult tycker jag själv. Men nu finns det säkert flera tusen där ute som har exakt samma mellan namn som mig. Men det här är vad jag tycker, inte vad någon annan tycker. Mitt mellannamn är Elisabeth, förresten så vet jag inte ens om det är så jag stavar mitt mellannamn Elisabeth. Skriver det aldrig eller använder det så bryr mig inte så mycket. Jag tycker namnet låter så gammalt, typ 60 år elr något. Men det är ett släktnamn så har väl inget annat val, min mormors mor, min mormor, min mamma, mina två systrar heter det oxå så ska väl inte klaga. Men hade hellre hetat Victoria, Linn, Paulina eller Lovisa i mellannamn som låter normalt. Men när mina barnbarns barn heter Therese i mellannamn kommer dom säkert säga samma sak som jag nu säger om mitt mellannamn.

/ therese


20:48




Bilder från dagens träning.

Sitter och halv kollar biggest loser sverige efter ett illgött avsnitt paradise hotel. Efter det är slut ska jag försöka dra mig i säng, har åkt på en rejäl förkyldning som bara blir värre känns det som.. Funderar även lite på gymnasieval, det är ju de la gardie open på onsdag. På eftermiddagen med skolan och kvällen med föräldrar, eftersom jag inte kan på eftermiddagen tänkte jag dra med mig mamma dit på kvällen. Vad tycks om headern då, ny och fräsh, det gillas tycker jag! Vad tycker ni?

/ therese

your call

Kom nyss ur duschen, har vart och tränat så nu är jag väldigt seg i hela kroppen känner jag. Väntar på mat också! Sen har jag tänkt lite och jag vill verkligen göra något med mitt hår. Tycker det är så kul med förändringar, så får väl tänka lite mer på det.



/ ellen

gå upp ellen

Nu har jag precis ätit frukost. Har inte gått upp ur sängen än men det är ju typiskt mig. När jag kollade ut förut så snöade det, tkr faktiskt det är väldigt mysigt med snö så vädret gillar jag! Måste hinna städa rummet innan träningen också så får väl gå upp nu.



/ellen

12.26

Godmorgon, vaknade för någon timma sen men har inte orkat gå upp än. Mina ögon bara svider och är fortfarande lite halft trött. Börjar bli lite hungrig också så får väl gå upp och äta något. Det är helt tyst i huset, tror alla sover? Idag är det träning också, ska bli kul! älskar innebandy. I morgon är det en vanlig skoldag igen, illa.


söt bruud!

/ellen

försöker



/ ellen

söta

Nu lägger jag mig i sängen och lyssnar på musik tills jag somnar! Godnatt allihopa!



/ ellen

This is the memory



The last time.

/e

<3



jag föddes för att berätta att jag älskar dig
jag är trött på att vara ensam & jag vet att du inte tror att jag försöker.
Men håll andan, eftersom snart kommer jag att falla för dig igen.
Tvinga mig inte att ändra mig, en pojke som du är omöjligt att hitta.
Jag är som jag är, men vi är gjorda för varandra.
Detta är inte vad jag tänkte, men nu är det som det är.
Jag kan ha misslyckats, men jag har älskat dig från första början!
Du är vacker, det är säkert. Jag är som en fågel, jag flyger bara bort.
Jag kommer aldrig kunna sluta tänka på dig så du vet!

/ ellen

you do not see anything that everyone else sees


den som ser båda sidorna av ett problem, ser ingenting alls

/ therese


shoppingen från malmö

Shoppingen från Malmö, köpte en balklänning oxå som jag ska ha på julbalen men som jag inte kommer lägga in någon bild på för att det ska bli en överraskning till balen.



Ett par kilklackar, två toppar, en t-shirt från konserten och en balklänning, känner mig nöjd med mina köp!

/ therese


21 november

Hemma från idrottenshus nu. Blev tyvärr förlust för syster mot lockerudmed 10-0, och för herrarna blev den vinst med 6-5 om jag inte minns fel! Snart så kommer farmor, farfar, mormor & morfar hit. Och efter det kanske jag drar till majåker, får se lite!



/ ellen

dag 5

Dag 5 - Berätta om din närmsta vän

Min allra närmsta vän som jag hållit ihop med länge är ju inte så svårt att gissa vem? Precis, Ellen Svensson. Ellen är en trevlig och underbar vän, hon är omtänksam och bryr sig alltid om mig. Idag är ellen min bästis vilket jag älskar, hon är en underbar bästis som jag alltid har roligt med och skrattar med, hon får mig alltid på bra humör. Ellen är 15, snart 16 år gammal och går media på de la gardie. Ellen och jag träffades genom innebandyn för ca 5-6 år sen. Från en början var det jag, ellen, becca, bella och elin, men idag har vi alla gått vidare på olika sätt. Men Becca står mig också väldigt väldigt nära. Ellen och becca är två helt otroligt fantastiska tjejer som alltid ställer upp för mig. Men sen vill jag inte glömma att berätta om Tilda, Matilda, Linnéa och Mathilde som jag också har blivit tajta med genom innebandyn.










/ therese


söndag



Drar till idrottenshus, tjingeling.

/ therese

innebandy

Drar mig mot idrottenshus med mamma & pappa och kollar innebandy!



/ ellen

God morgon

Dags att gå upp ur sängen tkr jag. Mamma står och lagar mat just nu så det får väl bli min frukost. Idag så tänkte jag följa med ner till idrottenshus och kolla när min lillasyster spelar match, hinner även kanske se herrarna spela också. Ikväll så åker vi till mormor och morfar och där blir det thailands snack. Senare så har jag inget planerat, får se vad jag hittar på!

/ ellen

Lördags kväll

Dagen har inte varit något speciellt kul. Har legat i sängen och kollat på tv och väntat på att therese skulle komma hem. Men planderna blev ju inte heller som vi hade tänkt på kvällen. Istället blev det att jag satt hemma och kika tv. Nu sitter jag i soffan med pappa. Jag kikar lite på Nelly om det finns några snygga kläder! Jag får hitta på något kul i morgon istället eftersom det är studiedag på måndag!



/ ellen

dag 4

Dag 4 - Det här åt jag idag

En god och lätt matträtt stod på kvällens meny för mig som har ont i halsen. God men väldigt stark fast mamma hällit i en massa vatten, men creamfreshen gjorde allt!



/ therese

the monster ball tour














LADY GAGA 2010!

/ therese

monster - lady gaga



så jävla grym live

/ therese

on my way från malmö

Nu sitter jag i bilen på väg hem från malmö. Blev en shopping runda på stan, mat och en tripp till lund. Åkte till lund för att hämta min efterlängtade balklänning, men nu är den köpt och det känns bra! Nu ska jag försöka sova men det bara rinner ur näsan och hostan vill inte ta slut.. / therese

NOW

I want you here now.



/ellen

Sometimes i love you



/elllen

Snö kaos

Kvällen har jag tillbringat hos Felix med han, Martin och Hanna. Riktigt kul hade vi med singstar, rockband, massa tjöt och sånt. Nu ligger jag i sängen och funderar lite på morgondagen. Vill bara ta en lång promenad ute i snön i morgon, tycker faktiskt det är väldigt mysigt med snö!



/e

I malmö

Hemma efter en awsome konsert i malmö arena. Hon var grym ska ni veta! Nu ska jag sova och imorgon blir det shopping och imorgon när jag kommer hem kommer det upp massa bilder. Tänkte bara uppdatera er där hemma lite. Nattinatti ;* / therese

FREDAAAAAAg

hemmma från zumba, kan ju säga att det var riktigt svårt men ändå skit kul! Nu väntar jag på att maten ska bli klar, sedan åker jag in till stan och möter upp hanna och vi drar vidare till Felix. VI får väl se vad som händer mer ikväll!



/ ellen

Zumba

Kom hem från skolan nyss och har hunnit äta lite också. Nu sitter jag och väntar på att träningen ska börja, vi ska dansa zumba, och jag känner att det kommer gå åt skogen för mig! Efter det drar jag och Hanna till Felix. Ha en bra fredag kram!

/ ellen

mot malmö

Precis vart inne på expresso house i halmstad och ätit macka och druckit varm o'boy. Nu åker vi vidare mot Malmö för lite shopping innan konserten ikv! Lär bli en grym kväll ikväll med Lady Gaga på scenen. Dags att börja tagga kanske ;r / therese

dag 3

Dag 3 - Mina föräldrar



En söt bild på mamma och pappa sen när vi var i spanien i sommras. Min mamma heter katarina och är 47 tror jag och pappa heter Michael och är 51. Mamma och pappa är gifta sen 6 år tillbaka. Mamma jobbar som dagisfröken och pappa har eget företag med bilar. Jag tycker om mina föräldrar för dom bryr sig mycket och är givmilda. Pappa är en skämtsam person och mamma lite mer nyfiken.
Juste får ju inte glömma det alla tjatar om, PAPPA BETALAR!

/ therese


taggar inför morgondagen!

Hemma efter en underbar nattorientering med härligt folk. Jag och elsa sprang typ vilse ett hundra tjugo gånger men i mål kom vi iaf. Sen väntade pepparkakor och saft på oss, sedan bar det av ut igen i skogen för att skrämas och lyckades gjorde vi oxå! Så jävla kul var det, kärlek på alla lättskrämda personer! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan packa inför Malmö imorgon. Vad händer där? Något som jag längtat så jävla mycket efter! Kika in imorgon och få svar på frågan.


söta tjejer, rätt normala har jag hört oxå

/ therese

hurt him

I didn't mean to hurt him
But its too late to turn back now



/es

Kenza & Tyra show

Ligger i sängen och väntar på att Kenza & Tyra show börjar. Ska snabbt gå och ta bort sminket nu, ikväll ska jag somna tidigt! Börjar 8 i morgon och går till 4, inget jag ser fram emot precis.. Men efter skolan så ska jag träffa några härliga innebandy brudar. Och på kvällen kanske va med Hanna!



/ ellen

California king bed



/ellen

i'm like a bird



I'll only fly away..

/ ellen

nattorientering

Dags för att börja tagga inför nattorienteringen ikväll!!

/ therese

dag 2

Dag 2 - Min första kärlek

Jag tänkte berätta för er om min första kärlek. Ett antal killar hade jag ju när jag var liten, men första gången jag var kär på riktigt det var när jag var tillsammans med Carl-Henrik von Elling "kalis". Ett år och 23 dagar långt förhållande, från den 1 maj 2009 till den 23 maj 2010. Han var en blond, snäll, söt, omtänksam kille som gjorde allt för mig. Han hade allt som en bra kille skulle ha, jag blev knäsvag i hans närhet. Han var som min prins när jag var hans prinsessa. Vi höll ihop dag in och dag ut, jag umgicks mer med honom än med mina vänner, men är man kär så är man. En underbar kärlek på ett år och lite mer slutade med att han dumpade mig på sms. Dom dagarna är nu ett starkt underbart minne för livet men nu lever jag vidare.





/ therese

Städning

Klar med rummet! Nu ska jag börja med att fixa i bloggen tänkte jag.





/ellen

KKKKKAAAAAAALLLLLLLT

Har precis kommit hem från en kort skoldag! Mina öron är röda som tomater och hela jag fryser snart ihjäl. Nu ska jag städa mitt rum och göra det mysigt!



/ellen

dag 1

Tänkte börja med det där projektet jag har pratat om och nu kör vi!

Dag 1 - Presentera mig själv

Jag heter Therese Svensson och bor i Lidköping med min familj, mamma, pappa, sofie och angelica. Har även en katt som heter Quil och är döpt efter New Moon filmen. Jag går på Dalängskolan i 9B och spelar innebandy på min fritid. Jag fyller år den 21 februari och är född 1995. Min favorit färg är röd och kollar dagligen på paradise hotel!
Det var en kort presentation av mig.



/ therese

this or that




Ost/skinka
Dricka/äta
Nattlinne/pyjamas
Hund/katt
Långt hår/kort hår
Kort/lång
Smink/hår
Villa/lägenhet
Vänner/familjen
Fotboll/bada
Blond/brunett
Vit/svart
Bror/syster
Mamma/pappa
Solarium/Sola i solen
Dag/natt
Puss/kram
Dissad/dissa
Louis vuitton
/gucci

/ ts


pluggg

Sitter just nu hos therese och försöker hjälpa henne med sin läxa, men eftersom hon är bättre på engelska än vad jag är. Idag så har vi tränat sen drog vi till donken och satt där 2 timmar ungefär, sen fick blev vi så stressade för vi ville inte missa paradise hotel men vi hann för vi fick skjuss hem av några snälla pöjjkar!

/ellen


Ny vaken

Godmorgon eller ja för mig är det så för vaknade sent idag eftersom jag var ledig. Nu väntar jag på träningen och ska väl gå och fixa något att äta snart.



/e

Cheryl Cole



/ellen

Promise this

Promise this if I die before I wake



/ellen

kläder






vill ha !

/ellen

Jag bakar

Har precis gjort en god kladdkaka men jag blev såklart proppmätt för jag åt för mkt smet.. hehe. Min mage har inte alls mått bra idag, inte jag heller, usch vad trött jag är på skiten!





/ ellen


gott ju

Jag tror jag är sockerberoende eller något för jag måste äta godis eller något hela tiden! Nu funderar jag på att baka en god kladdkaka och sedan träna extra hårt i morgon! maha.



/e

tonight tonight

the best thing about tonight is that we're friends



/ ellen

Heeelt slut

Snäll pappa jag har som kom hem med en sallad till mig! Känner mig nu väldigt mätt men fortfarande sjukt trött. Har legat i sängen hela dagen sen jag kom hem från skolan.. Vad finns det att göra liksom?



/ ellen

stay the night



/ t

grattis angelica

Stort grattis till min lillasyster som fyllde hela 13 år igår.

/ din storasyster


humor



Den pojken får ta mig fan alltid att skratta!
Så goooo!

/ t

17.20

Hos tandläkaren fick jag reda på att jag ska till tandregleringen, vad händer där? Ska ta kort, göra avtryck och något mer för att sedan göra något åt mina tänder där nere, känns skönt! Sen kollade jag avsnittet sen igår av paradise hotel och sen sten somnade jag och vaknade nu. Nu måste jag sätta mig och plugga allt som jag behöver plugga. Pusss!

/ therese


apple

Gick ut och skulle ta lite kort förut också, men det var så kallt så blev typ inga.





/ ellen

Trött tjej

Började med att åka till skolan i morse och gick till halv två eftersom jag & hanna fick sluta tidigare, vi var klara med det vi skulle göra, duktigt! Nu är jag hemma och sitter i sängen, funderar på att sova lite mina ögon vill inte vara öppna längre och mitt huvud dunkar sönder. Som tur är så är vi lediga i morgon, riktigt gött!



/ ellen

tandläkaren

Halllu. Gårdagen var rätt så hektisk så hann inte blogga. Först skola, sen direkt till träningen och sen när jag kom hem var det kalajs för lil sis, sen plugg och sen sängen. Men nu sitter jag här och ska strax åka till tandläkaren som ringde igår, har inte varit där på 2 år så är på tiden nu. Så nu drar mig strax dit och hoppas på att jag inte har några hål, ska borsta tänderna nu innan jag åker. Pussss


tandis väntar!

/ therese

Tisdag

Gick upp alldeles för tidigt iidag känner jag. Sitter i sängen och är redan klar, men jag är en sån som vill ha mkt tid på mig och inte stressa! Idag slutar jag halv 3 så skriver när jag kommer hem.



/ ellen

She will be loved



/ellen

happy



/ ellen

love is on fire

Känner att det är väldigt dött nu på bloggen, jag har inte så mkt att skriva om men.. och therese vet jag inte vad hon gör. Tänker lägga mig tidigt idag så jag verkligen orkar ta mig upp ur sängen i morgon!



/e

GOD KVÄLL

Hemma från träning & har till och med hunnit laga mat till mig! Nu ska jag hoppa in i duschen och resten av kvällen blir plugg & tv.



pasta carbonara.

/e

we like to party



bästavän

/e

don't let it go to your head

a part of me can't let you go, but i do what feels best.



/ ellen

20.01

Ännu en vinst idag, underbart tjejer. Spenderade typ hela dagen på idrottenshus och sen drog jag hem och sen hem till farfar en stund med pappi för att fira farfar. Nu är jag hemma och ska sätta mig och kolla på ensam mamma söker och äta lite. Ha det!


bra bättre bäst, saknar fredagen redan

/ therese

Farsdag

Hemma från en dag på idrottenshus & hos farmor och farfar. Blev ännu en vinst idag med 8-1, jag bara älskar er töser! Efter det stannade jag en sstund och kollade på pojkarna och sedan drog jag till f&f. Nu sitter jag och äter vindruvor och bara njuter av att jag börjar 12 i morgon!





/ ellen

i have falling for you

boy, i need you here with me



/e


lollipop



/ ellen

13 november

Sjukt härlig lördag! Har inte gjort något vettigt idag och det är underbart! Ligger och lyssnar på musik just nu och har redigerat lite bilder. Vill även att det ska bli söndag för är väldigt sugen på att spela match nu. Hemma match mot lockerud i morgon som vi bara ska vinna!



/ ellen

kalajs

Drar på kalajs till farfar som fyller år, det här blir kvällens outfit.

/ therese


stay the night

Efter att ha vart på stan hela förmiddagen och sedan chillat jävel framför datan så kanske det är dags att ta tag i livet. Elr ne, en liten tupplur skulle inte sitta fel såhär på dagen! Åhååh nej, blev fett sugen på att spela mario partyyy grej men lillasyster, grrrrrr!



/ therese

Dagens köp

Fick med mig lite hem idag från stan faktiskt.





Svart skjorta 199 kr
Gråa strumpbyxor 99 kr
Vita knästrumpor 59 kr

allt från åhléns.

/ ellen

masquerade

Världens bästa kväll igår asså, tack för gårdagen allihopa.







bilder från igår när vi var hemma hos gabbe

/ therese


Lördag

Åker snart in till stan en sväng med mamma & syster. Eftersom det är farsdag i morgon måste jag ju hitta något till pappa, vill även ha ett par tights får väl se vad jag hittar!



/ ellen

Maskerad










Tack för en grymt rolig kväll!

/ ellen

Gårdagen

vaknade för ungefär en timma sen, trodde jag skulle sova mkt längre men nej nu är jag vaken! Gårdagen var underbart kul. Det började med att therese kom till mig, vi fixade oss, åt tacos och lite sånt. Sen vid 8/halv 9 så drog vi till Sara och träffade Sara, Hanna, Klara, Ebba, Louise och Rebecca. Vi drog sedan vidare vill gabbe och trääffade mkt annat folk. Och sen åkte vi till parketten. Så såg våran kväll ut. Nu ligger jag i sängen och har redigerat lite bilder jag och therese tog igår, de kommer upp i nästa inlägg!


inne på parketten

/ ellen

maskeraden



Kvällens outfit!

vad gör vi?

VAD GÖR VI? NU KÖR VI!

fredags taggning





TAGGGA INFÖR IKV!

gott

Sitter just nu och väntar på therese samtidigt som jag sitter med en chokladbit i handen! MUMS

/e

hey baby

But hold your breath
Because tonight will be the night that i will fall for you!



/ ellen

fall for you



/ ellen

taggiisch

Sitter i skolan nu och har mediekommunikation och gör inte ett skit! Har bara gått en halvtimma på lektionen och den slutar 4, kul. Vill bara hem och tagga kvällen, är galet taggad asså!



/ ellen

tagg på hög nivå

Just nu sitter jag väl i skolan och pluggar ihjäl mig eller är på badet med klassen och räddar en jävla docka på boten av bassängen. Låter lockande! Efter no lektionen som är sist på dagen orkar jag inte med för då sitter jag och är taggad som ett as för maskeraden!

/ therese


freeeedag!

Skoooolan, tjing!

/ therese


FREEDAG

Godmorgon! Vaknade idag och tänkte JA idag är det fredag. Taggar kvällen något enormt, kommer bli sjukt kul! Ska om en stund sätta mig i bilen på väg till skolan, ska bara väcka pappa först. Jag tror inga jag kommer kunna skriva så mycket ida. Det är isåfall i kväll någon gång. Ha en toppen dag!





/e

i am not a robot

Du har gått för långt! Dags för dig att inse vad du egentligen håller på med!



/e

tummen upp på söta näsor

Klimatsmarta som vi var, fick vi oss en söt näsa på köpet!

/ therese


var smart på klimatdagen




Var på vänermuseét vid sex, där hade min storasyster klädebytesdag på klimatdagen. Här är bild på ellen som ägnar sig åt målning och en bild på några kläddesigners!

/ therese

a part of me will always be with you

I never had a dream come true
Till that day that I found you
Even though I pretend that I've moved on
You'll always be my baby
I never found the words to say
You're the one I think about each day
And I know no matter where love takes me to
A part of me will always be with you

 

/ ts


Lika a G6



/ ellen

Maskerad shopping

Idag har jag gått hela dagen på stan med min kära vän therese! Hem följde ett halsband, klänning och en mask med eftersom det är maskerad i morgon! Just nu sitter jag i min kära säng och är super hungrig!

/ ellen

G O D N A T T

Nu intar jag sängen, i morgon är det en ny dag med nya äventyr godnatt!



/ ellen

du var så mycket



Saknar hennes låtar grymt mycket, lyssnade på dom varje dag förr.

/ t

vill bara va med dig, ingen annan stans

Jag älskar hela dig, inte bara ditt utseende.
Din personlighet, ditt underbara leende.
Du är så underbar, snälla ge mig en chans.
Vill bara va med dig, ingen annan stans.


/ therese


paniik

Har gjort klart svenskan nu, eller tror jag iallafall. Ligger nu i sängen med en klänning på mig eftersom jag har tagit fram alla klänningar och provat, måste hitta en fin tills på fredag. Men nej ingen dög för mig. I morgon åker jag och min underbara vän therese fram till stan, och då måste jag få med en klänning och massa annat sköj hem! I morgon börjar jag tio över tio, men är redan trött så lägger väl mig tidigt ändå!



/e

onsdag

Dagen har gått fort, idag var en såndär tråkig och vanlig dag,

  •  skola
  • träning
  • dusch i över en timme
  • plugg
  • tv

Hahhaha, menmen. Imorgon är en ny dag, det gillas!

Får passa på att lägga upp en snygg bild på oss när vi är som normalast... ja & så säger jag att början på mitt sportlov kommer bli utan dig, blä vad tråkigt :( du får ha det så mysigt stumpan!  / ellen

/ therese


.





/ ellen

Goodnight

Känner att det är dags att gå och lägga sig. Jag kommer ändå inte somna på ett tag så kan väl iallafall försöka. I morgon är det en chill dag i skolan, hoppas jag. Efter skolan drar jag och spelar innebandy. Hoppas även på bättre väder i morgon! Godnatt snyggingar.




/ ellen

Tv!

Har suttit och skrivit lite på svenskan, har inte kommit så långt eftersom jag har börjat om hela tiden. Men nu verkar det som det går bra iallafall! Nu ska jag sätta mig framför tvn en stund och kolla på Paradise Hotel, hörs sen!

/ ellen

paradise hotel älskare

Bänkar mig snart framför tven för att kolla på ännu ett avsnitt av paradise hotel. Är helt oeroende av det, kan se ett avsnitt 5 gånger om utan att tröttna. Saknar Julia en aning, fattar inte att hon kunde lita på Johannes. Men nu tar vi nya tag och hoppas att det går bra för Erik. Redan kollat om avsnittet från igår 2 gånger, nu kör vi på ett nytt och tredje avsnittet för dagen. Ciaaaaao!


/ en paradise hotel älskare


Nutella

kom precis ut ur duschen, nu sätter jag mig och äter lite nutella, gott!




/ ellen

you think you're cooler than me

If I could write you a song
And make you fall in love,
I would already have you up under my arm.
I used up all my tricks,
I hope that you like this.
But you probably won't,
You think you're cooler than me.



/ ts

dagens Outfit



/e

Snööööö

Hemma från skolan för en liten stund sen. Kan ju säga att jag sätter mig inte på cykeln någonstans om det ska vara sånt här väder. Just nu sitter jag bara hemma och fryser och känner hur förkyldningen börjar komma fram -.- Känner att jag inte får något gjort i skolan, så får fortsätta lite smått här hemma. Men nu ska jag gå och kika efter något gott att äta.



/ ellen

snöstorm

Har nyss ätit pannkakor och kollat på ett avsnitt av paradise hotel som jag missade igår. Nu ska jag sätta mig och plugga, känns som om det är det enda jag gör nu för tiden. Skulle kanske va med ellen oxå, men kommer man någonstans i det här vädret? Ne, världens snöstorm ute ju.


vintern är på väg

/ therese


tisdag





Drog på mig mys kläder imorses eftersom det typ är snöstorm utanför dörren. Lär ju frysa ihjäl i skolan oxå men det är bara att försöka leva med det. Ha en bra tisdag allihopa!

/ therese

Måndag



Idag började det med att jag gick i skolan till 4. Efter det åkte jag fort till idrottenshus för att träna lite innebandy. Dirket efter det så var det föräldrar- & spelarmöte med fika, kan ju säga att therese muffins är inget att leka med, mums! Sen åkte jag hem och jag blev på något sätt väldigt sugen på kebab så snälla föräldrar har man som åker och köper det (a) Sen har jag mest kollat på tv. Nu ska jag lägga mig i sängen tänkte jag, godnatt!

/ ellen

My immortal



/ellen

en gång wildcat..


En gång wildcat, alltid en wildcat.

/ therese


överraskning

Nu är jag helt till mig, jag har hittat en jätterolig sak. Det är en sak så ni får lära känna mig och ellen bättre. Jag tänkte börja med den lite innan ellen åker så att jag uppdaterar och har jag den där saken så blir det ännu roligare. Men det ska bli en överraskning för både er och ellen, först ska jag göra den här saken, sen ska ellen oxå få göra den när hon kommer hem. Åhååh, vill ändå berätta vad det är samtidigt som det ska vara en hemlis, fast känner på mig att ellen kommer göra så att jag säger det till henne..


sötkorv

/ therese


monday morning



Sååååååå sjuk. Precis skrivit klart mitt arbete om andra världs kriget, nu ska jag maila in mitt min musikanalys och sen tänkte jag ringa pappa och fråga om han vill äta med mig =D Hoppas alla har en toppen måndag i skolan efter lovet!

/ therese

01.47

Har försökt sova sen halv 11 men funkar det? Ne. Jag är jätte varm och då tar jag av mig täcket och då fryser jag, plus att min mage låter konstigt. Frågan är om man ska till skolan imorgon? Ska försöka sova nu, försöka kan man ju alltid. Godnatt! / Therese

<3



/ e

oboy

Sitter just nu i min säng med en kopp varm oboy och kollar på EMA. I morgon är det skola igen, som man inte precis taggar, men börjar 12 så det är cool lugnt.




/ellen


tonight

Tonight I've fallen and I can't get up
I need your loving hands to come and pick me up




/e


bilder som väcker minnen


















/ ellen

muffins bak

Världens godaste muffins är precis bakade. Har bakat till mina goa brudar som ska få muffins efter träningen när vi har lagmöte, duktig jag känner mig, snäll oxå. Nu ska jag strax ta ut den andra plåten sen ska jag kolla på ensam mamma söker och sen spanska plugg.

/ therese

störda, som vanligt


håll om mig

Precis gjort klart min musikanalys om låten håll om mig med nanne grönvall undertiden som jag ätit av ellens mammas goda bullar. Hihihi, nu ska jag fortsätta med spanskan. Det här är sååååååå kul, ne precis.

/ t


höst bilder









höst bilder

/ therese

Thailand



åker gärna nu!

/ ellen

jag saknar dig


bild från igår,
saknar dig

Nu väntar plugg, plugg och åter plugg.

/ therese

The memory

I remember the times we spent together
I wish you were here with me tonight




You are amazing.

/ e

this or that





vänner/pojkvän
godis/chips
fotboll/innebandy
fest/myskväll
facebook/blogga
vinter/sommar
natt/dag
kram/puss
sola/bada
regn/solsken

/e



finns alltid för dig & det vet du!

/e

Heartbeats



These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase


/ e

musik <3




Två annorlunda låtar, jag gillade dom inte i början men ju mer jag lyssnade desto bättre blev dem!

/ ellen

Nomy - We fall



/ ellen

Klänning




En marinblå lång klänning som slutar vid fötterna. Kunde verkligen inte motstå att köpa den, eftersom mamma blev kär i den också. 399 kr från byoung. Ni kan få en bättre bild någon annan gång!

/ ellen


Ska göra ett val, men vilket val jag än gör så kommer jag ångra mig att jag inte valde det andra..

/ therese


BlackOut





heidi montag - blackout

/ ellen

Lördag

Tjenixen. Har inte vart så jätte sugen på att blogga eftersom jag inte har haft något att skriva. Men kan ju berätta lite om igår. Jag och therese hade tänkt att dra på fest, men där blev det inget. Sen tänkte vi dra till en annan fest men det blev ju inget där heller.. Så slutade med att två sugna fest brudar satt och glodde på film. Har hunnit städa mitt rum lite idag, men inte alls klar.. usch vad jobbigt. Ska visa en klänning jag har köpt lite senare också.

/ ellen

6 november

inget kommer någonsin bli detsamma utan dig,

/ therese

allas dröm


want you to make me feel like i'm the only girl in the world

/ therese


svart, vit och allt däremellan


spinning avklarad



Hoppar in i duschen efter ett grymt jobbigt spinningpass men behövligt!
Sen drar jag och ellen ut på partajjjj.

/ therese

miike snow ♥









miike snow ♥

/ therese

plugg på lovet, inte okej

Ursh och fy, suttit med mitt so arbete om sverige under andra världskriget hela morgonen och är inte klar än.. Och hoppas verkligen att jag hittar mitt block som jag skrivit massor i annars dör jag! Nu har jag bara musik och spanska kvar. Men just nu orkar jag verkligen inte mer, dags att äta frukost kanske? Yäs, börjar faktiskt kurra lite i magen. Ikväll blir det spinning med brudarna på korpen, sjukt taggad på't.


bild från sjuan på mig och matilda i bilden

/ therese


cooler than me



grymt bra låt

lallalala

Ooh baby baby.....




/ ellen

jag & quil



rätt söta har jag hört!

/ therese

MUSIIIIIK



älskar!

you are

FÖR MIG, ÄR DU PERFEKT

/ t

torsdag morgon

God morgon! Vaknade för en stund sen och har precis ätit frukost. Känner mig helt slut, får väl gå ut och ta en prommenad senare men måste hinna med och plugga oxå. Kanske ska jag gå ut i solen och sätta mig och plugga, låter rätt lockande ändå. Får väl se vad min kropp vill oxå, jag hoppas den vill iaf!

/ therese

Bussen in till staden

Heeej!
Idag är jag verkligen på bra humör ska jag säga er! Vaknade runt halv 11 och låg kvar i sängen ett tag. Sen gick jag upp och fixade mig lite och snart tar jag och syster bussen in till stan för att träffa farmor och farfar. Efter det så ska jag tvinga syster gå på stan lite. Ikväll så blir det nog bio med härligt folk. Ha en bra dag så hörs vi senare!



/ ellen

drömma mig bort

Hallåhallå. Kan börja med att berätta vad jag har gjort idag. Först åkte jag ner på träning, det gick väl bra, ganska trött bara men det är jag ju alltid.. Efter det drog jag hem en stund och sedan tog jag cykeln till Therese. Vi hade inget planerat så vi cyklade och köpte "lite" godis, som jag tyvärr åt för mycket av.. Vi satte på någon "bra" film, fast kollade väl inte så mkt utan jag satt och var osocial på facebook och hon satt med sin mobil hihiih.... Hhhmm vad har vi mer gjort? Jo vi satt vid datorn hela kvällen, som ni ser gjorde vi några fina inlägg! Nu ligger jag i sängen och ska snart sova för i morgon följer jag med syster ner på stan och äter med farmor & farfar. Godnatt!

/ ellen

välkomna till etsvensson










Våran blogg om vardag, kompisar, skola, killar, tankar, känslor osv.


halloween 2010



såhär kan det gå när man är 15/16 år gammla och är sugna på godis en söndagskväll..

/ therese

tio bra saker

tio bra saker

◊ godis

◊ donken

◊ innebandy

◊ kläder

◊ musik

◊ sims

◊ vänner

◊ bilder

◊ sommaren

◊ ellen & therese

tio bra saker i livet!

film tips



Den här filmen var det jag såg på i måndags. Sinnes sjukt vad bra den är, måste verkligen ses för den som inte sett den.

/ therese


ingen dag på lovet är den andra lik

Illgött med lov, finns fan inget bättre än att vara ledig från skolan. Njuter av varje sekund av lovet, känns så härligt att slippa allt plugg och all stress i skolan. Fast har so, musik och spanska, men lov är lov! Nu har jag precis ätit, sprutan gjorde bajs ont, har skit ont i armen men snart kommer ellen hit och förgyller min kväll =D



världens bästa vän

/ therese


you're amazing

Hemma efter två nätter ute på landet. Nu ska jag snart åka och träna och sen direkt ska jag åka och ta spruta. Ursh, hatar verkligen sprutor men det måste göras så. Nu ska jag äta mat som jag lagat på mig och mina systrar, värsta gorme middagen, elr inte. Men gott som tusan. Ikväll ska jag vara med min bästis, kärlek till bruden!

/ t

morning

Godmorgon. Vaknade en aning tidigare idag, konstigt nog. Ska väl gå upp och äta frukost snart & sen vänta på att ta cykeln till träning.

/ ellen

if i had you..

Någon som kan lyssna, få mig att känna lycka?
Känner ingen lycka, för det finns inget sådant.
Någon som kan älska, få mig att känna kärlek?
Ibland orkar jag inte känna, det är skrämmande att tappa kontrollen
att inte kunna bestämma över sina egna känslor.
Det enda man kan göra är att genomlida och tänka på att det är övergående.

Ibland när jag saknar dig så tänker jag på oss
och alla minnen som vi delade.
Ibland när jag tänker på dig
så känner jag hur mina tårar faller ner för kinden.
Jag tänker tillbaka, lägger en tanke på tiden som varit
jag förstörde allting.
Tiden passerar, minnen finns kvar.
Jag tänker tillbaka på det du och jag gjorde tillsammans
du vet vad jag menar.
Allt jag har sagt har jag faktiskt menat.

Min hemlighet är hemsk & svart, minnen åter varje natt.
När morgonen kommer, 
jag skrattar och ler, vågar inte göra något fel.
Visar inte min smärta och sorg. 

Det gömmer jag bort, djupt in i min borg
.
Där är det säkert, inlåst och gömt.
Men aldrig att det kan bli glömt.

Om jag inte orkar, om jag inte vågar. Finns det någon chans för mig?
Om jag inte klarar det, om jag ber om hjälp
Kommer någon att hjälpa? Försöker någon hjälpa?
Om jag inte orkar,
 och om ingen hjälper, då tar allting slut..
Kommer nån att minnas mig? Kommer nån att sakna mig?
Jag hatar att hata, jag vill inget mer.
Mitt hat och min smärta är det ingen som ser.




/ ellen


saw 3D

Är det bara jag som är sjukt sugen på att se saw 3D elle? Ne, trodde väl det. Dags att kolla om den går i stan och boka biljetter för är rätt tagg på att se den nu asså ;r / therese

memories



Godnatt!

/e

underbara lov!

Underbart med lov verkligen. Inatt sov beccs hos mig och sen åkte vi på träning. Nu sitter jag hemma hos världens bästa och ska sova här inatt och imorgon natt. Satt just och lipa till en film, vilken? Jo det ska ni få se när jag kommer hem på onsdag. Nu ska vi kolla på en till film, sen blir det natten. Ha ett toppen lov, för det ska jag ha! / therese

music



/ e

please, be mine



Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you, babe


/ ellen

Jag älskar dig




Du lyssnar alltid. Jag kan prata med dig om allt. Du går aldrig bakom ryggen. Jag vet alltid var jag har dig. Du sviker aldrig. Jag behöver inte känna nån oro. Du finns alltid här. Jag kan väcka dig mitt i natten. Du finns där. Jag måste inte bevisa nånting. Du försvinner inte. Jag mår bra med dig. Du krånglar inte till allt. Jag vet vem du är.

Du är min bästa vän. För alltid

/ din ellen

lalala

Kan ju berätta för er hur seg min dag har varit idag.. Vaknade halv 1, men då låg jag kvar i sängen till halv 3 för orkade inte röra på mig. Tänkte ju inte på att det var träning heller, men klockan 3 tog jag cykeln till träningen som började halv 4. Efter träningen har jag inte gjort ett skit, legat i sängen, suttit vid datorn, kollat lite tv och så.. Och snart så funderar jag på att sätta på en film. Har inte kännt mig på topp idag precis, men sånna dagar har man ju ibland.. I morgon är det en ny dag, och då får jag se vad jag hittar på, är taggad för att göra något iaf. Ha en bra måndags kväll.



en bild på min super duper snygga bästavän, kärlek på dig.

/ ellen

ordinary girl

Sometimes I'm lazy
I get bored
I get scared
I feel ignored
I feel happy, I get silly
I choke on my own words
I make wishes, I have Dreams
And I still want to believe
Anything can happen in this world,
For an ordinary girl



/ ellen

wish you were mine..



love is all you need.

/e

aah

Nu är det nog på tiden att jag går upp. Har träning halv 4, så måste väl gå upp strax.
..............................................................................................................

/ ellen

monday



i don't like to be alone

/ e

T & R

Hemma från en sjukt galen kväll. Haha eller så galen var den kanske inte. Cyklade till therese och rebecca, vi började snygga till oss lite sen gick vi ut! Då träffade vi martin och rasmus, hälsade även på Felix i hans lägenhet. Det slutade med att vi hamnade framför en film. Lite smått kul sådär. Nu ska jag iallafall sova godnatt!



/ ellen

RSS 2.0