_

feel like falling into a hole and never come up.

/ellen

top model

Top mooooodel!


här är en bild på min fina lillasyster som jag tagit på henne

/ therese


Dag 14 - Vad som betyder mycket

Dag 14 - Vad som betyder mycket

När jag tänker på något som betyder mycket för mig så är det första mina vänner! Jag skulle absolut inte klarat mig utan dom vid min sida. Att de alltid finns där när man behöver dem, de ställer upp, och har alltid kul med dem. Mina vänner finns alltid hos mig och det är jag väldigt glad över. Så fort jag kommer till träningarna så känner man bara kärleken man får eftersom de är så underbara och snälla. Eftersom ja är en väldigt känslig tjej utav mig så behöver jag oftast någon att prata med, som får mig på humör igen. Och jag kan säga att det finns alltid någon där. Jag älskar er, ni betyder!




/e

den gör min dag lite roligare



/ therese

ett leénde från dig gör mig knäsvag



Helllu. Har precis ätit mat efter en rolig och härlig träning med brudsen. Har även hunnit med attt gå i skolan från 8-15.10. På onsdag blir det troligtvis match med damerna men nu ska jag och anki fortsätta att spela wii, sen blir det top model, lovely! Pussss

/ t


Hemma

Hemma nu från träning. Sitter och äter en jättegod sallad som pappa köpte till mig samtidigt som jag kollar på Glee. Vi hör senare, puss!



/e

<3

älskar dig



/e

Måndag - skolan

Sitter i min säng just nu och väntar på att bussen ska gå. Är verkligen trött idag.. och så har jag två tråkiga lektioner som kommer göra dagen ännu segare. Nu ska jag slänga iväg ett sms till Hanna och sen göra mig i ordning lite.



/e

Kärlek kommer rakt från hjärtat


Kärleken är blind. Kärlek är en mängd härliga saker. Kärlek gör att världen snurrar. Kärlek känner inga gränser. Kärlek är mera än bara skinndjup. Kärlek övervinner allt. Kärlek flödar evigt. Kärlek börjar när dömandet upphör. Kärlek kommer rakt från hjärtat.

/ t


All I see are visions of you

Tjingeling. Känner att dagarna bara flyger iväg just nu. Det enda jag gör är att gå till skolan måndag till fredag för att sedan kunna umgås, festa eller spela innebandy på helgerna. Denna helgen har gått skit fort. Men idag åkte jag och spelade innebandy imorses och sen fixat i mitt rum för att sedan kolla på innebandy. Nu sitter jag här och har kollat på solsidan och ÄNTLIGEN gjort mitt gymnasieval. Vet inte riktigt om jag är sisådär nöjd menmen det kommer ju en omvalsperiod som tur är om jag skulle få för mig att ångra mig!


sitter och myser i min goa morgonrock, lovely

/ therese


smyckes lovers

Gå in och kika på www.josign.se på alla fina smycken.
Lätt och enkel sida att shoppa smycken på internet.


snygg ring? ohhhja!


Dag 13 - Varför jag började blogga

Dag 13 - Varför jag började blogga

Jag bloggade redan innan jag och therese gjorde en blogg tillsammans. Jag vet inte hur länge jag bloggade, men det blev att jag inte uppdaterade den så ofta. Sen fick jag och therese idén att vi kunde börja med en blogg tillsammans, så det blev så. Jag gillar att skriva, få ut mina känslor och tankar så det passar väl bra, vi försöker väl att blogga om lite allt möjligt. Något som saknas? Som ni vill veta mer om? så skriv det isåfall. Vi ska även försöka fixa lite mer i bloggen, vi ska bättra oss med headern också, själv har jag tröttnat på att bara att ha en bild, men känns ändå helt okej! Vi får se hur länge vi kommer blogga, men eftersom vi tycker det är kul så kommer det nog hålla på ett tag till.



/ ellen

i wanted you

 

/e


cykeltur

Hej sötnosar! Har precis kommit hem från en cykeltur från idrottenshus. Tycker jag var väldigt duktig som både cyklade dit och tillbaka. Det var första gången jag satte mig på cykeln nu i vinter, jag är så lat! Jag är också väldig hungrig så ska snart gå ut i köket och leta efter något gott. Sen måste jag göra klart datakunskaps skiten också, eftersom jag inte orkade det förut.




/ellen

snygga outfits





/e

Vinst!

Kom ut ur duschen för ett tag sen efter att ha spelat match. Blev seger med 7-1l mot fristad, härligt med lite mer poäng i serien. Ska snart sätta mig ner och göra min datorkunskaps läxa om jag orkar.. annars gör jag den ikväll. Ska även sätta mig och kolla några avsnitt från Glee och senare så blir det att åka till idrottenshus och kolla på match!


haha asså jaa.. så här normala är jag och min syster.

/e

suddenly

 

/e


hold you

I want to hold you and feel like you are mine





/e

yes you are

Du är en idiot!



/e

bildbomb

Sitter och kollar på film med familjen nu, mysigt.








/ ellen

and if i fall, would you pick me up?

i'm so weak right now, so weak



/e

Dag 12 - Min favoritfilm

Dag 12 - Min favoritfilm

En av mina favorit filmer är helt klart Dear John. Det är en film man kan kolla på flera gånger och fortfarande känna hur tårarna vill fram. Jag tycker det är en sorlig men ändå bra film. Jag gillar verkligen skådespelerskorna i filmen, det är dom som gör filmen ännu bättre! Jag gillar många filmer och har svårt att välja ut någon som är bäst. Men denna filmen gillar jag verkligen! Tycker allt ni ska kolla på den någon gång.

 

/ ellen


duktig tjej

Precis gjort mat till mig själv, gick åt helvete men gott blev det iaf. Haha, nu är jag proppmätt men ska ändå baka lite negerbollar, mums vad gott. Ha det bra, puss! / therese

Lördag

Idag när jag vaknade så följde jag med mamma och min lillasyster till stan en sväng. Fick med mig en sporttopp och en träningsjacka hem till innebandyn. Ikväll så ska jag inte göra något speciellt, ska bara vara hemma äta god mat och kika film med min familj! Mysigt. I morgon är det match också så blir att lägga sig tidigt idag.

/ ellen

people are always gonna talk, so let's give them something good to talk about

Tjingeling! Har städat mitt rum hela förmiddagen och är äntligen klar, nu ska jag bege mig utåt i det fina vädret en sväng tänkte jag. Känner att får känslorna börjar komma fram, looooooovely! Senare blir det film och så tänkte jag välja gymnasie. Pappa ringade förrut oxå och berättade att min lillayster som är och spelar SM-kval med hennes fotbollslag har skadat knäet igen. Hoppas bara att det går bra för dom. TTL ♥



/ therese


natti

Hej på er! Hemma nu efter en riktig härlig kväll, haha! Skrattar så fort jag tänker på kvällen asså.. Två lyckade tjejer som heter Therese och Ellen var på äventyr kan man säga. Skulle åka till götene för att kolla fotboll men på något sätt hoppar vi av i källby och tror att fotbollen skulle vara där. Så när vi kom in så var det ju fotboll så vi ställde oss och kollade. Sen skulle vi träffa några härliga kompisar men då var ju dom i Götene och kollade fotboll.. Så vi hade kommit helt fel, vi stod och kikade på 95:orna när vi ville kolla på 94:orna. Vi åkte snabbt till Götene och stannade där någon timma. Ska inte klaga vi kom ju fram till slut. Nu sitter jag i sängen och funderar på att sova snart, det är ju en ny dag i morgon också!



/ellen

I feel the same as you





Hej på er! Känner att tiden bara flyger iväg.. Skola idag från 8-3. Hade bad andra lektionen och sista lektionen prov. Provet gick helt okej kände jag. Sen direkt efter skolan åkte jag och mammsi till optikern och var där i 1 timme, shit. Fick reda på en massa nya saker om min syn, blev riktigt chockad faktiskt. Nu ska jag sätta mig och kolla på handboll och äta, om mamma nu blir klar någon gång. Sen blir det källby med några snygga brudar, ha det toppen ikväll! Pusss

/ therese


ett litet inlägg..

Just nu ligger jag i min säng med datorn i knät, nyduschad är jag också. Min mage skriker på mat, är verkligen dö hungrig. Det enda jag vet ikväll är att jag ska va med några härliga brudar sen får vi se vad kvällen har att erbjuda! Ha en bra fradag!

/ ellen

Letters to juliet



Har precis kollat på Letters to Juliet. Många jag har hört i från har sagt att den är tråkig och inte alls så bra som man förväntade sig. Men bara för det så trodde jag att den skulle vara dålig, men den var mycket bättre än vad alla sa att den var. Visst lite seg kanske, men annars var den helt okej! Kände verkligen hur jag fick tårar i ögonen, lite sorlig var den allt. Jag kan ju säga att jag gillar alla filmer som Amanda Seyfried är med i, hon är verkligen jätte duktig! Jag tycker iallafall att ni borde se den, ifall ni gillar den eller inte.


 

/ ellen


film, film, film..

Har precis kollat på en film som jag hade på datorn, så nu är jag helt slut, kan somna vilken sekund som helst.. Tiden går så sakta så det är sjukt.. Jag har inget att göra nu heller. Tänkte baka något gott och sen plugga klart det sista jag har kvar och sen bara ta det lugnt. Jag sitter även och funderar på hur min fredag kommer se ut? Ska iallafall försöka att inte sitta hemma och tråka! Hoppas ni mår bra.



/e

Nytt!


Två höga, svarta kolar från Åhléns. Det var halva rea priset så dom kostade 25 kronor styck, väldigt billigt!


Tröjan från h&m för 349:- och linnet från jc för 179:-


en ring från lindex 49,50:-



ett fodral till min dator 99:- och jeanstights för halva rea priset 37,50:- från åhlens.

Köpte även en parfym från lindex för 99:-

/ ellen

14.58

Hejsanhejsan! Idag slutade jag kvart över 12 och då gick jag in till stan fick även med mig en hel del saker hem som jag kan visa sen. Förlåt Hanna, men köpte ett linne du ville ha på jc, hehe hoppas det inte gör något. Nu har jag precis lagat mat som jag tryck i mig, det blev hamburgare och klyftpotatis! Ingen bränd hamburgare eller torrt bröd utan idag var allt jätte gott! haha.




/ ellen

chokladflingor <3

Sitter här i köket och äter min frukost, känner också hur stressad jag är. Idag börjar skoldagen med matte prov igen, jätte kul. Kommer inte alls gå bra! Efter skolan idag så tänkte jag åka in till stan en sväng, måste köpa ett nytt fodral till min dator, och det är ett måste!




/ e

back to you

Hoppar in i duschen en snabbis, sen blir det mer plugg. Och efter det sängen ♥

/ therese


fröken pluggis


plugg, plugg, plugg..

/ therese


friend like you



Haaaaallu. Hade nationellt prov idag i svenska, muntligt. Gick förvånansvärt bra faktiskt så det känns bra, om två veckor är det nationella skriftligt. NLT var även i skolan idag och fotade mig, victor och alice för elevrådet och skit för dom renoverat toaletterna på skolan, hahah. Nu ska jag fortsätta att plugga, tjing!

/ therese


Tips!


Vill bara tipsa er om detta hårpulvret! För er som alltid försöker få upp er volym i håret genom att tupera, så är det mycket smidigare att använda denna. Håret slits inte lika mycket och det håller längre! Du bara tar lite pulver i hårbotten och "puffa" till det lite, sen om ni vill ha kvar det ännu längre så kan ni ta lite hårspray. Det som är bra är att det är kvar i håret tills du tvättar det, så det håller längre än 1 dag. Jag själv använder det och tycket det ger mycket bra resultat! Tyvärr så finns den inte i så många affärer, väldigt svår att hitta. Men vi brukar alltid köpa den på överby i Trollhättan!



/ellen

Najs


/ ellen

Now that we're done



/e

Min dag

Slutade skolan tidigt idag, eftersom vi inte hade någon idrott. Sen cpade det med bussen jag skulle med, så kom på fel haha. Men blev att jag stannade på idrottenshus och satt där tills min träning började. Nu har jag precis tryckt i mig matt så jag är rikigt mätt! Ska strax fixxa mina naglar tänkte jag, mina naglar bara går av, svin ont gör det! Sen ska jag kolla i genom matten lite, sen bara ta det lugnt! Hoppas ni har haft en bra dag, puss.



/e

Väntar..

Sitter på idrottenshus och väntar på att min träning ska börja! Har suttit här ungefär en timma och ska sitta här till kvart över 3.. Sitter och lyssnar på musik och spelar spel, så kul har jag. Nu ska jag fortsätta med det också, hej! / ellen

Onsdag




/e

oboy

Gick precis ut i köket och gjorde ett stort glads oboy till mig. Är inte alls trött, fast jag egentligen borde sova. Har matte prov i morgon som kommer gå åt skogen. Måste dricka upp min obooy nu för sen ska jag sova. Aa ville bara säga det lixom. Onödigt inlägg haha.




/e

Pocket full of sunshine

 

/e


Snyggt!



/ ellen

this or that



långa killar
/korta killar (klart korta går bra också, spelar ingen roll)
armmuskler/magrutor
ta bilden/va med på bilden
träna/slappa
spara/slösa haha
vänner/kärlek
nattmänniska/dagmänniska
mysa/festa
sola/bada
svettas/frysa
duscha/bada
dansa/sjunga
pussar/kramar
Inte ha en kille men massa kompisar/bara ha en kille men inga kompisar
kudde/täcke
sverig/utomlands
vinter/vår
smsa/ringa
röka/inte röka
soligt/regnit
100 falska vänner/10 äkta


/ ellen

Done!

Nu har jag äntligen gjort valen till tvåan. Det blev specialidrott som förstahandsval och om jag inte kommer in på det så valde jag Geografi A och Hälsopedagogik. Och som mina valbarakurser tog jag Historia A, Engelska B, och Matte B. Eftersom jag inte riktigt vet vad jag ska bli än så är det svårt att välja, men antingen något inom foto eller så blir det idrottslärare. Kommer säkert ändra mig, men får väl se. Nu ska jag fortsätta träna på matten iaf, vi hörs!



/e


Metro station

gammal låt men fortfarande väldigt bra.

 

/e


Dag 11 - Min favoritlåt

Dag 11 - Min favoritlåt

Har väl ingen favorit låt precis. Så fort jag hittar en ny bra låt så kan jag sitta och lyssna på den flera gånger om dagen! Just nu har jag en låt som ligger på topp och det är: "Moment of truth" med Fm static. Har lagt ut den tidigare men ni kan lyssna igen!! Jag har många fler låtar som jag tycker är bra, men detta är en av de bästa.

 

/e


Tisdag

Har precis rensat mina vänner på facbook så nu är mina ögon helt cp känner jag. Ska strax stänga av datorn och vila lite, känner att jag inte har sovit tillräckligt de sista nätterna. Sen måste jag plugga matte också eftersom jag har prov i morgon.. Annars så är jag klar med de mesta av all skol skit!


vill ha sommar

/e

say goodbye

Skrattat så jag nästan gråtit, fy fan asså. Hittade ettt gammal videoklipp som är et skolprojekt och en jävla massa bilder. Egentligen har jag masssa plugg, men fasen asså facebook är tusen gånger bättre än matte och noboken. Men ska väl strax dra mig uppåt för att plugga. Köösss

Varför inte passa på att bjuda på en gammal bild när jag ändå håller på?


/ therese


I don't want to be








Lite lagom överredigerade bilder, men va fasen. Fick mig ett gott skratt iaf!

/ t


middle of nowhere


Livet är en tragedi när man ser det i närbild, men en komedi sett på håll.

/ therese


heart skipped a beat



/ therese

sjuuuuuuuukt bra låt

i've got your picture in my wallet
and your phone number to call it
and i miss you more, whenever i think about you


/e

glass

Var tänkt att jag skulle sätta på en film nu, men istället letar jag lite mellan programen på tv om jag hittar något kul. Har nämligen inga bra filmer hemma. Har även en stor skål med glass brevid mig, mums.



/e

pluggplugg

Känner att jag inte har vart på topp idag precis.. men ska försöka göra humöret på topp igen. Sitter just nu med tvn på och kikar på top model samtidigt som jag gör läxa.. inte det bästa kanske. Måste iallafall få klart min svenska som ska in i morgon, orkar ejjj.



/e

Muuuuusik

Gillar egentligen inte sån här musik, men det är texten jag tänker på just nu.

 

/e


llllllala

Just när jag var glad och jag höll på att bli kär, så blev allting bara fel och du vet vem du är. Jag känner inte kärlek längre men jag känner saknad ett stort tomt hål det är dig som jag saknar. Inget kommer någonsin bli detsamma igen, jag längtar efter dig och jag saknar dig än. Att leva utan dig, jag har lärt mig med tiden, du och jag var inte menat för varann i livet.



/e

älskar dig



Du är stjärnan som föll ifrån himlen ner till jorden, utan dig vore jag bara en av miljoner.

/e

Hemma från träning

Halloj! Kom hem från träning precis, det gick bra förutom att jag tryckte i mig en macka precis innan träningen som inte var så bra.. Nu sitter jag med ett glas apelsinjuice i handen, riktigt gott! Ska faktiskt börja med att göra klart mina läxor så jag har det gjort. Hoppas ni har det braa.



/ ellen

Moment of truth



/ellen

Dag 10 - En bild på dig förra året och en från idag

Dag 10 - En bild på dig förra året och en från i år

Har kanske inte förändras så jätte mycket? Blev ju nyss ett nytt år menar jag..


förra året


i år

/ ellen


animal

/e


Från igår

Har inte så mycket att göra så kan ju berätta lite vad jag gjorde igår kväll. Therese kom hem till mig och jag bestämde mig för att göra lite god mat till oss två, för jag var hemma själv. Jag gjorde hamburgare och pommes frites, den enklaste maten kan man nästna tycka, men nämligen inte så enkel för mig.. Jag började med att steka hamburgaren innan jag hade satt på ugnen till pommesen haha så störd är jag. Aja brände lite.. Men det fick gå ändå. Sedan drog vi vidare på en liten fest hon elias, mycket trevligt med roligt folk kan man väl säga! Borde absolut göras om.





/ ellen

i want more

I've had you so many times but somehow
I want more



/e

Ny duschad

Kom ut från duschen för ett tag sen, och har även hunnit plugga lite till. Känner att jag har en del saker att göra, medieproduktion, matte, svenska, engelska och naturkunskap. Vet ej hur jag ska hinna allt, men får hoppas jag gör det. Nu ska jag iallafall forsätta med engelskan. Vi höres.



osminkad och.. ja ni ser..

/e

Söndag..

Hej på er! Känner att jag har varit riktigt dålig på att blogga idag, jag får skärpa mig med det! Idag har jag vart och kikat innebandy på damerna, efter det drog jag och hälsade på där våran förra katt bor nu. Har väl inte hunnit med så mycket mer idag, just nu försöker jag plugga lite, det går väl som det går. Kom på att jag har matte prov på onsdag också så får väl kika lite på det. Ne nu ska jag ta en lång varm dusch så skriver jag sen. Puss



/ ellen

if you're here with me I know witch way to turn


Ord som dina får mig att smälta.

/ therese


han vet saker om dej som ingen annan vet

God morgon på er! Legat och dragit mig i sängen hela morgonen, über mysigt. Sen kom kissen och ville leka så nu har jag massa rivmärken på hela armen. Nu sitter jag här och ska väl börja byta om snart, vid två tiden så åker jag med pappa och kikar på damerna som spelar match. Pöööösss


bild från igår på min goa brud!

/ therese


coola moves


all I want

Dags att välja kläder nu då. Inte min starka sida men nu måste jag bestämma mig. Haha, för snart drar jag mig mot min älskade ellen svensson som ska laga mat åt mig, mums! Sen drar vi till några killar. Pussss / therese

vänta & vänta

Kom precis hem, har var och kollat när lillasyster har spelat match. Nu sitter jag i mitt rum och väntar på att maten ska bli klar och att therese ska svara på sms. Vi hörs sen!



/ellen

try sleeping with a broken heart

Haaaaaallu! Har varit framme på stan med mammsi en liten sväng. Fick med mig en t-shirt med mig hem. Och sen bestämde sig jag och mamma för att köpa med oss semlor hem till hela familjen, så blir lite mys sen efter vi har ätit. Cupen igår gick väl inget vidare men tog oss iaf till semifinal och kom trea, inte så pjåkigt ändå! Pusssss



/ therese


Rebecca & Fiona

sjukt grymma tjejer!



/ therese


Broken angel

Allt cpa bara när jag skulle lägga in videon.. Men just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Ge gärna tips på låtar, som ni tycker är bra. Puss

http://www.youtube.com/watch?v=iaq2Al49Ufk

/e

home

Home is when I’m alone with you



/ ellen

Fredags mat

Dags att börja hjälpa mamma med maten, tror hon är klar snart men kan ju alltid låtsas vara duktig. Idag står tacos på menyn, mums!




/e

My room






Håller på att fixa mitt rum lite. Har möblerat om som jag sagt innan, ska sätta upp lite tavlor, hyllor och sen letar jag efter en tv jag kan ha på väggen, för just nu har jag en tjock, stor som bara tar plats. Jag vill mycket ja, men man lever bara en gång, yäääs.

/ ellen

dagens outfit




/ ellen

Dag 09 - Mina syskon

Dag 09 - Mina syskon

Jag ska berätta lite om mina 2 systrar som heter Ida & Evelina. Ida är 17 år (fyller 18 i år) hon går på De la gardie på media. Evelina är snart 13 år och går på stenhammarskolan i 6:an. Vi är tre syskon som väldigt lätt bråkar med varandra, oftast är det om små saker och vi kan helt klart få fåra utbrott på varandra. Samtidigt är de två syskon som man verkligen är glad att man har! Mellan mig och ida skiljer det bara ett år emellan och det är väldigt bra, eftersom vi kan göra saker tillsammans! Har inte så mycket att berätta men.. Ida har en blogg som ni kan kika in på: http://idasvfoto.blogg.se/ min lillasyster har även en blogg men kan den ej, hehe. Älskar er!


ida, storasyster


evelina, lillasyster.

/ ellen

Nya skor





/ ellen

Helg

Äntligen fredag & helg!
Idag började jag skolan klockan 8, och när jag väl kom till skolan så var lektionen inställd för vi hade ingen lärare, roligt. Sen har jag haft en lång dag, slutade tjugo i 4 och då gick jag till stan en sväng med mamma. Hann inte med så mycket mer än att ta en macka på henrys för jag var så hungrig! Köpte faktiskt inget på stan mer än ett par gardiner jag ska ha i mitt rum, inte något roligt köp men.. Sen fick jag även hem skorna jag beställde idag, som ni kan få se sen. Nu ska jag hoppa in i duschen. Sen så får vi se vad kvällen har att erbjuda! Kram.



/ellen

in the road of two

Musiken är på högsta volym, väskan är precis färdig packad. Nu åker vi och kollar på hus sen bär det av på fotbollscup, hahaha. Looovely!



/ therese


when you got big dreams



När kärleken och vänskapen sätter spår i en, spår som aldrig försvinner.

/ therese


för mig kommer du alltid vara den du är

Hemma efter en awsome dag i skolan, mycket awsomeare än igår. Hahahha, stod i cafét hela dagen med elsapelsa, loovely. Chillade jävel i cafét asså. Slutade 1 ist för 3, grymt mycket bättre. Plus att idag är det en månad kvar tills jag fyller sweet sixteen. Puuuusss



/ t

you are my only wish



 

/ therese


kakor

Har fastnat framför en film som går på 3an nu, grym ju! Samtidigt sitter jag och äter kakor, det är väldigt gott! Bara så ni vet lixom.

/e

det ingen annan vet

Så ser ditt riktiga horoskop ut:
Stenbocken: 20 januari till 16 februari.
Vattumannen: 16 februari till 11 mars.
Fiskarna: 11 mars till 18 april.
Väduren: 18 april till 13 maj.
Oxen: 13 maj-21 juni.
Tvillingarna: 21 juni till 20 juli.
Kräftan: 20 juli till 10 augusti.
Lejonet: 10 augusti till 16 september.
Jungfrun: 16 september till 30 oktober
Vågen: 30 oktober till 23 november.
Skorpionen: 23 november till 29 november.
Ormbäraren: 29 november till 17 december.
Skytten: 17 december till 20 januari.

Förrvirrad? Yäs, det är jag iaf. Från att vara fisknarna till att bli vattumannen, knepigt asså..
läs mer på - http://www.aftonbladet.se/wendela/article8406104.ab
http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleID=5912226

/ therese

ett gott skratt förlänger livet



Satt nyss och kikade på min systers och hennes kompisars spexvideo för invigningen av ettorna på dlg dom gjorde i början av terminen. Klicka på bilden för att se videon, eller HÄR.

/ therese

låt mig vara den jag vill vara

Efter en awsome dag är jag hemma och chillar. Läxan i både maten och engelskan imorse gick förväntansfull bra idag måste jag ju säga. Efter det var det en awsome slöjdlektion, så jävla klockren är ainar, höhö. Sen var det labb på non sista lektionen. Vid fem åkte vi och sålde kakor&kolor osv med laget. Fett segt och trökigt, men tjejerna livade ju självklart upp det hela. Pussss




/ t


My day

Halloj på er. Kom precis innanför dörren, har vart och sålt kakor och kolor med laget. Vi överlevde även fast det var svin kallt och jätte tråkigt. Känner hur jag börjar må illa igen, usch verkligen inte kul! I morgon så börjar jag 8, verkligen inte kul det heller. Att gå från 8 till nästan 4 en fredag är illa, jag orkar inte det, men får se det positvit det är ju som sagt fredag. Har vart duktig idag och pluggat klart det mesta, men har en del kvar att göra i helgen. Varför skriver jag ens när jag har så ointressanta saker att säga? aja vi höres byeeee.



/ellen

Dag 08 - Min favoritsemester

Dag 08 - Min favoritsemester

Min favorit semester var när jag åkte till thailand första gången. Det var första gången jag åkte utomlands och jag ville verkligen åka till Thailand. Vi var borta i ca 3 veckor, det var verkligen jätte härligt. Vi åkte dit för ungefär 2 år sedan, och sen var vi ju där i julas också. Vi funderar på att åka dit nästa gång också, men jag är nog mer sugen på att åka någon annan stans. Sist vi var där så var vi borta i 3 och en halv vecka, jag tyckte det var lite för lång tid, klar man började sakna sina vänner. Men ingen man ska klaga på, är det semester så är det!





/e

Foto






/e

Crazy Beautiful Life

Hej på er. Idag vaknade jag efter 11 någon gång, blev ingen skola för min del. Mådde så illa inatt så fick stanna hemma. Nu så mår jag bra igen, bara väldigt trött men det är jag ju alltid.. Var nyss ute och tog lite kort, tyckte vädret passade för det. Brukar inte ta kort, så jätte bra blev dom ej. Senare ska jag in till stan en sväng och kika lite, måste köpa ett par byxor. Efter det så blir det kola försäljning med laget, kul.


jag & hanna

/e

Monki



/ ellen

Listen

 

/e


Shopping

Okej, jag har ju inget vettigare för mig så varför inte lägga in bilderna nu.



Från jc, 99:-



Linne från jc, 149:-

Onsdag

Kan ju berätta lite om min dag då eftersom jag inte har något annat för mig. Gick i skolan till 2 ungefär, då kilade jag och hanna till stan och kikade lite.. Sen drog hanna och då gick jag in på jc och självklart fick jag med mig kläder hem, riktigt typiskt mig! Ett linne och en tröja blev det, men bilder kan ni få i morgon. Sen hämtade pappa mig och så åkte vi till idrottenshus för att träna lite innebandy, sämsta träningen på länge, var inte alls på topp men.. Efter träningen hann jag åka hem en stund men lika snabbt tillbaka in till stan för att följa med till de la gardie open. Typiskt att jag började må riktigt illa när vi gick där inne, det var länge sedan jag kände så. Nu har jag mått illa hela kvällen, vill verkligen inte bli magsjuk, det är de värsta ja vet asså! Har gått över lite nu, men jag är sjukt trött istället. Nog om allt tjötande om hur jag mår.. Efter dlg open så gick jag och Therese och köpte Ben&Jerry's som vi satt och åt samtidigt som vi kollade på tv. En riktigt bra dag har jag haft! Hoppas bara jag kan sova inatt, har haft svårt att sova de sista nätterna nu men vet ej varför. Skriver mer i morgon, känner att ni får läsa tillräckligt nu! Godnatt puss.



/ ellen


ben&jerry's



Myskväll med ben&jerry's och ellen, mums.

/ t

tillsammans är vi starka



Hemma från skolan nu. Ska strax åka och träna lite innebandy med brudsen. Tänkte dra med ellen sen till dlg open, hoppas baar hon vill hänga med. Sen blir det mys med b&j, löövely. Pussss

/ therese

follow your heart

It doesn't matter what people say
And it doesn't matter how long it takes
Believe in yourself and you'll fly high
And it only matters how true you are
Be true to yourself and follow your heart



/e

Dag 07 - Det här får mig att må bra

Dag 07 - Det här får mig att må bra





alla underbara vänner!

/e

Dagens köp


en svart & vit kudde till sängen





Och ett helvitt linne, men ingen bild på det.

/e

Klart



Klar med mitt rum nu. Gjorde om det lite och fixade, eftersom jag tycker det är kul att ändra mitt rum. Nu sitter jag och redigerar lite bilder samtidigt som jag lyssnar på musik. Livet är på topp just nu!

/ ellen

Just nu





Hur jag än gör så lyckas jag stöka till mitt rum varje dag. Men nu tänkte jag att jag skulle göra i ordning det extra mycket. Funderar till och med på att möblera om det lite, får se vad jag orkar göra. Var på stan förut fick med mig ett linne, 2 ringar och lite små saker till mitt rum. Bilder kommer upp sen.

/ ellen

Tisdag, i skolan

Sitter i skolan och pluggar, duktig som jag är! Fast ne det gör jag inte alls.. Efter skolan så ska jag in till stan en sväng med mamma, får se om jag hittar något kul. Usch det är sjukt vad jag längar till våren just nu! Vill inte ha snö längre. Ne nu ska jag ta tag i mitt pluggande. Vi höres.


Hanna i skolan.

/e

for you I would break my heart in two



Slutade för cirka en timme sen. Min enda tidiga dag idag, löövely. Snart kommer min gulleunge hit som ska sova här inatt, så tänkte kanske baka något eller så. Men man vet ju aldrig, har en massa plugg som måste göras oxå, men det får vänta känner jag. Pusssss

/ t

Today




/ ellen

svartvitt

I'm missing you so much
Can't help it, I'm in love
A day without you is like a year without rain
I need you by my side
Don't know how I'll survive



/ellen

Ringar

Har gjort en ny kategori med saker vi gärna skulle vilja ha. Och då hittade dom här grymt snygga ringarna på en tjejs blogg, skulle inte alls vart fel att ha dom liggandes hemma..



/ ellen

Min måndag

Har precis vart och tränat, och nu sitter jag i köket och väntar på mat! Kvällen består av massor med plugg, tänkte göra klart det mesta så jag är ledig resten av veckan! Får se hur det går.. Hoppas ni haft en bra dag. Puss


Bild på en snygging.

/e

You look at her, you talk to me




Kesha.
/ ellen


9B i musiksalen



/ therese

words come easy when they are true

Hellllu babes! Hoppas ni mår toppen, för det gör jag. Kändes segt att gå upp imorses efter en underbar helg, men klarade av skoldagen galant. No, svenska, matte, musik och spanska var vad dagen bjöd på. Och mitt under dagen var det FMS som gällde. Vi skulle gör olika övningar för att se hur man själv och ens kropp mår. Kan ju säga att jag var helt slut i benen efter att ha suttit i 90° i 130 sekunder. Sen direkt efter skolan drog jag och tränade, nu har jag nyss ätit.



/ t

Hanna Kindberg

Måste ju bara säga er att det här är min snygga klasskompis Hanna!



Njut av bilden.

/e

I skolan

Hallu på er! Sitter just nu i skolan med Hanna & Annie. Vi har medieproduktion och vi ska göra en reklamfilm, jätte kul verkligen. Idag slutar vi 4 och då drar jag direkt till min träning. Vi hör efter den!

 

/e


Dag 06 - Så här ser jag ut idag

Dag 06 - Så här ser jag ut idag





/ellen

all i need is you

Har precis suttit och målat naglarna, blev vitt denna gången. Ska strax gå till köket och ta mig något att äta. Efter det ska jag fortsätta plugga lite och sen sova.





/ ellen

YÄÄÄÄS

Saying goodbye was the hardest thing I've done




/ellen

You broke me



/ e



so i won't give up

Sometimes it's so hard to see
The good things passing by

/e

grymt jävla bra



/ therese


Jag vet att jag inte fungerar utan dej


Lika söt som alltid ♥

/ therese

When words meet heartbeats

Drog iväg imorse för att kolla när damerna spelade match mot fristad som dom vann mot med 15-4. Fristad var ju rätt dåliga måste jag ju säga. Sen åkte vi hem och åt sen satt jag och sov i soffan och spelade wii osv, sen kom pappa hem med en underbar kebabtallrik, mums! Nu sitter jag här och längtar ihjäl mig tills ikväll. Ikväll är det säsongens första avsnitt av solsidan, lööövely.



/ therese


Vill ha

Har precis suttit och kikat i h&m katalogen och hittat några skor jag funderar på att köpa till sommaren!

 

/ellen


we gonna make it



Our own way
We have found out
Our own way
We gonna make it
Our own way
We don't care about
What they say


/e

Söndags plugg

Nu har jag precis städat mitt rum, och gjort klart min engelska. Snart så ska jag börja plugga lite matte och börja med naturkunskaps läxan. Det är väl det söndagar är till för.

/ ellen


Tråkiga söndagar

Godmorgon. Idag vaknade jag väldigt sent och tvingade mig upp, kunde sova minst någon timma till. Idag känns det som jag har mycket plugg framför mig, så får se till att fixa det! Sen har jag så fruktansvärt ont i huvudet än så blir nog en chill dag hemma, men det är ju söndag så finns inte så mycket mer att göra! Nu ska jag gå och äta något, hörs senare.

/ ellen


Dag 5 - Favorit sport

Dag 5 - Favorit sport

Som många kanske redan vet så är innebandy min favorit sport, det är den enda sporten jag håller på med just nu. Jag har gått i innebandy i ca 6/7 år nu, och jag har verkligen inte tröttnat! Jag tränar 2 gånger i veckan, plus en match. Vårt lag kämpar verkligen till slutet, och just nu kämpar vi för en första plats i serien. Vi ligger just nu 1, med någon mer match spelad, men vi får hoppas vi får turen med oss. Jag kan också säga er att alla tjejer i laget är så nära vänner med varandra, så varje gång det är träning så längtar man verkligen! Just nu håller vi på att leta efter en cup vi ska åka till, och det är ju något att se fram emot!
Ni hittar mer information på våran hemsida

http://www.laget.se/IBKLidkopingF93/10188-start.html



/ ellen

you treated me just like dirt and now it's too late

If you're over me, I'm already over you
If it's all been done, what is left to do
If you're moving on, I'm already gone
If it's over, let it go
I'm just a bird that's already flown away
This is more than I can take
You tell me that you love me first
Then throw your heart into reverse
I gotta get away



/e

Our own way



/e

Match

Åker strax till idrottenshus för att spela match! Är taggad så nu kör vi!


/ellen

do you feel that feeling?





Så här kul hade jag när jag kom hem, vilket liv..

/ therrese

FREEEDAG

Håller på att fixa mig lite smått. Ska ta bussen till therese sen när jag är klart och sedan åker vi vidare och träffar lite folk!



/e

it must have been love

It must have been love, but it's over now
It must have been good, but I lost it somehow
It must have been love, but it's over now
From the moment we touched till the time had run out




/e

school

Suttit i rasthallen sen klockan åtta. Var klar med spanskan så suttit och chillat som tusan, underbart måste jag ju säga. Snart blir det idrott, kuuuul. Pussss / therese

Sova

Dags att stänga av datorn och lägga sig i sängen. Måste försöka sova nu, annars kommer jag aldrig orka upp i morgon. Skriver i morgon innan jag drar till skolan om jag hinner. Godnatt!



/ellen

you're the reason that i breathe



craaaaazy giiiiiiiiirl.

/e

21.17



Bild från idag.
Ska snart ta bort sminket och hoppa i säng. Börjar 8 i morgon och slutar tjugo i 4 eller något, inte alls för kul.

/ellen

Nytt


Jeans från H&M, 199:-
Väst från H&M, 299:-
Smink från Lindex


/e

som en glasbit som spruckit

Läxförhöret imorse gick skit, men det får faktiskt årets fösrsta läxförhör göra enligt mig. Sen så var resten av dagen helt okej. Efter skolan åkte jag fram till stan och fikade med min kära vän ellen. Gick runt och kikade lite på stan, skulle åka och träna. Men he, så långt kom vi icke så det var bara att börja traska hemmåt för att träna hemma med henne, men vi satte oss med varsinn data i knäet ist, tjocka som fan. Nu ska jag dra mig i säng, hihihi, pusssssss

(ni skulle även fått en bild, men he)

/ therese


Dag 4 - Min dag

Dag 4 - Min dag

Dagen  började med att jag gick upp väldigt tidigt för att göra i ordning mig för skolan. Min buss gick tjugo över 7, så gick till bussen ca tio över. I skolan hade jag 3 lektioner, sen slutade jag 12.15 det var väldigt härligt måste jag säga eftersom jag har vart helt slut hela dagen. Efter skolan ville jag bara hem och lägga mig i sängen och sova, men vid halv 1 hade jag bokat tid för klippning och slingning. Efter det så gick jag på stan en sväng och hittade lite bra saker, och sen gick jag och mötte therese. Vi tog en fika och sen vidare en sväng på stan, riktigt mysigt faktiskt. Sen var det ju tänkt att vi skulle åka till korpen och träna, men gjorde vi det.. nej. Istället gick vi hem och nördade oss med varsin dator. Nu sitter jag i köket och äter mat. Har väl inte gjort så mycket mer idag! Hoppas ni har haft en bra dag.


Syns mer i verkligheten, tkr jag.

/e

Chris brown



/ ellen

Tar bussen till skolan

Usch för att gå upp så tidigt som jag gjorde idag! Ska snart ta bussen till skolan, gött att jag slutar 12.15.




/e

you can see everything in my eyes



Drog och tränade direkt efter skolan. Nu är jag hemma och ska sätta mig och äta lite, kom även på att jag har läxor till imorgon, so och engelska. Fy fan! Att redan ha läxor första veckan, it's sucks kan jag ju meddela. Och nu har tanten börjat tjata om gymnasieval igen, ekonomi, samhäll eller bf? Valet är grymt svårt.

/ therese

Dag 3 - vad är kärlek?

Dag 3 - Vad är kärlek?

Kärlek för mig är när man har en kille som man verkligen kan lita på! Man ska kunna vara sig själv hos honom, och kunna prata om allt. Man ska veta att han bara är min och ingen annans. Man ska få höra massa gulliga kommentarer, känna kärleken i hans famn. Men ibland går det inte som man vill, man försöker och försöker men blir inget bra av saken, letar och letar men hittar inte den rätta. Jag är fortfarande ung, har inget bråttom, tar en dag i taget och tar den som den kommer..




/ ellen

Segt

Hemma från träning nu, och väntar på att pappa ska börja med maten men seg är han.. Sen tänkte jag börja med att plugga lite, om jag orkar ha det gött!

/ ellen

12 januari

Har precis gjort mig klar och ska snart kila iväg till skolan. Efter det så går jag direkt till idrottenshus för att träna, hörs efter det! puss



/e

it's true

Say it's true, there's nothing like me and you
I'm not alone, tell me you feel it too



/ e

Godnatt

Kom hem för en liten stund sen & nu sitter jag i min säng och dricker varm choklad, mums! Snart ska jag gå och lägga mig, börjar bli lite smått trött. Hörs i morgon!



/e

Fryser

Sitter i köket nu och har precis tryckt i mig mat. Sista lektionen idag var den segaste på länge! Satt med min vinterjacka och nästan frös ihjäl, trött var jag också. Nu ska jag hoppa in en snabbis i duschen så jag vaknar till och blir lite varmare!



/ ellen

varje ögonblick är av glas



Rätt så sjukt sugen på att det ska bli sommar igen. Sjukt trött på all snö, kyla, blåst, mörker. Har en hel vårtermin att se fram emot innan det efterlängtade sommarlovet börjar. Cirka 100 skoldagar kvar bara, låter ju inte alls mycket men känns som en evighet. Längtar efter sol, bad, utekvällar, sjön. Men just nu är längta allt man kan göra.

/ therese

Dag 2 - Min bästa vän

Dag 2 - Min bästa vän

Ja ni kanske har förstått att min bästa vän är Therese Svensson. Vi träffades genom innebandyn och det är jag väldigt glad över! Hon är liksom en sån vän som finns där när jag verkligen behöver henne, hon är helt underbar! Man kan nästan säga att hon är som en syster för mig, jag älskar henne! Jag har väldigt många minnen med henne, och det kommer bli såå många fler. Du är bäst bruden!



/ ellen

dagens outfit




/ therese

Tisdag

Drar mig snart mot skolan, hörs senare!



/e

dagens Outfit




/ ellen

Dag 1- Presentera mig själv

Tänkte börja med den där 30 dagars listan Therese gjorde förut, får se hur det kommer gå för mig!

Dag 1 - Presentera mig själv
Mitt hela namn är Ellen Jenny Svensson. Jag bor i Lidköping tillsammans med mina föräldrar och mina två syskon. Jag är 16 år och fyller år den 8 december & jag går på de la gardie gymnasiet här i stan. På fritiden gör jag lite olika saker, spelar mycket innebandy , umgås med kompisar, pluggar och ibland bara slappar framför tvn och datorn. Jag är en glad & snäll tjej, som finns där när en vän behöver en! Det var lite smått om mig!



/ ellen

Tjena

Gjorde situps innan duschen, och äter vindruvor istället för kladdkaka, det börjar bra ellen!



En osminkad ellen.

/e

life is beautiful



saknar att ha dina armar runt mina.

/ e

Nyårslöften

Satt och tänkte lite och kom på två nyårslöften, för några måste man ju ha!

Börja träna mer!! jag har ju inte tränat på 4 veckor ungefär, och idag var första gången! Men någon extra träning ibland, och göra mycket situps nu till sommaren!
Sen ska jag vara mer fokuserad på skolan. Kände att förra terminen var jag så skoltrött så jag sket i det mesta men det ska bli ändring med det!


Haha, bild tagen precis efter träning, snyggt..

/ ellen

Maaat

Kom hem från träning precis och nu sitter jag och vräker i mig mat, är as hungrig! Skolan var seg idag, hade en lektion som var halv 1 till 4, inte så jätte kul. Snart ska jag hoppa in i duschen, sen tänkte jag baka en fet kladdkaka!

/ ellen

Natti

Känner verkligen hur mina ögon bara vill slockna, är så sjukt trött. Så nu ska jag stänga av datorn, lägga mig i sängen och sova! Har sovmorgon i morgon, ska bli väldigt skönt nu första dagen i skolan efter lovet. Efter skolan har jag träning, så vi hörs efter den! Godnatt.



/ ellen

don't look back



Drar ut och äter med min udnerbara familj. Sista kvällen på lovet, känns sorgligt. Men bara att njuta gott folk, imorgon börjar vardagen igen. Pusssss

/ therese

Söndagar

Sätter nog igång en film strax, det är väl sånt man får göra på söndagar. Usch kan ens inte tänka tanken att det är skola i morgon, orkar inte.. Måste hitta något att ha på mig i morgon också, annars kommer jag få mitt utbrott i morgon.



/ ellen

don't look back in anger

Vaknade vid ett tiden utav att det kom in en massa folk i mitt rum när jag och ellen sov som ville att vi skulle vakna. Sen gjorde jag hemlagad chocklad till oss två, som en dejt, hehe. Sen har jag bara tagit det lungt sen ellen åkte och ikväll blir dte mys med familjen. Pusssss



/ therese

Från Thailand





/ ellen

gårdagen


Bild från igår, hehe.

/ therese

you made me smile yesterday

You're here with me, it's like a dream.



/ ellen

lördag kväll



Strax klar, lite mascara kvar bara. Nu ska jag äta, ha en toppen kväll!

/ therese

ha en bra kväll

Drar mig mot therese nu, sedan vidare på party! Vi hörs i morgon snyggingar.



/ ellen

Tagg musik



/ ellen

Partaj

Sitter i mitt rum med musik i högsta volym och taggar kvällen!



/ ellen

indestructible



/ therese

för ett ögonblick var jag din

En bild säger mer än tusen ord
och på ett ögonblick kan kärlek vara gjord


/ t


I can't sleep



Äntligen uppe. Förkyldningen börjar gå mot sitt slut, fy tusan vad skönt säger jag bara. Har sovit bättre än på länge, kanske är det för att ellen är hemma? Eller? Haahah, sjuk tanke. Ska hoppa in i duschen strax och börja tagga inför kvällen, lääär bli azzzum. Pusssss

/ therese

Godmorgon

Godmorgon!
Vaknade flera gånger i morse men var så trött så bestämde mig att somna om. Nu är jag iallafall vaken & har ätit frukost. Skulle kunna sova någon timma till men då sover jag bort hela dagen. Ikväll är det nya planer med Therese, får ju passa på nu innan skolan börjar. Idag har jag fullt upp med att städa mitt rum! Det ser inte okej ut. Vi hörs senare.



/ ellen

Tack världens bästa!


En tavla





Tack så jätte mycket, du är underbar therese!

/e

Nya saker










En högtalare till min iPhone.

Lite av det jag köpt, orkar inte ta kort på det andra jag köpt, så de kommer upp i morgon.

/ ellen


Thailand bilder








Orkar inte lägga upp mer bilder från Thailand nu, kanske kommer i morgon.

/ ellen

Kanoners

Hej på er!
Som jag har skrivit tidigare så hade jag det kanon i Thailand, allt var underbart! Idag när jag vaknade så smsade jag Therese direkt och frågade om hon ville gå på stan, och självklart ville hon det. Vi hade mycket att prata om, och det var verkligen jätte skönt att träffa henne igen. Dagen har vart jätte kul med henne. Började med stan en stund, sen gick vi hem till henne och satte på en film, efter det så spelade vi wii, vi åt, donken, och sen åkte vi och träffade några härliga människor! Dagen har vart toppen! Har även fått lite paket av min bästis, så underbart söt är du, tack så mycket för det!! Bilder från Thailand, det jag har köpt och det jag har fått så fort som möjligt. Puss



/ ellen

I spend all my days with you

Spenderat hela dagen med världens bästa ellen, lovely. Tänker fortsätta med det imordon (idag) oxå, he-he.
PUSSS PÅ ER!

/ therese

you smile I smile

Ditt leénde gjorde mig till världens lyckligaste tjej, men bara för en kväll

/ t


göta kanal 3

Slår mig ner i soffan med lillasyster för att kolla på göta kanal 3, pusssss

/ therese

torsdag

Fortfarande sjuk, kuuuuul. Drog iaf ut och åkte pulka efter att kollat på the last song och sen sovit en stund. Känns som om jag aldrig kommer bli frisk, fyyyy. Och för er som inte visste så är världens bästa ellen svensson på väg hem till svergie och lilla lidköping! Pussssss

/ therese

07.29

Klockan är 07.29 och jag har inte sovit ett skit inatt. Fy fan, varmt som tusan och hosta så jag väcker hela huset, toppen verkligen! Mamma va inne hos mig vid fem och gav mig tabletter, vatten och kuddar, gulligt av henne! Funderar på om jag ska gå upp eller inte? Haha / t

one word

Att ett leende kan betyda så mycket, att ett ord kan kännas så dumt, att en tår kan göra så ont, men att kärlek kan vara så vackert. / t

dance if it were summer

Drog och tränade med feber och halsont, som fortfarande inte har gått över, haha! Sen så kom sofies kille också åt vi hela familjen, riktigt mysigt faktiskt. Sen så spelade vi lite kort som gick åt helvete men som var riktigt roligt måste jag säga. Nu ska jag sätta mig och spela wii med min grymma lillayster, puss på dej!


söta tjejor

/ therese


modeinriktad grabb

http://norralundby.blogg.se/
Kika in hos denna modeinriktade grabben!



/ t


rihanna - S&M



/ therese

whip my hair

God morgon på er! Har knappt sovit något inatt, har vridit och vänt på mig samt hostat så sjukt mycket. Gick upp för cirka en timme sen. Nu ska jag ta mig en koppvarm o'boy, sen tänkte jag gå ut och ta en promenad. Fast kanske en promenad till tjejernas träning sen låter bättre. Ännu mer snö? Ne nu räcker det tycker jag!



/ t

23.12

Drar mig i säng och hoppas att febern går över snart, köössss



/ therese

sjjjjjuk

Sjuk, har feber och hosta.
Vaknade imorse utav att jag var varm gick och lade mig i soffan och började frysa. Sen sten somnade jag och vaknade vid halv tre igen. Då drog jag med mamma, sofie och angelica till skövde för att kolla på sofies balklänning. Nu ska jag gå och lägga mig igen, pussss!

/ therese


you make me feel happy

Kryper ner i soffan och lägger mig och kollar på oc, lovely!

/ therese


bakom ditt leénde finns så mycket mer



The first boy you just died to touch
The first speciality you ever noticed directly
The first eyes you just couldn't stop looking at
The first lips you stared at beacuse their perfection
The first hand you hold, even if the highfive was over
The first real love you felt, was from him


/ t


music

galet grym brud!



/ therese


träning

Sitter på idrottenshus nu och ska strax börja byta om för att träna i 2 timmar. Haha, har inte tränat sen onsdagen innan julafton men nu jävlar, tagga ;r / therese

only girl in the world







/ therese

smile with your eyes



Smile with your eyes,
you look so beautiful

/ t


for the first time

Ingen vet vad den vill, inte ens jag vet

/ t

he needs me now

Vaknade för en liten stund sen, nu har jag käkat frukost och ska göra mig iordning för att gå ut och ta lite bilder, pusssssss!



/ therese

Sista dagen

Nu är det sista kvällen här i Hua Hun. I morgon drar vi oss vidare till Bangkok, där stannar vi tills onsdagen & då åker vi hem till kalla Sverige. Allt har varit perfekt här, speciellt vädret! Julafton var riktigt mysigt då vi åt ute på en fin restaurang, firade på hotellet, och uppe i mormor och morfars lägenhet. Ingen riktigt jul med tomtegröt, julklappsutdelning, julgran och sånt.. Men det var kul ändå! Vi har firat mammas födelsedag här också, åt på ett dyrt, fint hotell. Hotel Hilton, paris hiltons föräldrar äger det, lite najs tycker jag allt! Nyår var också väldigt kul tyckte jag. Vi gick ner och åt, och på restaurangen så var det uppträdanden, god mat, fyrverkerier och massa kul. Har även gjort lite utflykter, som att gå i grottor, åkt ut och fiskat. Så de sista dagarna nu i Bangkok ska jag försöka att bara shoppa loss! Hoppas ni har det bra i Sverige.


Julafton


Mammas födelsedag


Nyår


Grottor


Fiskedag


Just nu, haha.

/ ellen




underbara 2010















Underbar kväll, tack allihopa för kvällen/natten.
Middag med tjejerna, fest hos jocke, sen karlsson, torget, efterfest hos mig, kunde inte blivit bättre!

/ therese

all I need is you



/ therese

01-01-2011

Vaknade runt halv tolv med världens mogont. Men nu har jag iaf städat hela källaren, okej, lite mammas hjälp, he-he. Nu väntar jag på att jocke ska skcika mig lite bilder sen gårdagen som jag tänkte lägga in och sen tänkte jag hoppa in i duschen och ta en riktigt lång och härlig dusch. Pussss

/ therese

2010 är över

Hela 2010 är över och jag vandrar vidare till 2011. Lärt känna nytt folk, snackat, ändrat uppfattning om någon. Helt sjukt, året är över och nu börjar ett nytt. Kvällen har varit awsome, ni är bäst allihopa! Drar mig i säng efter kvällens bravader. Puss <3 / T

RSS 2.0