Jag är normal

Ska hoppa in i duschen nu tänkte jag och sen ska jag lägga mig i sängen. I morgon får jag se när jag går upp, tänkte ta lite sovmorgon, men måste nog packa klart och så istället.



/ellen

September

 

/ ellen


Ledig!

Sitter i mammas och pappas sovrum just nu och kikar på tv. Samtidigt kikar jag runt lite på datorn så kan ju passa på att göra ett inlägg. Har hunnit packa och sånt idag men har inte pluggat någonting, det orkar jag inte. I morgon så stannar jag hemma från skolan, och sedan bär det av för att spela innebandy hela helgen, roligare kan det inte bli!


gammal bild

/ ellen

justin bieber ♥






/ therese


gör alltid det som känns bäst


Hade en ur mysig kväll igår i skara. Direkt efter träningen åkte vi till skara och hämtade våra biljetter och kollade på never say never, måste säga att jag tyckte den var sjukt jävla bra! Fy fan vad roligt för alla som var på han konsert, blir avis. Sen drog vi hem till adam och myste lite jag ellen och victor.
Nu sitter jag här efter världens segaste och tråkigaste skoldag, men ska snart börja packa. Blir ingen skola imorgon, tar en sovmorgon och sen bär det av till Varberg med brudsen. Pussss therese

Higher

 

/ellen


The time of our life





Söta outfits från lookbook.nu

/ellen

Something's going on


I want you shaking every time you hear my name.
I dream about it every hour, every day.
I know something's going on.
Baby, take a look at me now.

/ellen

För dåligt.


Måste faktiskt skärpa mig med bloggandet nu!

Kom precis hem från skolan och ska snart göra lite mat. Idag så måste jag plugga lite och även börja packa eftersom jag inte kommer orka göra det i morgon bitti. Dagen i skolan gick både segt och inte segt, jag var trött det var det som gjorde hela mig seg men annars hade vi en kort dag. Jag ska nog börja sätta igång med pluggandet så fort som möjligt så jag slipper göra det ikväll.

/ ellen

12e bilden

12e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.



Cup med IBK lidköping ♥

/e

En kväll i skara

Har inte hunnit skriva någonting idag tyvärr. Efter skolan idag så gick jag in till stan en snabbis och köpte ett par örhängen som jag kan visa i morgon eller något. Sedan drog jag till idrottenshus för att träna innebandy, sista träningen nu innan cupen. Är taggad till tusen! Efter träningen så åkte jag och therese till skara där blev det bio och en sväng till Adam med therese och victor. Just nu är jag jätte trött men kände för att slänga in ett inlägg ändå. I morgon så måste jag börja packa inför fredag! Vi hörs i morgon, puss & godnatt.



/e

Resuscitate me

make avatar

Don't you let my heart down boy, this is an emergency.
You're what I need.
All it takes is for you, to come and put your lips on me.
You help me to breathe, resuscitate me.
I'm begging you please, you're all that I need.
I want you to be the air that I breathe, resuscitate me.

/ellen


Dagens låt

 

/ellen


Commerce

Kom precis hem från skövde efter ha varit där med therese, hennes mamma & syster. Hittade faktiskt ingenting, både bra och dåligt. Men i morgon så ska jag ta en sväng på stan innan träningen, ska köpa ett par örhängen på gina. Har så sjukt ont i huvudet nu och är jätte trött, så ska inte göra något mer idag. Dagen i skolan idag var ganska onödig, hade en lektion eftersom sista lektionen var inställd. Hoppas ni har haft en rolig dag iaf.



/e

wish we where two


som två chokladbollar i vattnet
Hemma från skolan nu, skulle egentligen behöva plugga men snart tar vi bilen och åker iväg till skövde en sväng, mysigt. Sen ikväll blir det plugg, ha en bra dag. Pusss therese

Hej trötter..


Tänkte faktistk stänga av datorn nu och lägga mig och sova. Har världens huvudvärk och är trött som ett as. Så funderar faktiskt på att lägga mig nu och sova länge i morgon. Ska följa med hanna till stan lite i morgon innan vi börjar för hon ville kika lite , snäll som jag är. Efter skolan ska jag följa med therese till skövde och kolla om man hittar något snyggt! Godnatt.

/e

• In the eyes..



I love it when you see me in the eye and say I'm wonderful just as I am.




/ellen

from the right side


Överlevde efter många om jag men. Nu sitter jag här helt slut i kroppen och ska gå upp och plugga och sen göra mina dagliga behov, wiiho. Engelska gramatikprov på onsdag, yyey. Imorgon drar jag fram på stan en sväng med gummsigum efter skolan. God nattt, pusss therese


Trött chey

Hejsaan! Kom precis hem och är verkligen helt slut! Gick i skolan till 4 och då drog jag direkt till idrottenshus. Där skulle vi spela match med damerna, a-laget alltså. Det gick faktiskt bra! Nu sitter jag och har precis fått i mig lite mat. I morgon ska jag sova länge för jag börjar 12.45!! Hör sen puss



/e

go bananas

Hemma från skolan, sitter och äter lite och väntar på att pappa ska komma hem så vi kan åka ner till träningen. Blir mixmatch med damerna på träningen, hoppas jag överlever. Vem vet, the one and only är med så. Hehe, tror matilda kommer dö lite av skratt när hon läser detta. Men nu ska jag packa väskan,
pöööössss therese


glad chey, våren is back on track


the best of the best


79 dagar kvar till sommarlovet, lovely!
/t


Godnatt!



/e

when you are with me



after a long time, I still know that you are the one for me.

/e

DEUCES


beside me


Legat och segat i sängen typ hela dagen. Sen bar det av ut på en promenix, då det till min förvåning började att snöa!?! Blev lite smått irriterad och nu ligger det ett snötäcke över hela marken här, usch. Men nu ska jag fixa mig lite sen kommer släkten hit och så blir det kalas för mig, wihoo. Kööösss therese

Shopping sugen



Är så sjukt shopping sugen så det är sjukt.. Vill bara åka någon stan och köpa massor med snygga kläder, problemet är att man måste ha pengar också..

/e

27 mars

Hej på er! Vaknade runt 11 någon och då satte jag på tvn, kikade på oc lite. Sen så gick jag upp och duschade och en halvtimme senare så skulle vi åka till mormor och morfar, så där har jag vart en stund. Där blev det thaimat och sen fikade vi paj och glass, det var mysigt. Nu sitter jag i mitt rum med datorn i knät och kikar runt på facebook om det har hänt något kul! Detta kommer bli en seg och tråkigt söndags kväll antar jag, ha det bra!



/e

I need you.

My whole life waiting for the right time, to tell you how I feel.
Know I try to tell you that I need you.
Here I am without you, I feel so lost but what can I do?
Cause I know this love seems real, but I don't know how to feel.




/e

Tränat

Idag efter att jag kom hem från donken så satte jag mig på träningscykeln en stund och sen gjorde jag lite situps och sånt, kände mig väldigt duktig iallafall. Ikväll så följde jag med mamma och lämnade ida i jung hos hennes kompis. Köpte även med mig lite godis och sånt hem som jag ska tjocka mig med nu framför en film. Vi hör sen! Puss




/e

silver tights


Ny inköpta i gadroben, saik. Egen sydda i skolan, hahahha.
/ t

Come with me



/e

Random bild

Kom hem precis efter ha vart på idrottenshus med therese. Vi kikade på när herrarna spelade, tyvärr förlorade dom men matchen var spännande ändå, eftersom de spelade så jämnt. Efter matchen tog vi cykeln till donken, satte oss ute en stund i solen med varsinn glass men det var kallare än vi trodde så gick in och satte oss. Vi drog nästan lika fort, det blev bråk inne på donken de kastade vatten och sånt på varandra, typ 20 pers eller något, så vi passade på att smita därifrån haha. Tog cykeln hem och nu har jag äntligen blivit lite varm. Nu ska jag fortsätta med att bädda min säng, städa rummet, rensa alla mina kläder samtidigt som jag ska lyssna på musik.



/e

jag är knäsvag för dig


Nu blir det fix, och sen kommer ellen och vi skaåka till idrottenshus och kika på herrarnas sista hemma match. Sen tänkte jag visa er ett plagg jag sytt, och ikväll blir det myspys. Have a nice day, see you. Pusss therese

11e bilden

11e bilden: En person som alltid gör dig glad.



/e

The time of our life



Godmorgon! Vaknade för ett tag sen och såg att det var sol ute. Har precis ätit frukost och just nu kollar jag på ett avsnitt oc. Skulle egentligen åka och kolla på match idag när herrarna spelar men vet inte om jag hinner det, hörde att det var inatt man skulle dra fram klockan en timme? Ikväll vet jag inte hur mina planer ser ut, jag får se lite om jag ska göra något.

/ellen

´´

Kom hem för en stund sen efter att ha vart på idrottenshus och spelat lite innebandy. Var även och käkade pizza med innebandykillarna. Nu ligger jag i sängen med världens huvudvärk så vet inte vart jag ska ta vägen. Ska nog kolla på några avsnitt oc nu och sen sova. Vi hörs sen om jag orkar.



/e

someday

Har bara lust att åka iväg från lidköping, bort från sverige en stund till ett land långt härifrån. Vill bara va för mig själv utan någon runt mig som tjatar om det ena och det andra. Om någon bara skulle vilja ge mig lite pengar så skulle det vart underbart!



/e

Yäääs



I
can not find you, but I know you are somewhere out there ♥

/e

Innebandy kväll

Hejsan! Hoppas allt är bra med er, jag mår bara bra faktiskt! Den här dagen har vart så seg, trodde jag skulle somna sista timmen. Men jag annie och hanna hade ändå kul, våran humor asså. Det var nog därför jag blev trött, min energi försvann nog när jag skrattade. Nu sitter jag i köket taggad för match mot och med killarna! Och sen tjocka oss med pizza, mums.



/e

match mot boysen

Laben i biologi är gjord och blev helt okej. Nu ska jag göra mig iodrning och sen drar jag mig till idrottenshus för match mot boysen och sen pizzakäk, mums! Ha en trevlig kväll, puss och kram therese


Right next to you



one day when the sky is falling
i'll be standing right next to you
nothing will ever come between us
cuz i'll be standing right next to you ♥


/ellen

22.40

Har precis fönat håret och målat naglarna. Nu ligger jag i sängen och kollar på tv, ska snart sova eftersom jag somnade runt tre inatt. Det är vad jag har gjort ikväll iallafall, lite uppdatering bara! haha.

/ ellen

together are we one


Slapp dag i skolan och slutade extra tidigt idag, det gillas! Sen en sväng på stan med syster och hannas present är färdig köpt. På bilden syns även en liten del av mitt korsörhänge jag fixade ihop igår, love it. / therese

10e bilden

10e bilden: En person som är snygg.





/e

Långpromenad

Slutade kvart över 12 idag och då gick jag, hanna och ewelina in till stan en liten sväng. Såg några snygga fjäderörhängen jag funderar på att köpa, ett par långa med vita fjädrar och ett par svarta. Efter stan så tog jag en lång promenad hem, förutom att det blåste så mycket så var det väldigt skönt. Nu sitter jag vid datorn och äter toast och sallad ja gjorde nyss! Funderar på att sätta mig ute en sväng sen.



/e

Something 'bout love

 

/e


Solig dag

Sitter i skolan just nu och har svenska. Vi gör inte så mycket, kollar på big brother, lyssnar på musik och facebook såklart! Så seriösa är våra lektioner. Efter skolan så ska jag med hanna en sväng in till stan hon skulle kika lite, sen tänkte jag ta en promenad hem, känner att jag behöver det och nu när det är så fint väder också! Igår kväll så funkade inte mitt internet i mitt rum så fick lite smått damp därför skrev jag inte så mycket!



/e

21:07

Drar mig strax mot sängen för känner mig sjukt trött. Ska även öva lite på matten tills imorgon. Har även hunnit med att träna och drog en sväng te donken för att träffa jossie, elin och tove. Hörs imorgon, pussss t


Where's my angel?


So cold, but you have my body.
One kiss, and this is gonna haunt me.



/ellen

Stay

 

/e


If i was you

Hejsan! Kom precis hem från träningen och nu sitter jag i köket och äter. Tror jag ska plugga lite, och senare kanske ta en lång promenad. Får se lite om jag kommer orka det annars kommer det bli att jag ligger i sängen hela kvällen. Ska kanske åka in till stan och träffa några härliga tjejer också! Men nu ska jag fortsätta äta, skriver senare. puss



/e


i mina ögon är du allt och lite till


Världen är liten trots allt.
It's wendsday och jag har studiedag = ledig från skolan. Mums! Sitter och pratar med lite saknade filurer på facebook och har även kikat på lite mysiga bloggar. Är sjukt sugen på vår/sommar, sol och värme. Senare är det innebandyträning. pusss t


*

Godmorgon! Vaknade alldeles för sent idag, känns som jag har sovit bort hela dagen. Just nu ligger jag i sängen iallafall och kikar lite på datorn. Väntar på att mamma ska komma hem så hon kan laga mat och senare blir det innebandy. Har inget att skriva, så skriver senare istället.



/e

it's a day to remember



Ha en trevlig kväll allihopa, nu drar jag mig ut på äventyr. love t


Seriöst!

Hej! Tänkte faktiskt göra ett seriöst inlägg nu haha. Kom hem för ungefär tjugo minuter sedan. Just nu sitter jag och äter, eller har precis ätit upp om jag ska vara exakt. Ska göra mig i ordning lite nu tänkte jag och sen så ska jag dra mig mot therese har jag bestämt. Sjukt gött att det är studiedag i morgon! Får bara hoppas att det bli soligt då med så man kan vara ute hela dagen! Nej nu har jag ätit så mycket så jag tror jag sprängs snart. Ni får ha det så bra! PUUUUUUSSS



/ ellen

give me a reason



Hallihallå. Hoppas alla där ute mår lika bra som jag gör idag. Igår var det dock min oturs dag men idag är allt toppen. Njuter utav livet just nu, kan inte bli bättre än vad det är. Och ska jag berätta något som är helt jävla underbart? Vi har STUDIEDAG imorgon, lovely!

/ t


I skolan

Sitter här i skolan och har studiepass och bara väntar tills jag slutar. Ska bjuda på en bild, jag och kära hanna ♥



/e

Today

Godmorgon, hoppas allt är bra med er! Ska strax göra mig klar och sen gå till bussen. Har inte så jätte lång dag i skolan idag, slutar tjugo över 3. Ikväll så drar jag och Therese till Skara eftersom det är studiedag i morgon, men skriver mer om det sen. Puss




/e

Trötter, godnatt.

Känner hur trött jag börjar bli, orkar inte hålla öppe ögonen längre.. Tänkte lägga mig i sängen nu och sova, i morgon börjar jag 11 så blir en lååång sovmorgon! Kanske hinner göra ett inlägg innan jag åker till skolan i morgon, annars så skriver jag under dagen någon gång. Godnatt!



/e


You found me



You
have made ​​me understand what is right and wrong. You have made ​​me change my mind and you've got me thinking more about other things. Thanks!

/e

the style i like.





/e

Ny skolvecka

Förlåt har inte hunnit skriva någonting idag. Började med skola från 10 ungefär till 4. Sen åkte jag till innebandyträningen, den gick brabra för mig iallafall. Efter det åkte jag hem sen har tiden bara runnit iväg. Gick ut för tänkte gå till therese och hämta min cykel. Det var alldeles för kallt och fick ont i min fot så tog en liten promenad här i kära stenhammar. Planerna för ikväll blev ändrade.. så ska snart lägga mig i sängen och kika på oc tänkte jag, sista säsongen nu ju. Hoppas ni har haft en bra måndag! puss




/e

Pusss

Tänkte slänga in ett inlägg innan jag lägger mig nu. Kom precis ut ur duschen och nu tänkte jag lägga mig i sängen. Är sjukt trött så kommer somna på en gång.. Vi hörs i morgon, puss! ♥




/e

I got you


Hoppar i säng nu efter en toppen dag. Hoppas ni har haft en lika bra dag som mig så hörs vi imorgon eftermiddag.

/ t


Hur många lingon finns det i världen?

Har precis kommit hem. Var och kikade på innebandy med mamma och pappa, en rolig match eftersom lidköping vann! Sedan så åkte jag hem en stund och sen tog jag cykeln till therese. Vi åkte vidare in till stan och åt mat och snackade lite. Senare så åkte vi och kikade på bio "Hur många lingon finns det i världen?" haha den var en av de roligaste filmerna jag har sett! Ni som inte sett den måste se den! Nu så ska jag kika på film med mamma och pappa. Vi hörs puss.



/e

Invigt skinnjackan nu,

dsc05228 (MMS)

Invigt skinnjackan nu, varit och käkat på rhodos och nu har vi köpt godis för att snart bege oss till bion med två filrurer. Über mysigt, ha en trevlig söndag allihopa, puss


Söndag

Åker strax in till stan och sen till idrottenshus för att kolla på innebandy. Efter det så ska jag va med therese hela dagen så blir nog dålig uppdatering idag, men skriver när vi har tid. Hoppas ni får en rolig söndag! Puss





/e

Sov gott!

Lägger mig och kollar på letters to juliet nu och sedan så tänkte jag sova. Vi hörs i morgon puss!




/e

Fjädrar










/e

you never know

 

du vet aldrig vilken dag som är din sista.

/e

Saknar!

Sitter och kollar bilder från Thailand, vill verkligen tillbaka!






/e

9e bilden

9e bilden: Någon i din släkt.


Morfar, mormor, farmor & farfar ♥

/e

Promenad




/e

Jessie J - Price Tag ft. B.o.B

 

/e


Alive

Kom hem från stan för en liten stund sen, åkte till roma och åt med familjen. Blev en sallad för mig, det var väldigt gott! Sitter och letar lite efter bra musik nu på spotify, har ni några tips så skriv gärna! Ska strax gå ut en sväng tror jag, man kan ju inte sitta inne när det är så här fint väder! Puss




/e

Next to you



/e

No matter what

when you think it will be fine, it gets worse the day after.



/e

You found me

Sitter i soffan just nu och lyssnar på musik som min syster har på. Väntar på att pappa ska komma hem från stan för då ska jag och min familj åka och äta någonstans. Vill faktiskt hitta på något ikväll, men känns som mina tjejkompisar ska göra annat, och vill inte bli sittandes hemma igen framför en film, så tråkigt. Gissar på att det kommer bli så iallafall!




/e

Big lovin




/e

fint väder är det bästa jag vet


Vädret är underbaaaaaaaaaaaaart, njuter verkligen!

/ therese


Sool!

Mormor och Morfar kom hit precis, de kom hem från Thailand för någon dag sen och nu får jag äntligen träffa dom. De åkte alltså dit samtidigt som oss. Idag så ska jag hjälpa mamma och pappa att göra i ordning lite och sedan så ska vi åka iväg och hitta på något, vad vet jag inte. Kanske ut och äta eller något, får se vad vi hittar på. Jag älskar vädret som är just nu! Sol, klarblå himmel och känna att våren är på väg, ett steg närmare sommaren alltså!



/e

lyckan av att snön smälter

Massor av snö så marken men som håller på att smälta bort tack vare solen. Grymt varmt här ute på altanen, njuter verkligen av solen och värmen. Hoppas verkligen inte det kommer någon mer snö nu, det räckte med det som kom igår. Puss / therese

GodmorgoN!

Vaknade för en liten stund sen, så har precis ätit frukost. Ser att det faktiskt är sol ute idag så funderar på att ta en lång promenad sen. Just nu sitter jag och kikar på datorn lite samtidigt som tvn är på. Har inga planer för idag, så får se vad jag hittar på !



/e

Fredag

Känner att det här är den segaste och tråkigaste fredagen någonsing, och då är det illa! Har kikat lite på film med mamma och pappa, suttit vid datorn och så, sen när jag kollar på klockan så är den bara 9!! I morgon är det ju lördag, ska sova länge har jag bestämt, sen om det blir fint väder ska jag försöka vara ute så mycket som möjligt. Annars har jag inga planer faktiskt. Hoppas ni får en rolig helg iallafall!



/e

Sommar och sol!





/e

bailamos


we make it work


we all have our own life to pursue, our own kind of dream to be weaving. And we all have some power to make wishes come true, as long as we keep believing.

/ therese


why can't I?

Skolveckan är äntligen över och ännu ett nationellt prov avklarat, UNDERBART! Men bara att gå vidare, bara matte, engelska och spanska kvar. Fredag och helg, kan det bli bättre?? Nix, underbart med helg. Men vad saknar jag? Innebandyn... Inga mer innebandymatcher på helgerna. Menmen, nu ska jag jag snart hoppa in i duschen. Och sen får vi se vart den här dagen tar mig. Pusss



bild som är tagen igår, sol!
och idag snö..

/ therese


8e bilden

8e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.



/e

lookbook






Jag som trodde våren var på väg så vaknar man och det har snöat/snöar. Trodde jag skulle dö när jag gick upp i morse. Men har hört att det ska bli bra väder nästa vecka så vi får väl hoppas på det!

/E

snygga

Hej! Känner att jag får göra ett inlägg nu. Har vart i skolan hela dagen från åtta till fyra, riktigt segt på fredagar. Klarade mig genom dagen och nu sitter jag mätt här i soffan med datorn i knät. Just nu vet jag inte hur planerna blir ikväll men får se vad som händer! Hoppas ni får en rolig fredag! Puss



/e

I know nothing anymore

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone



/e

Lyssna!

/e


Alltid lika kul

Skulle egentligen ha tränat på engelskan hela kvällen var det tänkt men istället så blev jag kvar inne i min lillaysters rum och tog lite "snygga" bilder.






/e

Smile



Seems like everybody's got a price,
I wonder how they sleep at night.
When the sale comes first,
And the truth comes second,
Just stop, for a minute and
Smile


/e

Torsdag

Förlåt för dålig uppdatering men har inte hunnit skriva något efter jag kom hem från skolan. Började 8 och hade tre lektioner idag. Slutade egentligen kvart äver 12 men jag, hanna och ewelina stannade kvar i skolan och kollade på en musikal. Den var väl inte så jätte bra, blev rätt seg och trött. Har hunnit pluggat lite engelska och ätit också och nu tog jag en liten paus från det!



Vill ha sommar!

/e

7e bilden

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.



Har typ inga bilder jag inte lagt upp här, haha. Men letade lite bilder från thailand och hittade denna. Ingen aning om den har varit uppe här!

/e

så mycket bättre


I walk the line

 

/e


Heeeeej

Hej på er! Just nu sitter jag i soffan och kikar lite på facebook så varför inte slänga in ett inlägg också. Gick i skolan till halv 3 ungefär och då gick jag bort mot idrottenshus. Har tränat, duschat och ätit så är helt slut nu.. Ska kolla lite på engelska läxan nu sen vet jag ej vad jag ska göra! Ha det bra.



/e

turn it up

Fy fan, nationella gick åt helvete. Men hoppas på ett G iallafall. Var svårare än vad jag ahde förväntat mig, trodde det skulle vara med gryndläggande men det känndes det inte alls som att det var. Men fick ner lite svar på det mesta iallafall så. Nu ska jag snart bege mig mot träning med brudarna. Dog även lite när jag nyss såg det här, fy... Ha det, pusss

/ therese


nationella i naturvetenskap

Lägger mig i sängen nu och ska försöka sova. Ansikts behandlingen var underbar, känner mig jätte fräsch i ansiktet nu! Imorgon väntas nationella i biologi, as kul. Fick även reda på att jag fick vg i svenskan på nationella så nu sover jag med turstrumporna på. Nattinatti ;* / therese

Godnatt!

Har pluggat hela kvällen, det har faktiskt gått riktigt bra! Nu ligger jag i sängen och kollar på Jersey Shore. Börjar också bli lite smått hungrig men orkar ej gå upp ur sängen. Börjar nio i morgon så ska lägga mig i tid idag! Hoppas ni har haft en bra dag, vi hörs i morgon. Godnatt puss.


jag och min kära syster ♥

/e

'

Sitter och försöker göra matte men fattar inte ett skit, det är bara massor med ekvationer som gör mig yr i huvudet! Ger upp med matten och får börja med engelskan istället. Har 51 engelska glosor jag ska lära mig tills på fredag, många av orden kan jag redan och jag har ganska lätt att lära mig glosor så hoppas det går bra. Har också så sjukt ont i min häl, har spelat innebandy och fått ont men vet inte riktigt hur. Och sen har jag varit så klantig och slått i den i dörren & sängen så får väl skylla mig själv lite. Inatt vaknade jag av att jag hade så ont visste inte vart jag skulle ta vägen fick panik. Nu ska jag fortsätta plugga och sluta gnälla, vi höreees!



/e

Lucky



She's so lucky, she's a star
But she cry, cry, cries in her lonely heart, thinking
If there's nothing missing in my life
Then why do these tears come at night


/e

15:48

Drar mig mot stan för en ansiktbehandling. Ska bli härligt, lär väl känna mig som en helt nu person efteråt.

/ therese


Studiepass = Facebook

Sitter i skolan nu och har studiepass. Borde egentligen plugga och så nu så jag slipper göra det hemma, men jag orkar verkligen inte det! Är jätte hungrig nu också så blir väl att köpa något onyttigt i kiosken. Slutar tjugo över 3 och då åker jag hem direkt , tror jag.. Ne nu ska jag "jobba" vi hörs!



/e

Tisdag

Godmorgon snyggingar! Sitter just nu och väntar på att jag börjar eftersom jag redan är klar. Idag vaknade jag väldigt tidigt, runt 8 och jag var jätte pigg så satte på datorn. Börjar om en halvtimma så mamma skjutsar mig sen snäll som hon är. Idag slutar jag tjugo över 3 , men vi hörs någon gång under dagen! Puss




/e

Something came alive



/e

Snyggt!






Snygg brud med härlig stil!

/e

scared of the dark

Precis skrivit ut det jag ska säga imorgon på redovisningen. Väntar på att top model ska börja så jag kan sätta mig och äta b&j, har köpt en ny smak, så ska bli intressant att äta den. Mums! Nu ska jag sätta mig och plugga lite biologi, nationella på onsdag.


14 mars



Tjennaaa! Har precis ätit lite, mamma hade gjort en grekiskt sallad, gott var det! Nu ska jag plugga lite, har eneglska prov på fredag så får väl sätta igång i tid. Tänkte baka lite sen också så får se vad det blir för gott då. Ja nu ska jag iaf fortsätta plugga hör sen! Puss

/e



Right now

Sitter här i skolan och är fruktansvärt seg hela jag. Slutar om tjugo min och då har jag träning, vet inte hur jag ska orka det faktiskt.. Har inga mer planer för idag vet bara att jag kommer somna direkt när jag kommer hem ikväll!


/e

30 saker jag tycker om

1. Dansa för mig själv runt i huset när jag är ensam hemma.
2. Sena sommarkvällar.
3. Åka utomlands när det är som kallast här hemma.
4. När man går igenom gamla bilder och minns hela dagen.
5. Dagar då man kollar sig i spegeln och är nöjd.
6. Hitta pengar i fickan.
7. Somna i soffan efter en lång dag i skolan.
8. När man tänker "det där kommer att hända" och så händer det.
9. Vinna ett spel som man har förlorat tusen gånger.
10. Att glida runt på cykeln en varm sommardag.
11. Donken.
12. Spendera pengar för att sen inse att man har jätte mycket kvar ändå.
13. Adrenalinkicken som man får när man kollar på en RIKTIGT läskig skräckis.
14. Känslan av att vinna en match med tjejerna.
15. Första doppet i Vänern.
16. Riktiga vänner.
17. Lyssna på hög musik och stänga ute omvärlden.
18. Sitta på ett café med en god vän och upptäcka att man suttit där i flera timmar.
19. Att ligga i gräset en sommardag.
20. Att gå barfota i len sand och få sanden mellan tårna.
21. När man går bredvid sin bästa vän och helt random börjar sjunga på samma låt.
22. Att vara ensam hemma och dansa som om det vore världens fetaste party i sitt rum.
23. När man hör en låt och fina minnen kommer upp i huvudet.
24. När man får något bättre än vad man förväntade sig.
25. När man träffar något man inte träffat på länge.
26. När man får ögonkontakt med just DEN personen.
27. Oboyen som väntar efter en kall vinterdag.
28. Sitta med en kompis i en helt tom biosal.
29. Sola och känna värmen genom huden.
30. Att bli klar med något!

/ therese

my heart is refusing me

Once we recognize what it is we are feeling, once we recognize we can feel deeply, love deeply, can feel joy, then we will demand that all parts of our lives produce that kind of joy.



/therese


ta en titt

ta en titt på våran videofysida och kolla in dom mest störda videoklippen..
klicka på bilden eller HÄR för att komma till sidan


dancing the whole way home

Ännu en ny vecka är på börjad. Är hemma från skolan idag, hade en otrolig huvudvärk imorses så kände att jag lika gärna kunde vara hemma och vila upp mig inför onsdag. Sov till 20 i 10 kändes skönt kan jag ju meddela, är rätt jävla trött på att gå upp runt sju varenda jävla dag för att gå till skolan. Tänkte stoppa i mig lite alvedon och se till att huvudvärken går över helt och sen plugga lite biologi.



/t


Ny skolvecka

Godmorgon! Börjar tjugo i 10 idag, bestämde mig för att ta bussen halv istället för tio över så sitter och kikar på datorn lite. Idag slutar jag 4 och då åker jag och tränar direkt, sen får jag se om jag gör något eller om jag är hemma hela kvällen. Ha en bra dag.



/e

Tv, plugg, tv

Har faktiskt kollat på solsidan nu för första gången har aldrig blivit av annars. Förlåt vet att alla älskar det men stängde av efter halva typ, fattar inte det roliga.. haha. Känner att vi har jätte mycket skit i skolan att göra men ändå inte, ska skirva en fan fiction i svenskan 2-4 datorskrivna sidor, har ingen aning om vad jag ska skriva om. Känner också att detta var ett onödigt inlägg!



/e

6e bilden

6e bilden: Du och någon klasskompis.



/e

Bara innebandy

Förlåt för dålig uppdatering. Idag har dagen bara bestått av innebandy. Började med att gå upp tidigt för att åka till töreboda för att spela match, blev vinst med 8-1. Det var även den sista seriematchen för den här säsongen, det har vart så underbart kul att spela med er brudar! Efter matchen så drog vi till idrottenshus för att kolla när herrarna spelade match, alltid lika spännande. Vi stannade kvar lite till för att kolla på ännu en match, men vi tröttnade så åkte hem efter halva matchen. Nu är jag äntligen hemma och mat har jag också fått i mig, donken ♥



/e

SATURDAY

Nu har jag precis kikat på melodifestivalen. Eric saade är sjuk snygg men danny var mycket bättre helt enkelt! Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på, känner att jag vill gå ut men vad finns det att göra ute liksom? Bara kallt. Snart kommer min syster hem med massa kompisar också så då måste jag stänga in mig i mitt rum, känner mig som en fånge. Hoppas ni har haft en kanon lördag.



/e

langar en bra musikvideo, check it out


it's make me happy


Dagens inköp, första bilden är min blus från zara.

/ t


19.08

Love me, love me
Feed the flame
If you want me back again



/e

put your hand up in the air

It's saturday and it's holiday, no school. Vaknade tidigt imorse drog som sagt fram på stan med pappa och angelica. Blev lite saker köpta som jag tänkte visa snart. Plus min blus från zara som jag fick hem igår. Har städat och gjort om i källaren, känns som ett helt nytt rum här nere. Tänkte även ta med pappa till affären för ikväll blir det myskväll här hemma. Kika in om en stund, då finns en video att kika på.


solbrända tjejor från sommaren 2010

/ therese


just the way you are





/e

Syster.




Har precis fotat min syster till ett arbete i skolan , blev även lite extra bilder. Vet faktiskt inte hur planerna blir för ikväll men får väl se!

/e

Snyggt!



Härlig vår outfit!

/e

Me and my drum

 

/e


5e bilden

5a bilden: En bild på dig själv.



/e

Godmorgon!

Hej på er! Kom precis ut ur duschen och nu sitter jag och kollar på life of ryan. Igår så var jag hos therese vi hade verkligen ingenting att göra så vi satte på massa gammla låtar och började dansa, ingen aning om vart vi fick energin ifrån men kul hade vi! Idag så ska jag fota min lillayster till ett arbete, senare får jag se hur kvällen blir av.



/e

I wish we were one

Beger mig fram mot staden med min kära pappa och hans pengar, hehe. Juste + min lillasyster lite sisådär oxå. Ha en bra dag allihopa och sköt om er!



xoxo therese


super super killen, number one


FREEEDAAAG

Varje gång jag ser dig exploderar det någonting inom mig ♥



/e

Äntligen helg!

Hej på er alla! Är jätte pigg och glad just nu, är hemma själv så har musiken i högsta bott och dansar och sjunger som aldrig förr. Ikväll så ska jag vara med therese har faktiskt ingen aning om vad vi ska göra men något hittar vi väl på! Äntligen är det helg, ska chilla galet! Hoppas ni får en bra fredags kväll puss



/e

together are we one

If you go, i wanna go with you.


/therese


seems so small

Ännu en skolvecka är över, underbart. Minst sagt! Nu är det helg och jag tänker njuta utav den som tusan. Myste lite på svenskan idag för min klasskompis ska opereras, så åt lite kladdkaka oså. Har även hunnit äta nutella mackor och duchat. Ska la snart lägga mig och sova en stund, kvällen tillbringas med ellen ♥ pusss på er



/ t


MP1B





Har mediekommunikation nu och vi har varit i studion och fotat lite. Vi har snart lunch och jag är jätte hungrig! Vi har mediekommunikation senare igen kanske blir mera bilder!

/e

Godnattt

Tänkte göra ett litet inlägg nu innan jag går och lägger mig. Det här har varit en av de segaste dagarna på länge, har inte gjort något vettigt känner jag. Har lagt in en film på datorn precis så nu vet jag och Hanna vad vi ska göra på 3 timmars lektionen i morgon iallafall, haha. I morgon går jag 8 till tjugo i 4, en riktigt seg dag men får se det positivt eftersom det är fredag. I morgon så ska jag vara med therese, får se vad vi hittar på för kul! Godnatt alla söta läsare, vi hörs i morgon!



/e

Love

Har precis kollat klart på en film, kikade på Charlie.st.cloud den var helt okej! Zac eftron var ju med det gjorde hela filmen mycket bättre, haha! Nu ska jag gå och borsta tänderna sen blir det nog datorn eller ännu en film. Denna dagen gar gått så segt men ändå har jag inte gjort ett skit!



Just your name makes me melt


/e

18.48

Åååååhåååhå, så sura jag blir!!!!! Orkar inte med det här mer längre!!! Det kan dra åt skogen detta jävla skolarbete. Och Joan Miró ingen vet ju ens vem det är? Det här är fan inte värt det. Blä, fy. Nu orkar jag inte mer, sätter mig och spelar wii med två filurer. Pusss

/ t


Happy

The day will be the beginning of something new!



/e

Sweeeet

Har precis tryckt i mig melon och nu mår jag illa som ett svin.. Inte bra alls! Känner mig väldigt glad nu faktiskt och att det är fredag i morgon får mig på ännu bättre humör! Nu ska jag sätta på en film som jag aldrig gjorde förut så vi hörs puss! ♥




/e

handbollsbrud

Tänkte även passa på att gratta min underbara vän Matilda Hammarén som har kommit in på ett handbollsgymnasium i göteborg och flytta dit till hösten. Kommer sakna bruden något enormt mycket eftersom hon betyder en hel del för mig. Men kan inte annat än att önska dig lycka till gumman! Plus att jag och mia ska ta ett antal turer ner för att hälsa på dig hjärtat! Du är grymt jävla underbar matilda, jag älskar dig!


min grymma handbollsbrud ♥

/ therese


so small


so small -  italiobrothers

/ t


never say never

Heeeeellu. Lever dagarna en efter en. Skola, skola, skola, ja jag överlever ju iallafall. Mår även prima, hoppas ni oxå gör det. Känner mig lite sorgsen, bara en seriemarch kvar med tjejorna. TRAGISKT. Men dom är underbara hela högen så. Och juste, är med i tven osv, hehe. Och juste en sak till, övade på nationella muntligt i engelska idag, fyyyy assåå.


Här är en fin bild från en fest. Alla gillar tummen upp!

Tänkte även passa på att berätta lite andra bra saker när jag ändå är igång lixom.
1. Mamma kom hem med en nutellaburk ♥
2. Fri frakt på Nelly.com
3. Sugen på att se never say never på bio, ellen????
4. Min blus som jag glömde i götet är hittad och kommer hem imorgon
5. CUP SNART!!!!

/ therese


Movie Time



Hoppar in i duschen nu sedan sätter jag på en film, är verkligen svin trött!

/e

Lookbook




/e

liten uppdatering

Har precis tryckt i mig lite mat, kändes att det behövdes! Har även gjort klart matten så nu tänke jag fråga min syster om hon vill ställa upp på några bilder till ett arbete i skolan. Vad jag ska göra resten av dagen får vi se!

/e

torsdag

Kom hem från skolan för en liten stund sen. Fick reda på matteprovet och var helt inställd på ett IG men blev ett G som tur var. Så nu ska jag sätta mig och göra det jag inte han jobba i skolan så jag klarar nästa prov lätt. Måste också gå och äta någonting eftersom jag inte ätit något idag än och jag är jätte hungrig. Hatar vädret som är ute nu, det är nog det tråkigaste som finns, regn och snö usch..



/e

Tankar

You and me
We can both start over
Just the two of us
We can get a little closer



/e

like a dude

Hellu på er! Känner att jag inte orkar gå ner och sätta mig vid datan, dagarna går men dom är detsamma. Skola, träna, plugga, yäs exakt så har min dag sett ut idag. Nu sitter jag och kollar på tv och bara chillar gal1. Väntar på att glee ska börja, så jag kan öva lite på min sångröst. Måste ju börja öva nu, känner hur det närmar sig.. Ha det, puss! / therese

Otur

Hemma från tränign nu, gick väl bra förutom att jag har ont i foten igen plus att jag stäckte mig i låret. Nu väntar jag på att pappa ska komma hem så jag kan laga något att äta till mig. Känns som det är fredag i morgon, men nej tydligen torsdag..



/e

4e bilden

4e bilden: En person som du saknar.



min söta syssling!

/e

Never say never

Har precis ätit toast och sallad och nu lyssnar jag på musik. Tänkte göra matten som jag inte hann göra i skolan nu eftersom jag inte har något bättre för mig. Så får se när jag blir klar med den och vad jag hittar på sen..



/e

Snöö...

Hemma från skolan nu! Det blev en kort dag i skolan, gick 2 timmar. Nu ska jag laga lite mat till mig och sen får jag se vad jag hittar på! Och när jag går från bussen så snöar det, då blev jag lite deprimerad..

/e

Onsdag

Kände att jag gick upp för tidigt idag, min buss går inte förän om en timma och jag är redan klar.. Idag slutar jag runt 11 vilket är riktigt gött!




/e

3e bilden

3e bilden: En gammal bild på dig själv.



/e

Wish you were here



/e

i can't let you go




I don't know what I'm to do, I don't know where you stand.
All this thinking of you , Is that what you do onto.
You're always on my mind, I talk about you all the time.
Don't waste another day, don't waste another minute
I cannot wait to see your face. So open up your heart, help me understand.

Don't know if I can do this on my own, why do you have to leave me?
It seems, I'm losing something deep inside of me.
It feels like nothing really matters anymore
When you're gone, I can't breathe.
And I know you never meant to make me feel this way

All the memories that we're losing
all the time that I spent with you everyday
I'm feeling that we're fading
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here
What I'd do to have you, I wish you were here
No, I don't wanna let go, I just wanna let you know
That I never wanna let go..

Cause it feels so right just to have you standing by my side
So don’t let me go, Cause you have my soul.
Remember when I cried to you a thousand times
.
I told you everything, You know my feelings
 It never crossed my mine.
That there would be a time for us to say goodbye..




/e


Hatar matte!!

Har gjort klart min idrottsläxa nu och kollat lite på oc. Gick väldigt fort att göra läxan känner jag! Hade matteprov idag gick skit dåligt verkligen ig direkt.. Men får se det positivt, gick reda på att jag fick MVG på min redovisning idag! I morgon har jag en kort dag eftersom vi inte har någon idrott, och efter skolan blir det träning så sjukt roligt!



/e

vårkollektion


 

/e


Rose garden

När jag vaknade i morse så såg jag att solen lös, helt underbart väder! Känner att våren är på väg nu och att snön börjar smälta bort. Idag tog jag min skinnjacka och när jag skulle gå till bussen blev det ändå jätte varmt. Hoppas vädret håller i sig några dagar!



/e

Nachos

Kom hem från skolan runt fyra någon gång, då hade pappa köpt semlor som jag åt. Sen kollade jag lite på oc och nu har jag precis gjort lite mat till mig. Ska fortsätta kolla på oc nu sen ska jag plugga lite idrottläxa. Skriver sen!



/e

Outfit

Ska snart göra mig klar för att gå till bussen. Idag vaknade jag tidigt och kunde inte somna om så gick upp runt halv 9. Kanske skriver i skolan igen, annars när jag kommer hem! Ha det bra.





/e

happiness



Drar mig mot sängen nu för imorgon väntar en ny dag, nattinatti ♥

/ therese


You



/e

Smått & gott




/e

a day to remember


Ett gäng nöjda och glada tjejor!

Ännu en ny skolvecka är påbörjad. Mändag är redan avklarad och jag har tillbringat dagen i skolan och efter det blev det träning och sen tårta. Känns skönt att det bara är engelska läxa den här veckan oxå, för nästa väntas nationella. Men nu ska jag upp och kolla på top model med anki. Pusss

/ therese


OC

Tänkte bara uppdatera lite. Ligger just nu i sängen och kollar på oc. Har pluggat lite matte, men skiter i det nu, det får gå som det går i morgon. Nu ska jag fortsätta kolla på oc så vi hörs!



/e

i'm lost

Now I wanna leave but I'm lost
So now I can't break away
Although I've made up my mind
My heart is refusing me




/e

Tårta! (y)

Kom precis hem från att ha vart och kikat på min träning. Blev även bjudna på tårta, inga fel alls! Nu ska jag sätta igång med matten (om jag orkar) Sen ska jag ta några avsnitt oc. I morgon börjar jag ca 11.00 riktigt gött!



/e

My heart i refusing me

/e


Like a fool



Like a fool, I've trusted you
Still I'm hopelessly in love
I never thought that I would be this helpless
I can't believe I'm giving in for you, I
I've been crushed, I've had enough


/e

Mediekommunikation

Sitter i skolan och har ungefär en timma kvar tills jag slutar. Har haft damp ont i foten idag, får så ont att jag mår illa ibland, helt sjukt. Håller på med mediekommunikation nu och gör ett eget DVD-omslag. Just nu skriver jag baksidetexten, vad filmen ska handla om. Det går rätt bra faktiskt, måste bara komma på en titel. Idag blir det ingen träning för min del, men åker ner ändå hört att det blir en sak jag bara inte får missa!



/e

Härlig seger!







/e

som om vi vore två

Hahahhaha, solsidan. Förjävla roligt det där programmet asså. Men nu ska jag sätta mig och kolla på wallander, och sedan hoppa i säng ska ju trots allt till skolan imorgon. Kul osv.. Sleeep tight ♥




/ therese


On the floor

 

/e


2a bilden

2e bilden: En bild på någon i din familj.



Mamma & pappa ♥

/e

Langar gammal bild

Usch ligger och pluggar matte så tråkigt.. Tror jag har fått en infektion i min häl, kan inte gå så ont gör det. Ska nog kolla på oc snart och skita i matten. Ikväll blir det nog till att sova tidigt!



/e

L.O.V.E

Tänkte vara lite snäll och bjussa på en lite mysig låt sisådär :)


L.O.V.E - The League

/ t


SERIESEGER!

Hemma efter en lång dag på idrottenshus. Började med match som vi vann, blev även serieseger sjukt gött! Efter det så fick jag och therese coacha min lillasysters lag, vi var lite snälla och ställde upp. Sen fick vi en oväntad fråga av P94/93 ledaren om att vi fick vara med och spela om vi ville för de hade ont om folk och självklart ville vi det, det är inte alltid man får den frågan! Nu har jag precis fått i mig lite mat, och ligger i sängen och vilar lite. Ska snart börja plugga lite matte tänkte jag.



/e

innebandy, innebandy och innebandy

Sjjjjjjjjjjjjjjävlklart, LIDKÖPINGSTJEJERNA GÖR DET IGEN! Finns fan inget underbarare lag än dessa bruds asså! Vinst med 7-3 och seriesegrare, kan det bli bättre? Nej. Fina tröjor, skumpa och massa skratt, ni är bäst tjejor! Efter det så coachade jag och ellen små tjejorna som tyvärr förlorade. Och sen var det ju meningen som ellen skrev att vi skulle kolla på killarna, ist så var vi med och spelade. Taggade och nervösa men grymt jävla skoj var det! Förutom att Varnhem ägde oss lite sisådär.



/ therese


Idrottenshus

En super taggad tjej ska snart åka till idrottenshus för att spela match. Hoppas på vinst, får se hur det går! Efter våran match så ska jag och therse vara med på bänken hos de små och coacha, och sen ska vi kolla på en innebandymatch. Så vi hörs lite senare igen!

/e

Saturday

Nu har precis släkten åkt och jag och pappa sitter och taggar matchen i morgon med att lyssna på musik. Ska snart gå och lägga mig så jag orkar gå upp i morgon. Hoppas alla har haft en bra lördags kväll, godnatt!



bjuder på denna, haha

/e

Sött



/e

INNEBANDY

Sitter i köket med pappa och letar efter musik till matchen i morgon! Är så sjukt taggad så jag döör snart, ska bli så kul! Vinner vi den matchen så vinner vi serien, så vi har planerat att göra lite kul innan också sjukt najs!



/e

1a bilden

Tänkte börja med "Mitt liv i 30 bilder" nu när 30 dagars listan är slut.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.



/e

Ny köpt





/e

Heaven

 

/e


Baby



Baby can I hold you tonight
Maybe if I'd told you the right words
At the right time
You'd be mine

/e



H&M



/e

Löördag

Ojojoj vad dålig jag är på att blogga känner jag. Igår så kom jag hem från stan efter 4 någon gång, då fick jag slänga in mig i duschen för att sedan åka till idrottenshus och träna små tjejerna. Efter det åkte jag med therese hem, vi fixade oss lite och sen åkte vi vidare till kronan. Kom hem runt 3 någon gång och sen sten somande jag i min säng. Idag vaknade jag halv 1 med att jag hade ont i mina fötter. Lite senare så ska min lillayster ha släktkalas. Vi hörs! Puss



/e

what makes you feel good?



Love doesn't make the world go round.
Love is what makes the ride worthwhile.

/ t


rock to the beat



Hellly. Kvällen igår var grym, dansade räva av oss verkligen. Och rätt jävla mycket folk och underbara prickar där. Heheh. Fast måste ju ändå säga att kvällens dans går till lisa tell som dansade en variant av kycklingdansen, rätt gulligt jaoo! Nu ska jag äta lite kanske, sen lägga is på fötterna och gå ut och sätta mig i solen. Älskar när vädret vill oss människor något gott här på jorden, pusss

/ t


awsome night






/ therese


over the rainbowroad

Nu är äntligen en vecka till över. Underbart! Bara att antal kvar.. Nu ska jag bege mig bort mot idrottenshus för att vara med på småtjejernas träning med ellen. Efter det så blir det fix och trix och sen vidare till kronan för massa dans och härligheter. Ha en bra fredag för det ska ta mej fan jag ha, pusss



/ therese


Torsdag

Har hunnit med att äta, kika lite på datorn, duschat och kollat på oc sen jag kom hem från stan. Tänkte faktiskt plugga lite matte idag men jag var så dum som glömde min böcker i skolan, så nu vet jag vad jag ska göra i helgen.. Har precis planerat min fredag, hoppas också den blir lika bra som jag vill! Nu tänkte jag måla naglarna och sedan fortsätta kolla på oc.



/e

Start over

take a chance and start over.



/e

Forever and ever





/e


Lookbook





/e

together



we're falling apart
and coming together again and again

/e

How to save a life

 

/e


3 mars

Hejsan! Idag började jag skolan klockan 8. Jag var sjukt trött när jag vaknade och ville verkligen inte gå upp, men tvingade mig upp. Efter skolan gick jag till stan en sväng, hittade inget speciellt. Nu ligger jag i sängen och har precis ätit, tänkte plugga matte eftersom vi har prov snart och jag fattar ingenting..



/e

don't forget

A couple weeks no talking, I seen my baby.
I've missed you so damn much.
I wish we could start over.



/e

Bästis!

Förlåt har inte hunnit skriva något idag tyvärr. Efter skolan så gick jag till min träning, det gick bra faktiskt. Efter träningen så åkte jag direkt hem, gjorde mysigt, lagade mat och slog in presenter till therese. Vi åt tacos tillsammans, sen kikade på film. En liten sen speciel kväll till henne som hon egentligen skulle haft på hennes födelsedag. Hon drog för ett litet tag sen och då satte jag mig och läste genom min redovisning jag har i morgon men känner faktiskt att jag kan den nu, tur det. I morgon börjar jag 8 som jag inte är alls sugen på, men får väl dra mig själv upp ur sängen. Nu ska jag sluta tjaja, hoppas ni haft en bra dag iallafall! Puss




/e

what happens on the dancefloor


GRYM, nu taggar vi helgen!

/ therese


together on the floor

Heeellu. Är hemma efter att ha tillbringat dagen i skolan och varit på träning med tjejorna. Är rätt så gal1 sur över spanska provet, det kan ta sig i röven. Men nu är allt överstökat, next is nationella i biologi.. Och bara två dagar kvar sen är det helg! Nu ska jag strax dra mig hem till ellenpellen. Där bjussas på mat och presenter, ska bli grymt! =D



/ Τš ♥


till skolan

Ska snart klä på mig för att gå till bussen. Idag går jag till halv 3 och efter det så går jag direkt till idrottenshus för träning. Ikväll så kommer min underbara bästis hit så ska hon få sina försenade presenter av mig, lite seg är jag allt. Jag får se när jag har tid att skriva igen.



/e

think before you say something


sometimes when you care about someone, you have to think of them before your self.

/
therese


chris brown

Tryck på bilden eller här, för att lyssna på den sjukt braiga låten med Chris Brown.



/ therese


everyday is not the same like anyone else



Häääääääääääääääääääj på er sötisar!
Måste börja med att säga att min uppdatering är kass, men det beror på att internet på den vanliga datan inte funkar och internetet på laptopen kommer och går som det vill. Och vid den andra datan har jag inga roliga bilder, plus att kissemissarna är i det rummet. Så slänger in ett inlägg nu. Vann matchen igår med hela 9-4, awsome brudar. Nu ska jag sätta mig och plugga inför sista provet den här veckan och imorgon ska ellen ha överraskning för mig, spännande :D Ha en bra dag, pusss

/ therese


Mot göteborg

Nu drar jag mig mot Göteborg, en sväng på ikea och lite på stan! Skriver när jag är hemma igen.



/e

1 mars

God morgon! Hann inte skriva igår för kom hem ganska sent. Vi var och spelade match i skövde blev vinst med 9-4, härligt brudar! Idag var det tänkt att jag skulle gå på första lektionen för jag hade redovisning och sen åka hem för att jag skulle åka till ikea. Men när jag vaknade hade jag ont i huvudet så orkade inte gå på den lektionen. Så istället får jag ha redovisning på torsdag. Runt 1 så åker vi iallafall till ikea så får se om vi får med något hem! Puss



/e

RSS 2.0